Evet kese göründü ama içi boş dedi çarşamba günü tekrar cagırdı takip edelim dedi kan sulandırıcı igne ve progestan verdiMerhaba gittiniz mi muayeneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kese göründü ama içi boş dedi çarşamba günü tekrar cagırdı takip edelim dedi kan sulandırıcı igne ve progestan verdiMerhaba gittiniz mi muayeneye
İnşallah güzel haberler alırsınızEvet kese göründü ama içi boş dedi çarşamba günü tekrar cagırdı takip edelim dedi kan sulandırıcı igne ve progestan verdi
İnşallah, siz naptınız durumlar nasılİnşallah güzel haberler alırsınız
Yaa inşallah biraz olsum hafifler sizindeSalı günü kontrolüm var bulantımı hiçbir ilaç kesmedi ya serum takıyolar sürekli
Bu arada bisey soracağım kaç haftalık oldunuz keseden ne kadar sonra bebişi gördünüz benim geçen çarsamba kese göründü bu çarşamba bebek görünür mü acaba diye merak ediyorumSalı günü kontrolüm var bulantımı hiçbir ilaç kesmedi ya serum takıyolar sürekli
Beta hcg 5000 di kese gördük ama içi boştu geç döllenme olmuş. Tekrar beta istedi doktorum beta yaklaşık 70000 ken bebeği gördük, keseden tam 1 hafta sonra. Ama keseyi görmeye ben biraz geç gittim o yüzden 1 hafta sonra görünmezse bidaha bi beta baktırın mutlakaBu arada bisey soracağım kaç haftalık oldunuz keseden ne kadar sonra bebişi gördünüz benim geçen çarsamba kese göründü bu çarşamba bebek görünür mü acaba diye merak ediyorum
Anladım, tesekkür ederimmBeta hcg 5000 di kese gördük ama içi boştu geç döllenme olmuş. Tekrar beta istedi doktorum beta yaklaşık 70000 ken bebeği gördük, keseden tam 1 hafta sonra. Ama keseyi görmeye ben biraz geç gittim o yüzden 1 hafta sonra görünmezse bidaha bi beta baktırın mutlaka
Hayır normal bu sonuçlar, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzKızlar merhaba cuma bhcg 414 pazartesi 1800 çıktı korkuyorum fazla mı artmış değer şu mübarek günlerde dua edin sağlıcakla aşalım kucağıza
Aminnnn inşallah sağ Salim kavuşmayı hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim isteyen herkeseHayır normal bu sonuçlar, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz
Bende aynı durumu yaşıyorum cuma 414 pazartesi 1800 oldu üç günde nu kadar artması korkutuyor perşembe ultrasonu beklicemBende onu merak ediyorum bazılarında 3 4kat artıyor bende diyorum bende sorunmu var
Tamm canım
İçiniz rahat olsun asıl artmaması kötü demişti o zaman doktorum bana bazen birden 2 katından fazla yükselebiliyor bende de olduBende aynı durumu yaşıyorum cuma 414 pazartesi 1800 oldu üç günde nu kadar artması korkutuyor perşembe ultrasonu beklicem
Mol gebelik falan okuyunca internette endişelendim açıkçası sizin kaç haftalıkİçiniz rahat olsun asıl artmaması kötü demişti o zaman doktorum bana bazen birden 2 katından fazla yükselebiliyor bende de
Acildeki doktor beni de korkutmuştu mol olabilir diye şuan çok şükür 10 haftalık oldukMol gebelik falan okuyunca internette endişelendim açıkçası sizin kaç haftalık
Çok sevindim sağsalim kucağınıza alın inşallah banada umut oldunuzAcildeki doktor beni de korkutmuştu mol olabilir diye şuan çok şükür 10 haftalık olduk
İnşallahh Siz de güzel haberler alırsınız inşallahÇok sevindim sağsalim kucağınıza alın inşallah banada umut oldunuz
Aminnn inşallahİnşallahh Siz de güzel haberler alırsınız inşallah
Maşallah 10 haftalık oldunuz mu ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, bende pazartesi doktordaydım 6+4 dedi bebek oluşmuş dedi ama kalp atısını yavaş buldu bu haftalarda 100 civarı atması gerekir ama 84-96 arası gidip geliyor haftaya tekrar gel kesin birşey diyemiyorum senin kan degerinde biraz yavaş artmıstı bozulabilir dedi tabi moral olarak biraz düştümAcildeki doktor beni de korkutmuştu mol olabilir diye şuan çok şükür 10 haftalık olduk