- 13 Ocak 2020
- 45.094
- En iyi cevaplar
- 2
- 170.975
- 598
- 33
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Evet öyle yapıcam insallah gecikmezse daha da test yapmamAdeti bekle canım o zaman
Bnde yarın kan vermeyem o zamanAdeti bekle canım o zaman
Moral bozma KuzumEvet öyle yapıcam insallah gecikmezse daha da test yapmam
Canım âdeti bekleyelim hemen üzülme nolur
Valla regl 1 hafta filan geciksin öyle test yapıcam böyle olmuyo. Ama bu şekilde de sabretmeyi öğretiyo hayat napalim.Canım âdeti bekleyelim hemen üzülme nolur
Bozmuyorum beklemeye sabretmeye devamMoral bozma Kuzum
Valla denedim gördün bekle diyorum denemiş biri olarakBnde yarın kan vermeyem o zaman
İnşallah gecikecek canımValla regl 1 hafta filan geciksin öyle test yapıcam böyle olmuyo. Ama bu şekilde de sabretmeyi öğretiyo hayat napalim.
Ben de bekleyim kuzuValla denedim gördün bekle diyorum denemiş biri olarak
Amin beraberce inşallahİnşallah gecikecek canım♥ meleğin seninle inşallah
Kızlar eşim test yapmamı istemiyoAmin beraberce inşallah
İkna et valla biz çatlarızKızlar eşim test yapmamı istemiyo
Nasıl yaa ne zaman yapacakmıssin peki?Kızlar eşim test yapmamı istemiyo
Neler neler söyledim yok 2 gün falan geçsin öyle yap diyorİkna et valla biz çatlarız
Nasıl yaa ne zaman yapacakmıssin peki?
Anlattım kuzuNeler neler söyledim yok 2 gün falan geçsin öyle yap diyorben üzerimde Meryem suresi okunmuş Meryem Ana eli otu taşıyorum, geçen ay testlerim pozitifti ama kanda öğrenince çıkarayım dedim maalesef kimyasal oldu, ondan korkuyor
Bilemedim de simdi bu biraz da ortak bi karar adam o zamana odaklamis kendini demek ki o yuzden sanirim esini dinle sen. Cunku daha once kendi kendine yapsan da tuhaf olur. Ya da mantiksiz ama kendince totem yapmistirAnlattım kuzu
Insallah yükselir ve saglikla ilerlersiniz bu yoldaKizlar bugün değerim 35 çıktı ara ara kanama oluyor değerim sizce yükselir mi
Korkuyor kuzu korkuyo yine gelmeden gider diye çok korkuyorBilemedim de simdi bu biraz da ortak bi karar adam o zamana odaklamis kendini demek ki o yuzden sanirim esini dinle sen. Cunku daha once kendi kendine yapsan da tuhaf olur. Ya da mantiksiz ama kendince totem yapmistir
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin biz 3 yıl bekledik darısı isteyenlerin başına inşallah değerim artarInsallah yükselir ve saglikla ilerlersiniz bu yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?