beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Merhaba ben birsey soracagim bilmedigim ve anlamadigim icin simdi burda arkadaslar yaziyor 13. Gun degerim su 20. Gun bu gibi bu gunler nasil.hesaplaniyor benim en son ki adetim 29 kasim 2016 ve bugun sonuc aldm 370 btc simdi ben kacinci gunumde oluyorum 8 aydir ugrasitordum olmiyordu sukur oldu ama 3 yumurtam vardi cogul mi diye merak icimdeym lutfan bi cevap yazabikit mi bilenler Allah rizasi icin

adete 2 gün kala 238;
adet günü 590..ikizlere hamileyim. gördüğünüz gibi çok da yüksek değerler değil.

merhaba arkadaşlar. bende adetime 5 gün kala gittim değerim 34.08 çıkmıştı. hamilelik var dedi bir hafta sonra gelin dedi doktor artışa bakmak için. adetim gününü 3 gün geçmişti ve değerim 3156 çıktı. çok yüksek çıktı çoğul gebelik olabilir mi? ayrıca doktor kese gözükmez dedi kan değeri daha geçmemişti daha elimize daha adetimi 2-3 gün geçtiği için görünmez dedi baktık gözüktü çok ufak:) fikirlerinizi çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler :)
(Bu arada son adetim 10 aralık)

Herkeze meraba.bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım.11.gün beta hcg 251 13.gün 521 çıktı çoğul olabilirmi acaba.3 adet transfer yapıldı.

Benim beta adete 4 gün kala 52 2 gün kala 254 çoktı 5 kat artmış sorun mu var yoksa ikiz mi acaba ??

Benim beta adete 4 gün kala 52 2 gün kala 254 çoktı 5 kat artmış sorun mu var yoksa ikiz mi acaba ??
Benimde 4 kat artmıştı ama tek canım bazen belli olmuyor bhcg yüksekliği het zaman çoğul gebelik ihtimali vermiyor benim değerlerim yüksekti ama tek bebisim sağlıklı sıhhatli olsunlar da tek çift farketmez

Benimde 4 kat artmıştı ama tek canım bazen belli olmuyor bhcg yüksekliği het zaman çoğul gebelik ihtimali vermiyor benim değerlerim yüksekti ama tek bebisim sağlıklı sıhhatli olsunlar da tek çift farketmez
Canımmm inşallah sağlıklı olsun da tek olsun inşallahh. Ben bu kadar çok artınca koktum bir sorun mu var diye. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Herkeze meraba.bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım.11.gün beta hcg 251 13.gün 521 çıktı çoğul olabilirmi acaba.3 adet transfer yapıldı.
Canım benimde 9. Gün 112, 11. Gün 244, 13. Gün 588 çıktı bana da iki embriyo transfer edildi. Bende merak ediyorum ikiz mi diye. Sen ne zaman gideceksin doktora

Canım benimde 9. Gün 112, 11. Gün 244, 13. Gün 588 çıktı bana da iki embriyo transfer edildi. Bende merak ediyorum ikiz mi diye. Sen ne zaman gideceksin doktora
25 ocakta çağırdı doktor ultrason için.değerlerimiz senle nerdeyse aynı gibi.bakalım hakkımızda hayırlısı

Selam arkadaslar,benim adet gunumde 1259çıktı,cuma gunu tekrar olcturecem,ayyy acaba ikiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…