BETA HCG HIZLI ARTMASI

Doktorum bayramdan sonra mutlaka endokrin görsün deyince biraz korkmuştum ama çözümü varsa sıkıntı olmaz inşallah
Belki de binlerce tiroit hastasıyım hamile kadın var canım tabii ki doktora git ama çözümsüz değil ilaç bana iki günde etki etti değeri yarıya düşürdü bir an önce ilacına başla gerisi Allaha emanet zaten, inşallah bir sorun olmaz

Merhabalar bende cok erken ogrendim ilk beta HCG 11 cıktı iki gün sonra 25 Boyle erken ogrenen oldumu acaba
Ayy bende aynıyım sat günümde 11.05 ögrendim 2 gun sonra 41 2gun sonra 122 276 4 gün sonra 1675 yarinda verip carsamba kese kontrolum var

Aslında tiroit hastalarına iyotlu tuz tavsiye edilir ama tabii olabilir tıbbi bilgim yok bu konuda maalesef doktorunla görüş tatlım
Dediğiniz gibi ilaç verdi yarın başlıycam bakalım. Şiddetli bulantılarım da bundan kaynaklanıyormuş, bulantımı kusmamı ilaçla bile kesemiyorlardı. 2 hafta sonra kontrole gel gebeliğe bağlı mıymış yoksa hastalık mı bakalım dedi

Çok geçmiş olsun umarım hamilelikten kaynaklanıyordur seninki ilacını doktorun tavsiye ettiği şekilde içmeye özen göster öncesi ve sonrası en az 2 saat bişey yememek en iyisi ben bir gün bile bu sınırı geçsem hemen yükselme oluyor

İlaç midenize dokundu mu hiç peki? Ben de gastrit var da mide koruyucu olmadan içebilir miyim acaba

İlaç midenize dokundu mu hiç peki? Ben de gastrit var da mide koruyucu olmadan içebilir miyim acaba
Bende mide sorunları yaşayan biriyim ama hayır yapmadı içebilirsin sadece ilk 1 2 gün yeni almaya başladığımda hafif mide bulantısı yaptı o da normal bünye alışmaya çalışıyor sonuçta

Bende mide sorunları yaşayan biriyim ama hayır yapmadı içebilirsin sadece ilk 1 2 gün yeni almaya başladığımda hafif mide bulantısı yaptı o da normal bünye alışmaya çalışıyor sonuçta
Benim zaten bulandığı için birbirine karışır herhalde Teşekkür ederimm

Arkadaşlar merhaba konu açılalı çok olmuş ama yazmak istedim. Gebeliğimi adet günü 3.4 ile öğrendim, hemen bir sonraki gün 38.29a yükseldi sonra iki günde bir takibe devam ettim. 2 gün sonra 93 ondan 2 gün sonra 203 çıktı. Düşük sonrası regl görmeden hamile kaldım, geç döllenme olma olasılığı da yok çünkü yumurtlama takibi yapıp sonrasında uzun süre ilişki yaşanmadı. Sizce sağlıksız mıdır endişeliyim, aynı durumda olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Merhabalar ben de bugün hastaneye gittim 6+0 da kalp atisi 106 dedi haftaya birdaha cagirdi. Eve gelince aklıma geldi acaba kalp atisi düşük diye mi beni tekrar cagirdi doktor. Şuan sizin durumunuz nedir inşallah sağlıkla ilerliyorsunuzdur

Merhaba,
Maalesef 25 nisan 2023 tarihinde 7+5 de kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldım.
Hiç stres yapmayın 106 iyi. Benim ki en başından biraz sorunlu ilerlemişti. Kan değerlerim düzenli olarak iki katı artmıyordu. Kese vardı bebek görünmüyordu vs derken ilk kalp atısınıda 86-90 civarı alınca doktorum olumlu konusamamıstı. 100 civarı olması lazım demişti. Zaten bir sorun aksilik olsa doktorunuz söylerdi. Kendinizi strese sokmayın, rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)

Cok geçmiş olsun benim de bi gebelik kaybım olduğu için endişeliyim biraz ama Rabbım neylerse guzel eyler. Bir önceki gebeligimde düşük tehlikem var diye tuvalete bile sayılı kalktım düşmesin benimle kalsın diye ilaclar iğneler haddi hesabı yoktu ve kanamam bir gü olsun durmadı 14 haftada yaşamla bagdasmadigi için doktor doktor gezsem de canlı da olsa bebeğimi aldirmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum ki sağlıklı bir bebekse dünyaya gelir değilse de ne kadar çabalasak da boşa. Rabbım inşallah sizi de tekrara kucağınıza doldurur.

Sizede bir önceki evladınız icin geçmiş olsun vardır rabbimin bir bildiği. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun olumsuzu hiç düsünmeyin inşallah hersey yolunda gidicek ilk zamanlar zaten biraz sık oluyor kontroller sonra uzuyor. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…