Benimde 4 kat artmıştı ama tek canım bazen belli olmuyor bhcg yüksekliği het zaman çoğul gebelik ihtimali vermiyor benim değerlerim yüksekti ama tek bebisim sağlıklı sıhhatli olsunlar da tek çift farketmezBenim beta adete 4 gün kala 52 2 gün kala 254 çoktı 5 kat artmış sorun mu var yoksa ikiz mi acaba ??
Canımmm inşallah sağlıklı olsun da tek olsun inşallahh. Ben bu kadar çok artınca koktum bir sorun mu var diye. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsınBenimde 4 kat artmıştı ama tek canım bazen belli olmuyor bhcg yüksekliği het zaman çoğul gebelik ihtimali vermiyor benim değerlerim yüksekti ama tek bebisim sağlıklı sıhhatli olsunlar da tek çift farketmez
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Benimde 4 kat artmıştı ama tek canım bazen belli olmuyor bhcg yüksekliği het zaman çoğul gebelik ihtimali vermiyor benim değerlerim yüksekti ama tek bebisim sağlıklı sıhhatli olsunlar da tek çift farketmez
Canım benimde 9. Gün 112, 11. Gün 244, 13. Gün 588 çıktı bana da iki embriyo transfer edildi. Bende merak ediyorum ikiz mi diye. Sen ne zaman gideceksin doktoraHerkeze meraba.bende bu ay tüp bebekle hamile kaldım.11.gün beta hcg 251 13.gün 521 çıktı çoğul olabilirmi acaba.3 adet transfer yapıldı.
25 ocakta çağırdı doktor ultrason için.değerlerimiz senle nerdeyse aynı gibi.bakalım hakkımızda hayırlısıCanım benimde 9. Gün 112, 11. Gün 244, 13. Gün 588 çıktı bana da iki embriyo transfer edildi. Bende merak ediyorum ikiz mi diye. Sen ne zaman gideceksin doktora
Merhabalar bende 2 gün önce 182 ydi bugün 474 normal mi üstünde mi kalır sizce yeni öğrendimde biraz heycan var tabicanım benim adet olmam gereken gün 472 ydi vede üç taneydi :)
darısı başına
normal canım merak etme benim 4 kata yakın artti ve tek bebeğim 160 dan iki gün sonra 580 çıkmistiMerhabalar bende 2 gün önce 182 ydi bugün 474 normal mi üstünde mi kalır sizce yeni öğrendimde biraz heycan var tabi
Çok teşekkür ederim doğum yaptınız mı inşallah Rabbim uzun ömürler verir sağlıkla sıhhatlanormal canım merak etme benim 4 kata yakın artti ve tek bebeğim 160 dan iki gün sonra 580 çıkmisti
Allah razı olsun cümlesine inşallah şu an 14 haftasi bitti sağlıkla vakti gelince kucağıma alicam inşallah hayırlı gebelikler dilerimÇok teşekkür ederim doğum yaptınız mı inşallah Rabbim uzun ömürler verir sağlıkla sıhhatla
Allah cümlemizden razı olsun inşallah sizedeAllah razı olsun cümlesine inşallah şu an 14 haftasi bitti sağlıkla vakti gelince kucağıma alicam inşallah hayırlı gebelikler dilerim
İnşallah gönlüne göredir canım değerin yüksek baya ☺ olma ihtimali yüksek duruyor amasağlıklı olsunlardaSelam arkadaslar,benim adet gunumde 1259çıktı,cuma gunu tekrar olcturecem,ayyy acaba ikiz mi
Tabi canim oncelikle saglikli hayirli evlat olmalari,hani diyorum bir taşla iki kuş ne guzel olur,bu ay tup bebek yapİnşallah gönlüne göredir canım değerin yüksek baya ☺ olma ihtimali yüksek duruyor amasağlıklı olsunlarda
Tabi canim oncelikle saglikli hayirli evlat olmalari,hani diyorum bir taşla iki kuş ne guzel olur,bu ay tup bebek yaptiracaktim,sukur gerek kalmadi