BETA HCG HIZLI ARTMASI

Geçen hafta pazartesi ögrenmistim ben ama suan düzenli artmıyo maalesef doktorum cumartesi çağırdı yine yazarım buraya gelişmeleri
İnşallah guzel sonuçlar cıkar burayad yazarsın canım benim mutlu haber al inş deger düzenli artmıyo derken kaç kaç arttı

İnşallah guzel sonuçlar cıkar burayad yazarsın canım benim mutlu haber al inş deger düzenli artmıyo derken kaç kaç arttı
İlk verdiğim iki kanda 2 kat artıyodu son kanımda iki kat olmadı yani artısım mesela 14tü sonra 44 oldu ama simdi öyle degil. İnşallah hepimiz güzel sonuclar paylasalım. Sende durumlar nasıl peki

Merhabalar bende cok erken ogrendim ilk beta HCG 11 cıktı iki gün sonra 25 Boyle erken ogrenen oldumu acaba
Canım ben erken öğrendim reglime 6 gün vardı ama çok ateşim vardı antibiyotikli serum olmam lazımdı tedbir amaçlı öncesinden test aldılar 23 ile öğrendim 2 gün sonra 68 çıktı ondan sonra daha kan vermedim p.tesi vereceğim tekrar. Senin regli zamanın miydi ?

Evet bende önce iki günde bir verdim simdi 4 günde bire cıkardım insan psikolojik olarak beklemektende yoruluyo bende bugün görüştük doktorla cuma günü gel dedi bekliyorum bakalım

Evet bende önce iki günde bir verdim simdi 4 günde bire cıkardım insan psikolojik olarak beklemektende yoruluyo bende bugün görüştük doktorla cuma günü gel dedi bekliyorum bakalım
Bende pazartesi kan verince doktora bile gitmicem cuma ya randevu alcam inş guzel hayırlı sonuçlar alırız

Benim bazen iki kat değil 4-5 kat arttı bazen de 2 kattan az arttı. Kişiden kişiye değişir yükselsin yeter dedi doktorum

Ben regl gunu ogrendim 17 Mart İnşallaah pazartesi guzel haber alırsın buraya da yazarsın

Yaa bende az artıyo diye cok strese girmiştim bunu bilmiyodum biraz rahatladım şimdi
Ben de çok tedirgin olup hemen doktoruma soruyodum az arttığında 2 kat olmamış diye. Bizim için artıyo olması önemli sayısına çok takılma demişti

İnşallahh Birbirimizi yine haberdar edelim
Canım benim naptın benim degerim az buyumus üç gun gecmesine ragmen 126 dan 190 a cıkmış doktor 250 olması gerekirdi dedi ve yine iki gün sonra gel dedi sıkıcı bir durum sen naptın ini guzeş haber verirsin hersey Allah'tan

Maalesef kuzum bende hala beklemedeyim ilk öğrendigimde ayın 13ydü 15 günü gecti en son kanım 1.110 cıktı ama doktor cok yavas ilerlediğini söylüyor aklıma sürekli boş gebelik yada kimyasal gebelik gibi şeyler geliyo moral olarak alt üstüm düsünmemeye calısıyorum ama olmuyor. İnşallah ikimizde güzel haberler alalım

Allah buyuktur inşallah bu mübarek gunlerde guzel haberler alırız bende cok uzuldum özellikle dış gebelik tehlikesyle karşı karşı gelirim diye ama hersey Allah'tan beklcez

Yanlış hatırlıyo olabilirim ama çoğu kimyasal gebelikte 1000 lere kadar çıkmıyordu sanki. Bir de 1500 den sonra keseyi alttan da olsa görürüz demişti doktorum gittiniz mi hiç ultrasona

Yanlış hatırlıyo olabilirim ama çoğu kimyasal gebelikte 1000 lere kadar çıkmıyordu sanki. Bir de 1500 den sonra keseyi alttan da olsa görürüz demişti doktorum gittiniz mi hiç ultrasona
Evet karından daha geç görünüyormus ama alttan muayenede daha erken görünüyormus randevum cuma günü bakalım beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…