- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
İnşallah değildir kardeşim. Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile. Sen sabah test yap bence varsa çıkarinşallahinşallah evet benziyor belirtiler ama kırmızıları geliyorum değildir inşallah ♥
Çıkabilir diye düşünüyorum. Herkeste farklı olabilir kesin konuşmak iyi olmaz. Genelde çıkıyor yani adetten bir iki gün önce.İnşallah değildir kardeşim. Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile. Sen sabah test yap bence varsa çıkar
Insallah gelmez caniminşallahinşallah evet benziyor belirtiler ama kırmızıları geliyorum değildir inşallah ♥
İnşallah canım inşallahİnşallah değildir kardeşim. Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile. Sen sabah test yap bence varsa çıkar
İnşallah canımInsallah gelmez canim
Hadi canim sabah uyaninca ilk isim buraya bakim senin test sonucuna bakmak insallah cift cizgiyi goruruz ben dun yaptim aama negatifİnşallah canım inşallahsenin duaların kabul olur dua et bize olur mu sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı ♥
Bu ay hicbisey kullanmadim canim oluruna biraktimİnşallah canım ♥ sen ilaç fln kullandın mı?
İnşallah canım inşallahHadi canim sabah uyaninca ilk isim buraya bakim senin test sonucuna bakmak insallah cift cizgiyi goruruz ben dun yaptim aama negatif
Anladım canım inşallah tutmuştur bebeğinBu ay hicbisey kullanmadim canim oluruna biraktim
Insallah canim sagol guzel dileklerin icin❤❤Anladım canım inşallah tutmuştur bebeğinbakalım hayırlısı olsun ♥
Aminn insallahİnşallah canım inşallahbelki de geç döllenme olmuştur canım
İnşallah duam seninle ve tüm isteyen kardeşlerle. İnşallah nasip olur canımİnşallah canım inşallahsenin duaların kabul olur dua et bize olur mu sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı ♥
Aminİnşallah duam seninle ve tüm isteyen kardeşlerle. İnşallah nasip olur canım
İnşallah canım inşallahsenin duaların kabul olur dua et bize olur mu sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Cesaret edemiyorum canımKar perisi uyan test yaptınmı
Bebeğim ben bugün kan bile vermeyi hala dusunuyorum sonuc ne cikarsa ciksin pzt tekrar vericem. Baska bi forumda bugun igne etkisinin gecmis olabilecegini ogrendim. Surekli dusunme halindeyim bugun vereyim bir kac gun rahatlarim dedim. En azindan elimde bi baslangic seviyesi olsun dedim pzt de artti mi bakilir. Bence yap gitsinA Acaip_hallerRabbi Hebli Mines Salihin U Umuttttl merve kızlar sanırım testi yarın yapıcam bi türlü cesaret edemedim
Boyle dahada eziyet degilmi senin icin belkide sevincten havalara ucacaksin sonucu gorunce ne olursa olsun hazirlikli olup yap bence testiCesaret edemiyorum canım
Kaçıncı gündedin canımBebeğim ben bugün kan bile vermeyi hala dusunuyorum sonuc ne cikarsa ciksin pzt tekrar vericem. Baska bi forumda bugun igne etkisinin gecmis olabilecegini ogrendim. Surekli dusunme halindeyim bugun vereyim bir kac gun rahatlarim dedim. En azindan elimde bi baslangic seviyesi olsun dedim pzt de artti mi bakilir. Bence yap gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?