- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Ayyy inanmıyorum şuan. Çok teşkkrü ederim. Ben şimdi Hakkaten mi hamileyim. Hala inanmıyorum. Bir buçuk yıllık evliyim de hiç idrar testinde çizgi olmamıştıgayet güzel :) 2 3 güne yükselir iyice merak etmeyin
hamilesin canımmm sağlıkla ilerlesin inşallahAyyy inanmıyorum şuan. Çok teşkkrü ederim. Ben şimdi Hakkaten mi hamileyim. Hala inanmıyorum. Bir buçuk yıllık evliyim de hiç idrar testinde çizgi olmamıştı
Hayırlı olsun bence gayet iyi benim adetim 4 5 gün geçince 128 Di git gide yükselecektir sağlıkla kucağınıza alın inşAllah25.5 çıktı. Adete 2-3 gün var. Bilmiyorum nasıl
Sağol canım yaaHayrlı olsun canım gayet güzel değerin
2 güne 2 katı olması lazm inşaAllah
Bence iki üç gün kala kanda kesin çıkar. Öyle sanıyorum. Allahım hayırla nasip etsin inşallahHayirli olsun insallahben de regl yaklasinca kan testi yaptirmak istiyorum ama ne kadar yaklasmasini beklemeliyim bunu arastirmaya calisiyorum. Ben de bir an once ogrenmek istiyorum
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin rabbim inşallahHayırlı olsun bence gayet iyi benim adetim 4 5 gün geçince 128 Di git gide yükselecektir sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Canım kardeşim. Bugün kan verdim işte sonuç böyle oldu. Ben inanmıyorum ama hamileymişim cidden. Şok gibi bişe. Rabbim inşallah sana da bu ay müjdeli haber nasip eyler. Hayırlısı ile anne oluruz inşallah. Tüm isteyen kardeşlere en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun ♥ Allah tamamına erdirsin inşallah ♥ çok sevindim yaa maşallah
Amin inşallah sağolunhamilesin canımmm sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah darisi basimaBence iki üç gün kala kanda kesin çıkar. Öyle sanıyorum. Allahım hayırla nasip etsin inşallah
Aminn inşallah bana da nasip olur bu ayHayırlı olsun
Kar perisi
Darısı başına inşallah,gebelikle alakalı yorumlarına denk geliyorum hep...
Senden de güzel haber bekliyorum
Aminn inşallah bana da nasip olur bu ay♥yaa her yerde bebe bebe diye geziniyorum dimi
Aminn canımın içi aminnCanım kardeşim. Bugün kan verdim işte sonuç böyle oldu. Ben inanmıyorum ama hamileymişim cidden. Şok gibi bişe. Rabbim inşallah sana da bu ay müjdeli haber nasip eyler. Hayırlısı ile anne oluruz inşallah. Tüm isteyen kardeşlere en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
çok çok istediğini taaaaa buradan anlıyorum
Enerjin müthiş...hayırlısı inşallah... bata kaç gün kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?