BETA HCG HIZLI ARTMASI

Canım 2 gün önce 12 bugun 68 çıktı benimde

Bol bol dua edin bir de tek doktora güvenmeyin aksi bir şey olursa mutlaka farklı bi hastanede farklı bi makineyle baktırın çok fark ediyor

İlk gebeliğim, kendiliğinden oldu. Amh değerim düşük olduğu için 3 ay sonra tedavi denenecekti ama bu ay pozitif çıktı.
Allah sağlıkla kucağona almayı nasip etsin hayırlı olsun ikiz gibi duruyo

Bol bol dua edin bir de tek doktora güvenmeyin aksi bir şey olursa mutlaka farklı bi hastanede farklı bi makineyle baktırın çok fark ediyor
Hayırlısını, sağlıklı olmasını diliyorum hep aklımda hep duamda Allahım hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin zaten kötü birsey söylerse muhakkak giderim nasıl kıyar insan tek bir kişinin lafıyla hayırlısı

İnşallah güzel haberler alırsın Benim de şu bulantılar geçseydi bi mahvoldum

Tüm ilaçları denedik hiçbiri hafifletmedi Troid bezim hızlı çalışıyormuş o yapıyo olabilir dedi bebek için de sıkıntı olabilirmiş bayramdan sonra gidicem bakalım
Merhaba bende tiroit hastasıyım bir düşük yaptım şuan 2.gebeliğim size tavsiyem hemen doktora gitmeniz ilaç kullanıyorsanız dozu artar kullanmıyorsanız ilaca başlanır. Ve korkmayın ben gebeliğimi öğrendiğimde 11 küsürdü hemen doktora gittim 50 mg çıkardı ilacımı 1 günde yarıya düştü

Tüm ilaçları denedik hiçbiri hafifletmedi Troid bezim hızlı çalışıyormuş o yapıyo olabilir dedi bebek için de sıkıntı olabilirmiş bayramdan sonra gidicem bakalım
Aa evet hamilelikte tiroidde önemli demislerdi, ama onun içinde ilaca baslatır sanırım inşallah bir an önce düzelir

Merhaba benim de normale göre fazla artmıştı korkmuştum ama şükür şimdi gebelik kesesini gördük inşallah sağlıcakla olur hiç kötü düşünmeyin gerçekten artması önemli artmaması daha kötü

Ay çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet öyle yapacağım teşekkür ederim. Bu arada keseyi kaçıncı haftada gördünüz

Gebelikten önce sınırdaymış bilmiyordum şimdi tsh 0.02 serbest t4 2.27 çıkmış. Dediğiniz gibi muhtemelen ilaca başlıycaklar inşallah sorun çıkmaz

Gebelikten önce sınırdaymış bilmiyordum şimdi tsh 0.02 serbest t4 2.27 çıkmış. Dediğiniz gibi muhtemelen ilaca başlıycaklar inşallah sorun çıkmaz
Sizin çok yüksek değil aslında bozmayın moralinizi ben 11 le gittim geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…