- 22 Aralık 2016
- 204
- 88
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim,bu ay yaptiracaktim ama Rabbim gerek gormedi,normal gebelikİnşallah öyle olur tüp bebek mi yaptın bu ay
Hay maşallah subhanallah ☺☺Yok canim,bu ay yaptiracaktim ama Rabbim gerek gormedi,normal gebelik
Merhabalar benim adetimin 1 yada 2 gün geçti 180 di 2 gün sonra 474 çıktı sizce normal mi yoksa acaba ? :)canım hayırlı olsun sonucun benim ki gibi banada ikiz gibi geldi 6.haftada keseleri görebilirsin
Gittin mi canım doktora merak ettim. Gördün mü bebişini25 ocakta çağırdı doktor ultrason için.değerlerimiz senle nerdeyse aynı gibi.bakalım hakkımızda hayırlısı
İki gün sonra tekrar yaptırdın mıBenim carsamba gunu hasta olmam gerekiyordu fakat olmadim ertesi gun kan tahlili yaptirdim 1558.54 cikti sizce normal mi yoksa çift gebelik olabilirmi
Yaptirmadim bugun doktora gittim kesem göründü fakat daha küçük 15 gün sonra kalp atışlarini duyacagim tabi Allah nasip ederseİki gün sonra tekrar yaptırdın mı
4+0 da tekrar yapılan sonucuma göre değerim 860 çıktı? İkiz olabilir mi tekrar?Merhaba, daha önce ikiz gebelik geçmişim var, fakat sonuçlanmadı. Şimdi yine hamileyim ve baya erken öğrendim. Şuan 3+4 günlük hamileyim degerim 240 çıktı, normal midir? Lütfen bilgi?
Benim tam adet günü 720 idi ikiz4+0 da tekrar yapılan sonucuma göre değerim 860 çıktı? İkiz olabilir mi tekrar?
Benim adet gunum 1200lerdeydi ama bir bebişim olacak inşallahBenim tam adet günü 720 idi ikiz
Ya öyle olanda varmış tabi :) peki erkekmi ya ikiz yada erkek olur diyorlar kan degeeei yüksek ise:)Benim adet gunum 1200lerdeydi ama bir bebişim olacak inşallah
Bilmiyorum ki daha 10haftamdayim,cok isteyip bekledigimiz bebek oldugu icin cinsiuet onemli degil saglikli olsunYa öyle olanda varmış tabi :) peki erkekmi ya ikiz yada erkek olur diyorlar kan degeeei yüksek ise:)
İkiz gebelik cok zor ama insan istiyor, hakkimizda hayirlisiBenim tam adet günü 720 idi ikiz
Malesef zor kanamam çok oldu düşük riskim var ama ikiz demek bile çok güzel ... rabbim nasip etmek istedikten sonra hiç bşy engel olmaz .. hakkımızda hayırlısı olsjn inşİkiz gebelik cok zor ama insan istiyor, hakkimizda hayirlisi
Merhabalar, dr kontrolüm dündü ve keseyi gördük. Tek gebelik,dr um sevindi resmen. İkiz gebelikler cok zorlu oluyor dedi. İnş sonumuz iyi olur.Malesef zor kanamam çok oldu düşük riskim var ama ikiz demek bile çok güzel ... rabbim nasip etmek istedikten sonra hiç bşy engel olmaz .. hakkımızda hayırlısı olsjn inş