Aynı senin gibi benimde o gunlerde o değerde cıktı hatta bende buraya yazdım bizde ikiz zannetmiştim doktor 4haftalıkken bir kese gorsu sonra 7haftalıkkende tek keseydi doktor tek dedi.. Ama sende ikiz midir bilemem ama HCG yüksekliğinde tek gebelik olabiliyor ornegi benim :)allah kucağına almayı nasip etsinBende merak ettim simdii kızlar ilk oğlumda kan degeri ne cıktı hatırlamıyorum ama günüm 7 gün gectikten sonra hcg 13839 cıktı herkes ikizmiki kan degerin yüksek dio gecen cuma dr gitmiştim tek kese vardı 4 haftslık dedi dr başkads bişi demedi ikiz anneleri bilgi verebilirmi Rabbimiz isteyenlerede nasip etsin
Sağol canım önemli olan saglıklı olması saglıkla duyayım kalp atışı saglıkla göreyim tek ikiz fark etmez kan degerin yüksek diyolar bende merak ettim işteeBenimd
Aynı senin gibi benimde o gunlerde o değerde cıktı hatta bende buraya yazdım bizde ikiz zannetmiştim doktor 4haftalıkken bir kese gorsu sonra 7haftalıkkende tek keseydi doktor tek dedi.. Ama sende ikiz midir bilemem ama HCG yüksekliğinde tek gebelik olabiliyor ornegi benim :)allah kucağına almayı nasip etsin
Aynen canım saglıklı olması en onlisi banada yuksek dediler ama işte tek. Belki senin ikizidr ama belli de olmaz hayırlısı olsun onuzdekki bi dahaki kontrolünde belli olur ttamamen..Sağol canım önemli olan saglıklı olması saglıkla duyayım kalp atışı saglıkla göreyim tek ikiz fark etmez kan degerin yüksek diyolar bende merak ettim iştee
Merhabalar.Kan testini nerede ve ne zaman yaptırdınız acaba? Ben bugün aile hekimime gidip kan verdim.Sonuçlar yarın öğleden sonra çıakr dediler.Merhaba kızlar bende bugun kan verdim adetimden 3gun gecti 8500 çıktı kese var dedi doktr sabırsızlıkla kalp atısını beklicez artk inşallah
Ben özel bi hastanede yaptırdım canım 1saat sonraya çıkıyo sonuçlar hastanedeMerhabalar.Kan testini nerede ve ne zaman yaptırdınız acaba? Ben bugün aile hekimime gidip kan verdim.Sonuçlar yarın öğleden sonra çıakr dediler.
Tesekkur ederim ,benimde şuan sonucun çıktı.Hcg seviyesine göre hamileymisim :)Ben özel bi hastanede yaptırdım canım 1saat sonraya çıkıyo sonuçlar hastanede
Çok sevindim canım ya Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah kaç çıktı sonucunTesekkur ederim ,benimde şuan sonucun çıktı.Hcg seviyesine göre hamileymisim :)
Amin inşallah ,benim değerim 1880 çıkmıştı dünkü sonuca göre.Ben gecikmeden 3 gün sonra verdim.Çok sevindim canım ya Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah kaç çıktı sonucun
Şimdi farkettim.Senin baya fazla çıkmış.Belki ikizdir :) Aramızda baya baya fark varMerhaba kızlar bende bugun kan verdim adetimden 3gun gecti 8500 çıktı kese var dedi doktr sabırsızlıkla kalp atısını beklicez artk inşallah
Ayy deme öyle ya nasıl bakarım bi oğlum var çok şükür bi kaç rahatsızlığımdan ötürü ikiz olsun istemiyorum acıkcası iki taraftada ikiz yok şok olurum heralde ya.tek kese göründü ama bi hafta sonra tekrar gitcem sağlıklı gebelikmi diye tahlillerde var tabi buraya zaten mutlaka yazarım tekizzzdirr insallah :)). :))Şimdi farkettim.Senin baya fazla çıkmış.Belki ikizdir :) Aramızda baya baya fark var
Ben de ayni durumdayim,14haftayi bitirdim biraz azaldi bulantim ama tiksinme devam ediyor maalesef,yemek yapamiyorum,herseyden midem bulaniyorMerhaba kızlar çok şükür bebişim tekizmiş :) kalp atışınıda duyduk ama cok kötü kusmalarm var herseyden tiksiniyorum eşimden bile sarılsın öpsün hiç istemiyorum napıcam bilmiyorum
kimse yok mumrb arkadaslar bende 5+5 hamileyim 3+5ken 107 olmustu beta 2 gun sonra 700 ve 5+0 ken 7000 oldu doktora gttm simdilik kese tek dedi. simdilik derken dedim cevap vermedi sizce ikiz olabilir mi 5+2 de 18000 di
Benim adet günüm seninki gibi 720 idi iki gün sonra 2020 idi ikiz hamileyimkimse yok mu
Evet yuksek ama bnde aynı haftada aynı degerlere sahiptim ikiz sandım ama degil suan 15haftalık olduk ama senin belki ikizdir ilerleyen gunlerde ÖĞRENİRSİN allah kycagımıza almayı nasip etsin14859 çıkmış beta herkes yüksek dedi doktor bişey demedi sadece düşük tehlikesi var dedi değer çokmu yüksek 5 haftalık hamileyim