3 6 ay arası korunma gerekiyor.canım ya ilk defa böyle bişey yaşadım bilmiyorum ilaçtan sonra korunma var mı peki zaten olmuyor bide korunma çıkmaz başıma
zaten olmuyor ki korunmama gerek yok3 6 ay arası korunma gerekiyor.
En az 3 ay bazi doktorlar 6 ay diyorcanım ya ilk defa böyle bişey yaşadım bilmiyorum ilaçtan sonra korunma var mı peki zaten olmuyor bide korunma çıkmaz başıma
İgne kanser tedavisinde kullanılan iğne. O yüzden vücuttan atılması gerekiyorzaten olmuyor ki korunmama gerek yokbana düşük dozda iğne vurdu bende parça kalmış onun düşmesi için . İğneden dolayımı korunmam gerekecek
3 ay gibi süreylemi atılırmış vücuttanİgne kanser tedavisinde kullanılan iğne. O yüzden vücuttan atılması gerekiyor
Evet 6 ay diyende var her doktor farklı söylüyor3 ay gibi süreylemi atılırmış vücuttan
sizin kese görünmüşmüydü acabaEvet 6 ay diyende var her doktor farklı söylüyor
Evet benim tüp te kese göründü Dgerim 1300 falandı.sizin kese görünmüşmüydü acaba
iğneden sonra nasıl bir ağrı yaşadın canım sıkıntı oldumu tüpteEvet benim tüp te kese göründü Dgerim 1300 falandı.
Ben sadece iğne olurken ağrı yaşadım. 10 gün oldu büyük agrilarim olmadı şükür . Arada çok hafif geliyor sanki adet olacakmış ağrısı gibi ama rahatsız eden bir ağrı yaşamadım ben. Ağrım olsa mutlaka doktora giderim çünkü yaşadığımız hafife alınacak bir şey değil ağrın olursa doktorun şu gün gel demesini beklemem git. Yada telefonu varsa ara iletişime geçiğneden sonra nasıl bir ağrı yaşadın canım sıkıntı oldumu tüpte
tamam canım öyle yapacamBen sadece iğne olurken ağrı yaşadım. 10 gün oldu büyük agrilarim olmadı şükür . Arada çok hafif geliyor sanki adet olacakmış ağrısı gibi ama rahatsız eden bir ağrı yaşamadım ben. Ağrım olsa mutlaka doktora giderim çünkü yaşadığımız hafife alınacak bir şey değil ağrın olursa doktorun şu gün gel demesini beklemem git. Yada telefonu varsa ara iletişime geç
Evet o şekilde hamile kalan çok. Fakat risk var ve doktorlar riskten dolayı korunun diyor sadece seni bilgilendiryor sonradan çocukta anomali duurm olursa mesuliyet kabul etmez çünkü çok küçük ihtimalde olsa söylemek zorunda. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum öle hamile kalmıştım. O yüzden doktorum 3 ay derse onu dinlicem dondurulmus embriyolarim var onlarla devam edicem sonra. Nasip kısmet tabi olacağı varsa olur her türlütamam canım öyle yapacamdüşüncem yanlışsa düzelt beni , dış gebelikten sonrada hemen hamile kalan olmuş Allah dilerse zaten korur ve sağlıklı verir ben böyle düşünüyorum . Nasipte ne varsa onu yaşarım ben çok beklemicem hayırlısı Allahtan diyip doktor yolunu tutacam
İnşallah Rabbim hayırlısını versinEvet o şekilde hamile kalan çok. Fakat risk var ve doktorlar riskten dolayı korunun diyor sadece seni bilgilendiryor sonradan çocukta anomali duurm olursa mesuliyet kabul etmez çünkü çok küçük ihtimalde olsa söylemek zorunda. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum öle hamile kalmıştım. O yüzden doktorum 3 ay derse onu dinlicem dondurulmus embriyolarim var onlarla devam edicem sonra. Nasip kısmet tabi olacağı varsa olur her türlü
Kist küçükse normal adetle atılıyor zaten o tip kistlerİnşallah Rabbim hayırlısını versinpeki bu iğne içeriyi temizliyor mu benim 2 tane minik over kistim var iğne onlarıda temizler mi
saol canım kusura bakma bir bilgim olmayınca soru yağmuruna tuttum seniKist küçükse normal adetle atılıyor zaten o tip kistler
Sıkıntın yok canım seve seve cvpladim Allah hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin inslalahhhsaol canım kusura bakma bir bilgim olmayınca soru yağmuruna tuttum seni
amin hepimize inşallahSıkıntın yok canım seve seve cvpladim Allah hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin inslalahhh
Benim 62.54 nasil acaba iyimiBencede gayet güzel artmışarkadaşım ilk yaptığında 24 çıktı 8 gün sonra tekrar yaptı 300 çıktı yani senin değerin onunkinden daha iyi artış göstermiş onun 8 gün sonra sadece 300 olmuştu ama şu an 9 aylık hamile
Kaç gün geciktiBenim 62.54 nasil acaba iyimi
Daha gunume 5 gun var gecikmedi dahaKaç gün gecikti
Kotumu cikmişKaç gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?