Tek gebelikmiş canım Allah hepimixin gönlüne göre versin inşallahInsallah vardir rabbim.gonlune gore versin
Ne çıktı sonucunuz sizinle aynı durumdayımKızlar merhaba dün doktorumla görüştüm ilk muayenemdi. Kese için bakmadı sadece genel bilgiler verdi ve beta değerime baktı.
24 Kasım : 36.58
27 Kasım : 154.40
1 Aralık : 2100 küsür şeklinde çıktı. Bu değerler SAT tarihine göre 4+2 günlük hamileliğe göre. Tabi tahminimce 1 hafta daha küçük. Ben muhtemelen 9 kasımda hamile kaldım.
Bu değeri görünce çok güzel artıklar olduğunu ve ihtimal dahilinde ikiz gebelik olabileceğini söyledi. Haftaya gel kesene bakalım 3000 i geçer değerlerin dedi. Sizce de ikiz olabilir mi? Yani eşimle şok olduk. Çünkü akrabamız ikiz yok. Benim baba tarafında uzakta var sadece. Yorum yapar mısınız lütfen?
Merhaba tek kese göründü ama değerim hala çok yüksek 5+1 de 23034 çıktı. Kalp atışları için bekleyeceğiz tekrar artıkNe çıktı sonucunuz sizinle aynı durumdayım
TeşekkürlerMerhaba tek kese göründü ama değerim hala çok yüksek 5+1 de 23034 çıktı. Kalp atışları için bekleyeceğiz tekrar artık
Merhaba sizin sonuç ne acaba erken döllenme ya da çoğul gebelik oluyormuş sanırımSonuç ne peki ikiz mi değerlerimiz neredeyse aynı şuan bn 5 haftalık hamileyim 52 binlerde betam
Merhaba uzun zaman olmuş ilk beta hgc kaç haftalık hamileydinizArkadaşlar, adet gecikmesinin 10. günü beta hcg 14159 çıktı. ben de telaş yaptım niye bu kadar yüksek çıktı diye? Yardımcı olabilecek, tecrübeli arkadaşlarım var mı? çok endişeleniyorum. benim gibi değeri olan var mıydı?