• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düşük mü? dış gebelik mi yaşıyorum?

Evet 5. haftadaysaniz 194 dusukmus, doktorunuzun dedigi mantikli bence kesinlikle gec dollenme olabilir, bu arada bilmiyorsaniz aklinizda bulunsun en az 1500-2000 olmasi gerekli ultrasonda gorunmesi icin, o yuzden yuzde yuz emin olmak icin aslinda cok cok zaman da kalmamis, sadece biraz daha sabretmeniz gerek. Ama ilk postunuzdaki gibi bir artis hizi ile devam ediyorsa gayet iyi 2 katin da uzerinde duruyor artis hizi. Umarim sikintisiz gecer, ve dis gebelik olmadigi ortaya cikar. Bol sans!
Benim 3 hafta 6 gunluk bir gebelik var yeni oğrendim 306.91 cikti bugun iyimi acaba

benim ilk 11 di 2gün 2 kat arttıktan sonra problem yok dedi doktor. şimdi çok sağlıklı bir kızım var çok şükür. seninki de iyi artış göstermiş problem yok bence

Allah kavuştursun ayin 9 u son adet donemim ama dun beta hcg kan verdim 306.91 cikti daha 3 gunum var iyimi sizce

Önemli olan 2 günde bir betanın en az 2 katı yükselmesiymiş. Ben çok üzülmüştüm ama doktorumla konuştum o rahatlattı. Beta 1500 ü geçmişti o zaman keseyi görmüştü. Dış gebelikte beta degeri malesef katlanarak artmıyormuş o yüzfen kendnize stres yapmayın 2 günde bir kan verip takip edin inşallah en kısa zaman da keseyi görebilirsiniz 😊

Önemli olan 2 günde bir betanın en az 2 katı yükselmesiymiş. Ben çok üzülmüştüm ama doktorumla konuştum o rahatlattı. Beta 1500 ü geçmişti o zaman keseyi görmüştü. Dış gebelikte beta degeri malesef katlanarak artmıyormuş o yüzfen kendnize stres yapmayın 2 günde bir kan verip takip edin inşallah en kısa zaman da keseyi görebilirsiniz 😊
Daha 3 gunum var adetin gecmesine

Kızlar merhaba ben cuma günü test yaptırdım 62 çıktı sonuç bugün tekrar yaptırdım 164 çıktı sonuç sizce nasıl yükselme iyi mi bilgisi olan var mı

Anladım biraz az artmış ama artış var sonuçta cuma günü tekrarlarsan İnşallah yine artış görürsün canım

Anladım biraz az artmış ama artış var sonuçta cuma günü tekrarlarsan İnşallah yine artış görürsün canım
Dış gebelikte de böyle oluyor deniyor ya ondan çok korkuyorum inşallah normaldir yarın bir kadın doğuma gidicem bu testleri acilde yaptırdım ben

Dış gebelikte de böyle oluyor deniyor ya ondan çok korkuyorum inşallah normaldir yarın bir kadın doğuma gidicem bu testleri acilde yaptırdım ben
Dış gebelikte artis daha fazla oluyor bu daha cok kimyasal gebelik gibi aynı şeyi yasadim 3 ay önce çok korktum dış gebeliktir diye çok şükür degilmis umarım sizin hcgniz yükselir

Back
X