Canım 2 gün önce 12 bugun 68 çıktı benimdeMerhaba benim de beta değerim 2 gün önce 12.62 çıkmıştı bugün verdim 68.8 çıkmış değerler normal mi yani biraz fazla gibi geldi bana korktum açıkçasıbu arada adet günüm bugün 12.62 sonucu olan testi regl gecikmesinden önce vermiştim
Aa tesadüfe bak peki doktora gidebildiniz mi ben maalesef randevu bulamadımCanım 2 gün önce 12 bugun 68 çıktı benimde
Bol bol dua edin bir de tek doktora güvenmeyin aksi bir şey olursa mutlaka farklı bi hastanede farklı bi makineyle baktırın çok fark ediyorMaşallah 10 haftalık oldunuz mu ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende pazartesi doktordaydım 6+4 dedi bebek oluşmuş dedi ama kalp atısını yavaş buldu bu haftalarda 100 civarı atması gerekir ama 84-96 arası gidip geliyor haftaya tekrar gel kesin birşey diyemiyorum senin kan degerinde biraz yavaş artmıstı bozulabilir dedi tabi moral olarak biraz düştüm
Allah sağlıkla kucağona almayı nasip etsin hayırlı olsun ikiz gibi duruyoİlk gebeliğim, kendiliğinden oldu. Amh değerim düşük olduğu için 3 ay sonra tedavi denenecekti ama bu ay pozitif çıktı.
Teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağona almayı nasip etsin hayırlı olsun ikiz gibi duruyo
Peki nasıl öyle artmış kiTeşekkür ederimİkiz değilmiş ama ikizden çok daha fazla bulantı yapıyo kilo vermem devam ederse yatış vericekler muhtemelen
Hayırlısını, sağlıklı olmasını diliyorum hep aklımda hep duamda Allahım hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsinBol bol dua edin bir de tek doktora güvenmeyin aksi bir şey olursa mutlaka farklı bi hastanede farklı bi makineyle baktırın çok fark ediyor
İnşallah güzel haberler alırsınHayırlısını, sağlıklı olmasını diliyorum hep aklımda hep duamda Allahım hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsinzaten kötü birsey söylerse muhakkak giderim nasıl kıyar insan tek bir kişinin lafıyla hayırlısı
İlk zamanlar hızlı artış olabiliyormuş normalmişPeki nasıl öyle artmış ki
Canım 2 gün önce 12 bugun 68 çıktı benimde
Merhaba benimde 3 gün önce 222 çıktı bugün de 944 çıktı normal mi acabaCanım 2 gün önce 12 bugun 68 çıktı benimde
İnşallahİnşallah güzel haberler alırsınBenim de şu bulantılar geçseydi bi mahvoldum
Tüm ilaçları denedik hiçbiri hafifletmediİnşallahilaç verdi mi doktorun
Merhaba bende tiroit hastasıyım bir düşük yaptım şuan 2.gebeliğim size tavsiyem hemen doktora gitmeniz ilaç kullanıyorsanız dozu artar kullanmıyorsanız ilaca başlanır. Ve korkmayın ben gebeliğimi öğrendiğimde 11 küsürdü hemen doktora gittim 50 mg çıkardı ilacımı 1 günde yarıya düştüTüm ilaçları denedik hiçbiri hafifletmediTroid bezim hızlı çalışıyormuş o yapıyo olabilir dedi bebek için de sıkıntı olabilirmiş bayramdan sonra gidicem bakalım
Aa evet hamilelikte tiroidde önemli demislerdi, ama onun içinde ilaca baslatır sanırım inşallah bir an önce düzelirTüm ilaçları denedik hiçbiri hafifletmediTroid bezim hızlı çalışıyormuş o yapıyo olabilir dedi bebek için de sıkıntı olabilirmiş bayramdan sonra gidicem bakalım
Merhaba benim de normale göre fazla artmıştı korkmuştum ama şükür şimdi gebelik kesesini gördük inşallah sağlıcakla olur hiç kötü düşünmeyin gerçekten artması önemli artmaması daha kötüMerhaba benim de beta değerim 2 gün önce 12.62 çıkmıştı bugün verdim 68.8 çıkmış değerler normal mi yani biraz fazla gibi geldi bana korktum açıkçasıbu arada adet günüm bugün 12.62 sonucu olan testi regl gecikmesinden önce vermiştim
Ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba benim de normale göre fazla artmıştı korkmuştum ama şükür şimdi gebelik kesesini gördük inşallah sağlıcakla olur hiç kötü düşünmeyin gerçekten artması önemli artmaması daha kötü
Aminnn isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin Rabbim .. 4+ 3 de keseyi gördükAy çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet öyle yapacağım teşekkür ederim. Bu arada keseyi kaçıncı haftada gördünüz
Teşekkür ederim cevabınız için ❤Aminnn isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin Rabbim .. 4+ 3 de keseyi gördük
Gebelikten önce sınırdaymış bilmiyordum şimdi tsh 0.02 serbest t4 2.27 çıkmış. Dediğiniz gibi muhtemelen ilaca başlıycaklar inşallah sorun çıkmazMerhaba bende tiroit hastasıyım bir düşük yaptım şuan 2.gebeliğim size tavsiyem hemen doktora gitmeniz ilaç kullanıyorsanız dozu artar kullanmıyorsanız ilaca başlanır. Ve korkmayın ben gebeliğimi öğrendiğimde 11 küsürdü hemen doktora gittim 50 mg çıkardı ilacımı 1 günde yarıya düştü
Sizin çok yüksek değil aslında bozmayın moralinizi ben 11 le gittim geçen günGebelikten önce sınırdaymış bilmiyordum şimdi tsh 0.02 serbest t4 2.27 çıkmış. Dediğiniz gibi muhtemelen ilaca başlıycaklar inşallah sorun çıkmaz