BETA HCG HIZLI ARTMASI

Arkadaşlar merhaba. Cuma günü kan verdiğimde Beta hcg 8.6 çıkmıştı. Bugün (3 gün sonra) kan verdim ve 97 ye yükselmiş. Neredeyse 10 kat artmış gibi. Acildeki doktor Mol gebelik veya ikiz olabilir dedi. Çok korkuyorum sizce normal mi daha önce yaşayan var mı??????
Merhaba aynı döneme denk geliyoruz galıba ben pcos hastasıyım adetim asla düzenli degildi ilaç içmeden adet olmazdım dr en az 6 ay tedavi gerekir demisti bir kaç aydır korunmayı bırakmıstık. Bu ay yine adetim 11 gün gecikti söktürücü içecektik bi umut pazartesi test yaptık çizgi çok silik cıktı hemen kan verdim 14,43 cıktı bu aksam tekrar kan verecegim ama adet olacak gibi agrılarım oluyor beni sürecinden haberdar eder misin yarın dr ne deyecek. Bende bu aksam kan sonucumu yine güncellerim. Teşekkürler🌸

arkadaşlar merhaba. benim beta hcg değerim 6,5 çıktı adetime 5 gün var sizce değer yükselir mi. daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım. çatlatma iğnesi oldum. erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala ve silik çizgi çıktı. ben daha yüksek bekliyordum değeri 6 yı görünce umudumu yitirdim. bana da yardımcı olun benim durumda olan var mı kızlar
Ben de ilk 8,6 yla öğrendim 2 gün sonra birden 97 ye çıktı. 2 günde 1 kan verdim bir hafta boyunca şükür düzene girdi şuan

bana fikir verin arkadaşlar ya ilk adet günüm hamile olduğumu öğrendim 74 çıktı üç gün sonra 84 çıktı beta iki gün sonrasında 115 çıktı ilk ikisi çıkınca doktora gittim hemen kimyasalı düşünmeyelim iğne olduğun için ilki suni bir şekilde yüksek çıkmış olabilir dedi ama artışı az

bana fikir verin arkadaşlar ya ilk adet günüm hamile olduğumu öğrendim 74 çıktı üç gün sonra 84 çıktı beta iki gün sonrasında 115 çıktı ilk ikisi çıkınca doktora gittim hemen kimyasalı düşünmeyelim iğne olduğun için ilki suni bir şekilde yüksek çıkmış olabilir dedi ama artışı az
Benimde 46.4 du 8 inde 13 unde 71.7 yarin yine kan alincak bende igne oluorum

Benim yine 2 katından fazla artmış 15 inde 3500 çıkmıştı bugün 9000 çıkmış. Yine endişe kapladı içimi

Merhaba aynı döneme denk geliyoruz galıba ben pcos hastasıyım adetim asla düzenli degildi ilaç içmeden adet olmazdım dr en az 6 ay tedavi gerekir demisti bir kaç aydır korunmayı bırakmıstık. Bu ay yine adetim 11 gün gecikti söktürücü içecektik bi umut pazartesi test yaptık çizgi çok silik cıktı hemen kan verdim 14,43 cıktı bu aksam tekrar kan verecegim ama adet olacak gibi agrılarım oluyor beni sürecinden haberdar eder misin yarın dr ne deyecek. Bende bu aksam kan sonucumu yine güncellerim. Teşekkürler🌸
Yorumuzu yeni gördümm. Geçen hafta keseyi gördük 5000 di beta. Yarın da kalp atışı için gideceğiz inşallah 🌸 Sizde durumlar nasıl

Yorumuzu yeni gördümm. Geçen hafta keseyi gördük 5000 di beta. Yarın da kalp atışı için gideceğiz inşallah 🌸 Sizde durumlar nasıl
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz ❤️ Benimde çarşamba 44 pazar günüde 271 oldu beta bugun tekrar kan verecegim 1.000 seviyelerinde cıkması gerekiyormus eger böyle ilerlerse bizde keseyi salı yada çarşamba görebilecekmisiz inşallah

Merhabalar bende cok erken ogrendim ilk beta HCG 11 cıktı iki gün sonra 25 Boyle erken ogrenen oldumu acaba
Evet bende öyle ögrendim. Pazartesi 14 ile ögrendim. Allahım hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Bugun degerim 56 cıktı iki kat artıyo ama cok dusuk insan korkuyo bazılarının hemen 100 300 hızlı gidiyo

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz ❤️ Benimde çarşamba 44 pazar günüde 271 oldu beta bugun tekrar kan verecegim 1.000 seviyelerinde cıkması gerekiyormus eger böyle ilerlerse bizde keseyi salı yada çarşamba görebilecekmisiz inşallah
Kalbinin attığını gördük ama sesi duyulmadı daha çok küçükmüş 🤭 haftaya tekrar gidicez

X