• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sonucu nasıl

:KK22: Bata son 5 günüm var 😊 çatlatma iğnesinden sonraki 9. Günümdü bu gün 🥰 bekliyorum bakalım hayırlısıyla benim de bebem "anne yiaa ben de burdayım işte" der inşallah ☺😍
Kesinlikle diğer arkadaşa katılıyorum inanın bende çok istiyorum sizin için inşallah bi gün hamiş haberini alirsam kendimden çok sevinicem bunu bil çok ciddiyim 🥰

Bebeğim ben bugün kan bile vermeyi hala dusunuyorum sonuc ne cikarsa ciksin pzt tekrar vericem. Baska bi forumda bugun igne etkisinin gecmis olabilecegini ogrendim. Surekli dusunme halindeyim bugun vereyim bir kac gun rahatlarim dedim. En azindan elimde bi baslangic seviyesi olsun dedim pzt de artti mi bakilir. Bence yap gitsin 🤗
Sabah idrarımı kaçırdım ama 😔 neyse yarın zaten bat bakalım, hayırlısı 🥰🤗

Boyle dahada eziyet degilmi senin icin belkide sevincten havalara ucacaksin sonucu gorunce ne olursa olsun hazirlikli olup yap bence testi
Bu gün 4 saat sıvı almadan durabilirsem yapıcam canım olmazsa yarın yapacağım😔 teste baktım baktım geri bıraktım korkumdan 😣

Kesinlikle diğer arkadaşa katılıyorum inanın bende çok istiyorum sizin için inşallah bi gün hamiş haberini alirsam kendimden çok sevinicem bunu bil çok ciddiyim 🥰
Yaaa🥰 çok teşekkür ederim ♥️ bu gün 4 saat sıvı almadan durabilirsem yapıcam olmazsa yarın sabah yaıcam😊 teste baktım baktım geri bıraktım 😔

Merhaba Kızlar benim beta durumumda iç açıcı değil hiç aranızda böyle düzensiz artış olup sağlıkla ilerleyen oldumu Cuma 48 Pazartesi 118 Çarşamba 189 degerlerim canım çok sıkkın
kuzucugum kotu dusunmesene hemen? 1 gun arayla olsa neyse:) cumadan pazara olcsen yuzde 75 artsa 84 sen pazartesı olcturmussun bı gunde yuzde 40 artsa 118eder:KK70: 118 den 189 a da yuzde 65 falan. en dusuk yuzde 60 arması lazım. ıstersen cuma tekrarlat^^ rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın ıcını ferah tut minnakın ya hıssederse :)) 118 den 130 a cıksa derım kı aa kımyasal galıba dıye. ama bence bundan korkmana gerek yok. ne yanı sımdı sadece pazartesı carsamba olcturmus olsaydın elınde tek yuzde 65 artıs olcaktı. :)) o da normal :))

Aminn canımm inşallah 🤲🏻
valla canım benım ılk ıdrar cok onemlı tamam da 13 dpo da 50 den yuksek oluyo cogunlukla 70 80 bı kac kısıden 30 kusuratlı duymustum gec dollenmeden kaynaklı. eger normal dollenmeyse ılk orta ıdrar farketmez sılık cızgı de olsa cıkar ^^ rabbım yuzunu guldursun ınsallah ^^

valla canım benım ılk ıdrar cok onemlı tamam da 13 dpo da 50 den yuksek oluyo cogunlukla 70 80 bı kac kısıden 30 kusuratlı duymustum gec dollenmeden kaynaklı. eger normal dollenmeyse ılk orta ıdrar farketmez sılık cızgı de olsa cıkar ^^ rabbım yuzunu guldursun ınsallah ^^
İki-üç gün kala 25.5 değer çıkmıştı. Silik çizgi ile belli oluyor

kuzucugum kotu dusunmesene hemen? 1 gun arayla olsa neyse:) cumadan pazara olcsen yuzde 75 artsa 84 sen pazartesı olcturmussun bı gunde yuzde 40 artsa 118eder:KK70: 118 den 189 a da yuzde 65 falan. en dusuk yuzde 60 arması lazım. ıstersen cuma tekrarlat^^ rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın ıcını ferah tut minnakın ya hıssederse :)) 118 den 130 a cıksa derım kı aa kımyasal galıba dıye. ama bence bundan korkmana gerek yok. ne yanı sımdı sadece pazartesı carsamba olcturmus olsaydın elınde tek yuzde 65 artıs olcaktı. :)) o da normal :))
Drlar iki kat bekliyor canım olumsuz konuşuyorlar kimyasal olabilir dış gebelik çok az ihtimal böyle ilerleyip yükselenler var dedi bende çok üzüldüm ama inşalalh senin dediğin gibi olur yarın kan vericem nasipse

İki-üç gün kala 25.5 değer çıkmıştı. Silik çizgi ile belli oluyor
adet eger 28 gunde 1 se 14 dpo adet gunune denk gelır. ben 35 gunde oluyosam bu ay 14. gunde yumurtlama olduysa gerıye 21 gun kalıyo :)) o yuzden adetten 3 4 gun once bıle cok deger cıkabılır yada gec olup az cıkabılır demek ıstedım ^^ yumurtlama donemını bılen kısı ıcın test yapması gereken gun degısebılıyo :D ay ınsallah bu ay bana da kısmet olur ^^

adet eger 28 gunde 1 se 14 dpo adet gunune denk gelır. ben 35 gunde oluyosam bu ay 14. gunde yumurtlama olduysa gerıye 21 gun kalıyo :)) o yuzden adetten 3 4 gun once bıle cok deger cıkabılır yada gec olup az cıkabılır demek ıstedım ^^ yumurtlama donemını bılen kısı ıcın test yapması gereken gun degısebılıyo :D ay ınsallah bu ay bana da kısmet olur ^^
Ay inşallah kardeşim. Rabbim inşallah nasip etsin sağlıkla mutluluklaaa :)

Back