- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Kesinlikle diğer arkadaşa katılıyorum inanın bende çok istiyorum sizin için inşallah bi gün hamiş haberini alirsam kendimden çok sevinicem bunu bil çok ciddiyimBata son 5 günüm var çatlatma iğnesinden sonraki 9. Günümdü bu gün bekliyorum bakalım hayırlısıyla benim de bebem "anne yiaa ben de burdayım işte" der inşallah ☺
Vesvese etmeyin şu konuda canımMerhaba Kızlar benim beta durumumda iç açıcı değil hiç aranızda böyle düzensiz artış olup sağlıkla ilerleyen oldumu Cuma 48 Pazartesi 118 Çarşamba 189 degerlerim canım çok sıkkın
Sabah idrarımı kaçırdım amaBebeğim ben bugün kan bile vermeyi hala dusunuyorum sonuc ne cikarsa ciksin pzt tekrar vericem. Baska bi forumda bugun igne etkisinin gecmis olabilecegini ogrendim. Surekli dusunme halindeyim bugun vereyim bir kac gun rahatlarim dedim. En azindan elimde bi baslangic seviyesi olsun dedim pzt de artti mi bakilir. Bence yap gitsin
Bu gün 4 saat sıvı almadan durabilirsem yapıcam canım olmazsa yarın yapacağımBoyle dahada eziyet degilmi senin icin belkide sevincten havalara ucacaksin sonucu gorunce ne olursa olsun hazirlikli olup yap bence testi
YaaaKesinlikle diğer arkadaşa katılıyorum inanın bende çok istiyorum sizin için inşallah bi gün hamiş haberini alirsam kendimden çok sevinicem bunu bil çok ciddiyim
11Kaçıncı gündedin canım
Topla cesaretini guzel haberler bkliyrzz❤❤❤❤Bu gün 4 saat sıvı almadan durabilirsem yapıcam canım olmazsa yarın yapacağımteste baktım baktım geri bıraktım korkumdan
Ay sonuç ne zaman çıkcak kalbim durcak11ama degerlerime baktiriyodum esim baktirirken beta hgc de bakabilir miyiz dedim meraktan
Kar perisi 12 sen 11 ben 10 peşpeşe11ama degerlerime baktiriyodum esim baktirirken beta hgc de bakabilir miyiz dedim meraktan
NAsıl etmeyim csnım alışkınım bu durumlara ama insan genelde umutlanmak istiyorVesvese etmeyin şu konuda canım
Yarınmış sonuc ama sanirim cok erken oldugu icin bi kac kez daha kan verip yukselme olayini takip etmek gerekecek. E nabizdan konrtol etcem bakalim belki sisteme erken düşer.Ay sonuç ne zaman çıkcak kalbim durcak
Yaklasmış silik de olsa çıkar bence artık hadi hayırlı haberler olsun yaa zaten heyecanlıydık simdi burda birbirimizin bat yaklastikca heyecandan ölcez.Sabah idrarımı kaçırdım amaneyse yarın zaten bat bakalım, hayırlısı
Aminn canımm inşallahTopla cesaretini guzel haberler bkliyrzz❤❤❤❤
kuzucugum kotu dusunmesene hemen? 1 gun arayla olsa neyse:) cumadan pazara olcsen yuzde 75 artsa 84 sen pazartesı olcturmussun bı gunde yuzde 40 artsa 118ederMerhaba Kızlar benim beta durumumda iç açıcı değil hiç aranızda böyle düzensiz artış olup sağlıkla ilerleyen oldumu Cuma 48 Pazartesi 118 Çarşamba 189 degerlerim canım çok sıkkın
Valla sanki adetim söküldü sökülecek öyle bir sancım varYaklasmış silik de olsa çıkar bence artık hadi hayırlı haberler olsun yaa zaten heyecanlıydık simdi burda birbirimizin bat yaklastikca heyecandan ölcez.
valla canım benım ılk ıdrar cok onemlı tamam da 13 dpo da 50 den yuksek oluyo cogunlukla 70 80 bı kac kısıden 30 kusuratlı duymustum gec dollenmeden kaynaklı. eger normal dollenmeyse ılk orta ıdrar farketmez sılık cızgı de olsa cıkar ^^ rabbım yuzunu guldursun ınsallah ^^Aminn canımm inşallah
İki-üç gün kala 25.5 değer çıkmıştı. Silik çizgi ile belli oluyorvalla canım benım ılk ıdrar cok onemlı tamam da 13 dpo da 50 den yuksek oluyo cogunlukla 70 80 bı kac kısıden 30 kusuratlı duymustum gec dollenmeden kaynaklı. eger normal dollenmeyse ılk orta ıdrar farketmez sılık cızgı de olsa cıkar ^^ rabbım yuzunu guldursun ınsallah ^^
Drlar iki kat bekliyor canım olumsuz konuşuyorlar kimyasal olabilir dış gebelik çok az ihtimal böyle ilerleyip yükselenler var dedi bende çok üzüldüm ama inşalalh senin dediğin gibi olur yarın kan vericem nasipsekuzucugum kotu dusunmesene hemen? 1 gun arayla olsa neyse:) cumadan pazara olcsen yuzde 75 artsa 84 sen pazartesı olcturmussun bı gunde yuzde 40 artsa 118eder118 den 189 a da yuzde 65 falan. en dusuk yuzde 60 arması lazım. ıstersen cuma tekrarlat^^ rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın ıcını ferah tut minnakın ya hıssederse :)) 118 den 130 a cıksa derım kı aa kımyasal galıba dıye. ama bence bundan korkmana gerek yok. ne yanı sımdı sadece pazartesı carsamba olcturmus olsaydın elınde tek yuzde 65 artıs olcaktı. :)) o da normal :))
adet eger 28 gunde 1 se 14 dpo adet gunune denk gelır. ben 35 gunde oluyosam bu ay 14. gunde yumurtlama olduysa gerıye 21 gun kalıyo :)) o yuzden adetten 3 4 gun once bıle cok deger cıkabılır yada gec olup az cıkabılır demek ıstedım ^^ yumurtlama donemını bılen kısı ıcın test yapması gereken gun degısebılıyoİki-üç gün kala 25.5 değer çıkmıştı. Silik çizgi ile belli oluyor
Ay inşallah kardeşim. Rabbim inşallah nasip etsin sağlıkla mutluluklaaa :)adet eger 28 gunde 1 se 14 dpo adet gunune denk gelır. ben 35 gunde oluyosam bu ay 14. gunde yumurtlama olduysa gerıye 21 gun kalıyo :)) o yuzden adetten 3 4 gun once bıle cok deger cıkabılır yada gec olup az cıkabılır demek ıstedım ^^ yumurtlama donemını bılen kısı ıcın test yapması gereken gun degısebılıyoay ınsallah bu ay bana da kısmet olur ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?