Keseyi görmeden 1 gün önce betam 3209du. Yani çok rahat görürsün inşallah. İçini ferah tut. Keseyi gördükten 10 gün sonra da bebeği gördük. Merak etme.Günaydın hanımlar Dün verdiğim kanın sonucu 3467 çıkmış. Yarında randevum var. Yani 2 gün geçmiş olucak beta daha da yükselir sizce keseyi görebilirmiyiz.
Bu arada en son 7 gün önce kan vermiştim beta 194 çıkmıştı
Keseyi görmeden 1 gün önce betam 3209du. Yani çok rahat görürsün inşallah. İçini ferah tut. Keseyi gördükten 10 gün sonra da bebeği gördük. Merak etme.
Benimde adetime 2gün kala 145mi ne çıktı tam hatırlamıyorum doktorum 2günde bir 2katı artmazsa kimyasal veya dış gebelikler olur dedi ben benm düzenli artı arkadaşım hamile kalmış kan vermişti sen hamile değilsin demişler ve bugün Doğuma girdi bazıları okadar abartıyor ki doktorlar insanı öldürür stresten benm düşük tehlikem var doktorum kanama öyle böyle gelmedi sakin ol iyisin dedi ama iğne yaptırdığım yerler düşük yaparsın ayağa kalkma zor dediler herkese inanmaBu konuyla ilgili okumadığım makale kalmadı. Gerçekten artık kafayı yemek üzereyim. Benimle aynı durumu yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren var mı lütfen yazabilir mi. Son adet dönemim 20 haziran 2020. Adetim 2 gün geciktiginde 23 temmuzda kanda gebelik testi yaptırdım ve beta hcg 16 çıktı sağlık ocağında ki hemşire bunun sağlıklı bir gebelik olmadığını kadın doğuma gidip görüşmemi söyledi. Özel bir hastaneye gidip tekrar kanda gebelik testi yaptırdım beta 38 çıktı vajinal muayme yaptı doktorum ve korkulacak birşey olmadığını daha yeni bir gebelik olduğunu rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi 2 günde bir kan verip betayı takip edelim dedi. Daha sonra ailemin yanına gelmem gereken bir durum olduğu için burada hiç bir hastanede kadın doğumdan randevu alamadım bana devlet hastanesinde özele gitmemi söylediler. Beta degerimin üzerinden 4 gün geçti tekrar kan verdim 194 çıktı degerim ve doktor bana kadın doğum uzmanıyla görüşmemi birşeylerin yolunda gitmedigini söyledi. 2 gün sonra dönüyorum eve bayramda doktorum hastanedemi bilmiyorum ve gerçekten sıkıntıdan gözüme uyku girmez oldu. Ne agrım ne sancım var ama dış gebelik mi yaşıyorum korkusu beni hasta etti. Bunu yaşayıp saglıklı bir gebelik geçiren var mı. Geç döllenme olabilecegini söyledi bi doktor hepsi farklı konuşuyor.
Adet gecikmesinden 2 gün sonra beta 16
31 saat sonra beta 38
4 gün sonra beta 194
Benimde adetime 2gün kala 145mi ne çıktı tam hatırlamıyorum doktorum 2günde bir 2katı artmazsa kimyasal veya dış gebelikler olur dedi ben benm düzenli artı arkadaşım hamile kalmış kan vermişti sen hamile değilsin demişler ve bugün Doğuma girdi bazıları okadar abartıyor ki doktorlar insanı öldürür stresten benm düşük tehlikem var doktorum kanama öyle böyle gelmedi sakin ol iyisin dedi ama iğne yaptırdığım yerler düşük yaparsın ayağa kalkma zor dediler herkese inanma
Ama bebeğine zarar verirsin İnan ben stresten 51kiloya düştüm ha bebeğim olmayacak yok doktor tedavisiz olmaz yok sende sorun var diyen oldu dedimki kendime hayat bu kadar kısa bu stres niye İnan şuan 62kiloyum 11haftalık hamileyim riskli ama olsun bunlardı yaşamak bile bir lütufGerçekten haklısınız stresten 4 kg vermişim iyi de oldu fazla kilolarım vardıama yine de strese sokmaları çok yanlış. Annem bana hamileyken engelli oldugumu aldırması gerektigini söylemişler çokta saglıklıyım iyi doktora denk gelmek önemli sanırım. Her kafadan çıkan sesi de dinlememk gerek.
Ama bebeğine zarar verirsin İnan ben stresten 51kiloya düştüm ha bebeğim olmayacak yok doktor tedavisiz olmaz yok sende sorun var diyen oldu dedimki kendime hayat bu kadar kısa bu stres niye İnan şuan 62kiloyum 11haftalık hamileyim riskli ama olsun bunlardı yaşamak bile bir lütuf
Çook sevindimm bana da umut oldun inşallah benimde artar bnm tüp bebek 18.33 çıktı degerim 12.günümdü dr düşebilir degerin çıkadabilir dedi yarın tekrar kan vericem bakalım hayırlısıGünaydın hanımlar Dün verdiğim kanın sonucu 3467 çıkmış. Yarında randevum var. Yani 2 gün geçmiş olucak beta daha da yükselir sizce keseyi görebilirmiyiz.
Bu arada en son 7 gün önce kan vermiştim beta 194 çıkmıştı
Bizi haberdar et insallah guzel haberler verÇook sevindimm bana da umut oldun inşallah benimde artar bnm tüp bebek 18.33 çıktı degerim 12.günümdü dr düşebilir degerin çıkadabilir dedi yarın tekrar kan vericem bakalım hayırlısı
Çook sevindimm bana da umut oldun inşallah benimde artar bnm tüp bebek 18.33 çıktı degerim 12.günümdü dr düşebilir degerin çıkadabilir dedi yarın tekrar kan vericem bakalım hayırlısı
İnş canımmBizi haberdar et insallah guzel haberler ver
Amin hepimizin inş canım ❤İnşallah çıkar canım allah gönlüne göre versin güzel haberler al inşallah❤
Merhaba arkadaşlar. Bugünde yaptırdım. 31 inde 90 _4 ünde 320_bugün yani 6 sında 560 çıktı beta hcg değeeim bu şekilde yaşayan varmı.tekrar gidixem doktora ama çok korkuyorumdış gebelikse diye. Çok istiyorum çocuk inşLlah değildir.
Lütfen dua edin. Allah her isteyene versin. Allahım yüzümüze gülsün inşallah. Umarım dediğiniz gibidir.2 günde bir ölçtürmeye devam et takip et herkeste 2 kat çıkmıyormuş zaten düşünüp stres yapma. Bazılarında %70 artış bazılarında %40 artış gösteriyormuş. İnşallah saglıklı bir gebeliktir bebeğine kavuşursun❤
Meral etmiştim naptınız ye çok şükür güzel haberi almışsınız sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunEki Görüntüle 2671917 Eki Görüntüle 2671917
Keseyi gördük ve ne boş ne de dış gebelik olmadığını gayet saglıklı olduğunu geç döllenme olduğu için 5h 5g lük olduğunu haftaya da kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi. Çok mutluyum böylesonuçlanması çok mutlu etti beni allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Burada bana destek olan rahatlatan herkese çok teşekkür ederim allah hepinizin gönlüne göre versin❤❤
Meral etmiştim naptınız ye çok şükür güzel haberi almışsınız sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun
Merhabalar kızlar banada yardımcı olur musunuz beta değerim önce yavaş yükseldi sonra düşüşe geçti
29temmuz:42
4 ağustos:195
5agusyos:233
6agustos:168
Su anda en büyük korkum dış gebelik umarım kimyasal gebeliktir kan yoluyla atarım ama henüz kanamamda gelmedi ne ağrım var ne başka bisey fikirlerinize ihtiyacim var kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?