Doktorum bayramdan sonra mutlaka endokrin görsün deyince biraz korkmuştum ama çözümü varsa sıkıntı olmaz inşallahSizin çok yüksek değil aslında bozmayın moralinizi ben 11 le gittim geçen gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bayramdan sonra mutlaka endokrin görsün deyince biraz korkmuştum ama çözümü varsa sıkıntı olmaz inşallahSizin çok yüksek değil aslında bozmayın moralinizi ben 11 le gittim geçen gün
Bir de İyotun bir etkisi var mı biliyor musunuz? Yükseltir düşürür gibiSizin çok yüksek değil aslında bozmayın moralinizi ben 11 le gittim geçen gün
Belki de binlerce tiroit hastasıyım hamile kadın var canım tabii ki doktora git ama çözümsüz değil ilaç bana iki günde etki etti değeri yarıya düşürdü bir an önce ilacına başla gerisi Allaha emanet zaten, inşallah bir sorun olmazDoktorum bayramdan sonra mutlaka endokrin görsün deyince biraz korkmuştum ama çözümü varsa sıkıntı olmaz inşallah
Sanırım evet oluyor ama maalesef net bilgim yok canımBir de İyotun bir etkisi var mı biliyor musunuz? Yükseltir düşürür gibi
Kullandığım folik asitin içinde iyot varmış da acaba o mu etkiledi değerleri diye düşündümSanırım evet oluyor ama maalesef net bilgim yok canım
Aslında tiroit hastalarına iyotlu tuz tavsiye edilir ama tabii olabilir tıbbi bilgim yok bu konuda maalesef doktorunla görüş tatlımKullandığım folik asitin içinde iyot varmış da acaba o mu etkiledi değerleri diye düşündüm
Ayy bende aynıyım sat günümde 11.05 ögrendim 2 gun sonra 41 2gun sonra 122 276 4 gün sonra 1675 yarinda verip carsamba kese kontrolum varMerhabalar bende cok erken ogrendim ilk beta HCG 11 cıktı iki gün sonra 25 Boyle erken ogrenen oldumu acaba
Dediğiniz gibi ilaç verdi yarın başlıycam bakalım. Şiddetli bulantılarım da bundan kaynaklanıyormuş, bulantımı kusmamı ilaçla bile kesemiyorlardı. 2 hafta sonra kontrole gel gebeliğe bağlı mıymış yoksa hastalık mı bakalım dediAslında tiroit hastalarına iyotlu tuz tavsiye edilir ama tabii olabilir tıbbi bilgim yok bu konuda maalesef doktorunla görüş tatlım
Çok geçmiş olsun umarım hamilelikten kaynaklanıyordur seninki ilacını doktorun tavsiye ettiği şekilde içmeye özen göster öncesi ve sonrası en az 2 saat bişey yememek en iyisi ben bir gün bile bu sınırı geçsem hemen yükselme oluyorDediğiniz gibi ilaç verdi yarın başlıycam bakalım. Şiddetli bulantılarım da bundan kaynaklanıyormuş, bulantımı kusmamı ilaçla bile kesemiyorlardı. 2 hafta sonra kontrole gel gebeliğe bağlı mıymış yoksa hastalık mı bakalım dedi
İlaç midenize dokundu mu hiç peki? Ben de gastrit var da mide koruyucu olmadan içebilir miyim acabaÇok geçmiş olsun umarım hamilelikten kaynaklanıyordur seninki ilacını doktorun tavsiye ettiği şekilde içmeye özen göster öncesi ve sonrası en az 2 saat bişey yememek en iyisi ben bir gün bile bu sınırı geçsem hemen yükselme oluyor
Bende mide sorunları yaşayan biriyim ama hayır yapmadı içebilirsin sadece ilk 1 2 gün yeni almaya başladığımda hafif mide bulantısı yaptı o da normal bünye alışmaya çalışıyor sonuçtaİlaç midenize dokundu mu hiç peki? Ben de gastrit var da mide koruyucu olmadan içebilir miyim acaba
Benim zaten bulandığı için birbirine karışır herhalde Teşekkür ederimmBende mide sorunları yaşayan biriyim ama hayır yapmadı içebilirsin sadece ilk 1 2 gün yeni almaya başladığımda hafif mide bulantısı yaptı o da normal bünye alışmaya çalışıyor sonuçta
Rica ederim Rabbim sağlık nasip etsinBenim zaten bulandığı için birbirine karışır herhalde Teşekkür ederimm
Merhabalar ben de bugün hastaneye gittim 6+0 da kalp atisi 106 dedi haftaya birdaha cagirdi. Eve gelince aklıma geldi acaba kalp atisi düşük diye mi beni tekrar cagirdi doktor. Şuan sizin durumunuz nedir inşallah sağlıkla ilerliyorsunuzdurMaşallah 10 haftalık oldunuz mu ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende pazartesi doktordaydım 6+4 dedi bebek oluşmuş dedi ama kalp atısını yavaş buldu bu haftalarda 100 civarı atması gerekir ama 84-96 arası gidip geliyor haftaya tekrar gel kesin birşey diyemiyorum senin kan degerinde biraz yavaş artmıstı bozulabilir dedi tabi moral olarak biraz düştüm
Merhabalar ben de bugün hastaneye gittim 6+0 da kalp atisi 106 dedi haftaya birdaha cagirdi. Eve gelince aklıma geldi acaba kalp atisi düşük diye mi beni tekrar cagirdi doktor. Şuan sizin durumunuz nedir inşallah sağlıkla ilerliyorsunuzdur
Cok geçmiş olsun benim de bi gebelik kaybım olduğu için endişeliyim biraz ama Rabbım neylerse guzel eyler. Bir önceki gebeligimde düşük tehlikem var diye tuvalete bile sayılı kalktım düşmesin benimle kalsın diye ilaclar iğneler haddi hesabı yoktu ve kanamam bir gü olsun durmadı 14 haftada yaşamla bagdasmadigi için doktor doktor gezsem de canlı da olsa bebeğimi aldirmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum ki sağlıklı bir bebekse dünyaya gelir değilse de ne kadar çabalasak da boşa. Rabbım inşallah sizi de tekrara kucağınıza doldurur.Merhaba,
Maalesef 25 nisan 2023 tarihinde 7+5 de kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım.
Hiç stres yapmayın 106 iyi. Benim ki en başından biraz sorunlu ilerlemişti. Kan değerlerim düzenli olarak iki katı artmıyordu. Kese vardı bebek görünmüyordu vs derken ilk kalp atısınıda 86-90 civarı alınca doktorum olumlu konusamamıstı. 100 civarı olması lazım demişti. Zaten bir sorun aksilik olsa doktorunuz söylerdi. Kendinizi strese sokmayın, rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)
Sizede bir önceki evladınız icin geçmiş olsun vardır rabbimin bir bildiği. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun olumsuzu hiç düsünmeyin inşallah hersey yolunda gidicek ilk zamanlar zaten biraz sık oluyor kontroller sonra uzuyor. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahCok geçmiş olsun benim de bi gebelik kaybım olduğu için endişeliyim biraz ama Rabbım neylerse guzel eyler. Bir önceki gebeligimde düşük tehlikem var diye tuvalete bile sayılı kalktım düşmesin benimle kalsın diye ilaclar iğneler haddi hesabı yoktu ve kanamam bir gü olsun durmadı 14 haftada yaşamla bagdasmadigi için doktor doktor gezsem de canlı da olsa bebeğimi aldirmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum ki sağlıklı bir bebekse dünyaya gelir değilse de ne kadar çabalasak da boşa. Rabbım inşallah sizi de tekrara kucağınıza doldurur.