BETA HCG HIZLI ARTMASI

Salı günü kontrolüm var bulantımı hiçbir ilaç kesmedi ya serum takıyolar sürekli 😔
Bu arada bisey soracağım kaç haftalık oldunuz keseden ne kadar sonra bebişi gördünüz benim geçen çarsamba kese göründü bu çarşamba bebek görünür mü acaba diye merak ediyorum

Bu arada bisey soracağım kaç haftalık oldunuz keseden ne kadar sonra bebişi gördünüz benim geçen çarsamba kese göründü bu çarşamba bebek görünür mü acaba diye merak ediyorum
Beta hcg 5000 di kese gördük ama içi boştu geç döllenme olmuş. Tekrar beta istedi doktorum beta yaklaşık 70000 ken bebeği gördük, keseden tam 1 hafta sonra. Ama keseyi görmeye ben biraz geç gittim o yüzden 1 hafta sonra görünmezse bidaha bi beta baktırın mutlaka

Beta hcg 5000 di kese gördük ama içi boştu geç döllenme olmuş. Tekrar beta istedi doktorum beta yaklaşık 70000 ken bebeği gördük, keseden tam 1 hafta sonra. Ama keseyi görmeye ben biraz geç gittim o yüzden 1 hafta sonra görünmezse bidaha bi beta baktırın mutlaka
Anladım, tesekkür ederimm 🌸

Kızlar merhaba cuma bhcg 414 pazartesi 1800 çıktı korkuyorum fazla mı artmış değer şu mübarek günlerde dua edin sağlıcakla aşalım kucağıza

Bende aynı durumu yaşıyorum cuma 414 pazartesi 1800 oldu üç günde nu kadar artması korkutuyor perşembe ultrasonu beklicem
İçiniz rahat olsun asıl artmaması kötü demişti o zaman doktorum bana bazen birden 2 katından fazla yükselebiliyor bende de oldu

Acildeki doktor beni de korkutmuştu mol olabilir diye şuan çok şükür 10 haftalık olduk
Maşallah 10 haftalık oldunuz mu ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende pazartesi doktordaydım 6+4 dedi bebek oluşmuş dedi ama kalp atısını yavaş buldu bu haftalarda 100 civarı atması gerekir ama 84-96 arası gidip geliyor haftaya tekrar gel kesin birşey diyemiyorum senin kan degerinde biraz yavaş artmıstı bozulabilir dedi tabi moral olarak biraz düştüm

Merhaba benim de beta değerim 2 gün önce 12.62 çıkmıştı bugün verdim 68.8 çıkmış değerler normal mi yani biraz fazla gibi geldi bana korktum açıkçası 🥲 bu arada adet günüm bugün 12.62 sonucu olan testi regl gecikmesinden önce vermiştim

X