beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Cok fazla yükseliş göstermiş bole durumlarda genelde ikiz cıkıyor doktor sindilk tek kese demesi ikinci kese snra gelisebiliyor aMa seni umutlandrmmaak için bise dememstir bidahaki kontrolünde ikinci keseyl görürse ikiz diyebilir yada tek kese icinde ikinci kalbin attığını gorur 6 7 haftallkken

ayyy insallah canm yaaaa

Ay sizinkine ikiz dediklerine göre benim de bir şansım var salı günü Dr randevum var artık paylaşırım bende burdan sabırsızlananlara fikir olur

Kizlar 5+1 hamileyim. Pzt doktora gidicez keseyi gormeye.
4 nisan 539
6 nisan 1294
8 nisan 3911

2 katindan fazla artis olunca merak ettim sizce cogulmudur? :)

Valla cnm benimde adet gunu betahcg 813 tu Bir gun sonra 1413 olmustu yuksek demisti kizlar cogul olabilir gelcektende oyle Simdi ikiz kizlarima hamileyim

5+4 üm. 5 Nisan da kan verdim 2600 çıktı beta hcg. 10 Nisan da yani dün ki kan testi 8482.98 çıktı. Tek midir çift mi? Keseyi gördü doktorum. 9mm kesem.10 gün sonra tekrar gideceğim hastaneye kalp atışına bakacağız.

Degerlerin normal gozukuyor canim. Seninle ayniyiz ben de bugun 5+4
Dun gittik doktora keseyi gorduk cok sukur. Insallah haftaya kendisini de kalp atisini da goruruz :)

Kizlar 5+1 hamileyim. Pzt doktora gidicez keseyi gormeye.
4 nisan 539
6 nisan 1294
8 nisan 3911

2 katindan fazla artis olunca merak ettim sizce cogulmudur? :)
Valla cnm benimde adet gunu betahcg 813 tu Bir gun sonra 1413 olmustu yuksek demisti kizlar cogul olabilir gelcektende oyle Simdi ikiz kizlarima hamileyim
Allah kucağına almayı nasip etsin canım.bende sana bir şey sorsam .Ben normal yolla hamile kaldım .son adet tarihim 4 mart 4 nisanda beta 584.4 31 saat sonra 1303 11 saat sonra 1700. Keseyi gördük 5+3 hamileyim.ama daha kalp atışını göremedik. Haftaya inş sence bu değerler yüksekmi. Hep aklımda ikiz hissi var . Rüyalarımda bile ikiz 5iz doğuruyorum. Alllah evlatlarını sana bagislasin

Cok saol cnm guzel dileklerin icin Rabim seninde gonlune gore versin tahlillerini hangi araliklarla yaptigini bilmedegim icin artisin yuksekmi normalmi oldugu bilemicem ama sunu soylim sana cnm bazen hastaneden hastaneye sonuclar farklolik gosterebiliyo yada kisiden kiseyeee bide soyle bisey var bende 5 haftalikken tek kese 6+2 gunlukken gitim hem kalp atislarini hemde ikiz oldugunu ogrendim muhtemelen bidahaki kontrolunde ikiz olup olmadigini anlarsin... benim betahcglerimde 1 gun arayla 2 katinin fazlasi artmisti

Merhaba canım öncelikle cevabim için çok tşk ederim.ins gittiğimde öğrenirim bu sefer tam olarak ne oldunu.benim 4 nisan adet günümde 584.4 6 nisan 31 saat arayla 1303 7 nisan 11 saat sonra 1700 du canım.hakkimizda hayırlısı olsun

Rica ederim cnm Benim hakinda ne hayirliysa oyle olsun cnm onecelikle ama 4 ve 6 tarihleri arasinda aldigin sonuc 2 kati gibi yani normal artmasi gerektigi gibi ama 31 saat arayla yaptigin gayet yuksek cikmis bende merakla bekliyorum cnm haber vermeyi unutmaaa hersey gonlunce olsun

AMĞİN CANIM TABİKİ HABER VERİRİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…