beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

canm bence senn bebegin tekiz ve erkek :) bende senn gbydm kac kac yukselti anlatamam ama tek ms ... doktorlar birde bta degerini bebgin tutunmasna da baglyorlr cok iyi tutunmsta olabilir
Valla sağlıklı olsunda ben başka bir şey istemiyorum tek çift farketmez.bir oğlum var 5 yaşında. Oğlumu doğurmadan once iki tane 5 aylık erken doğumum oldu.cigerler gelişmediği için yaşamadılar.dogum kürtaj gelen sütleri geri çevirme çabası zor günlerdi. Allah sonra oğlumu verdi rahim ağzına atılan dikiş sayesine bu tutundu 7 buçuk aylık yaşadı.o yüzden allah ne verirse kabulum. Sende hamilemisin peki canım.

ah canim benm yaaaa cok uzuldum inan. insallah Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsn... evet canm hamileym daha yeni hamis sayilirim :)

cok.istedim ama 7. haftada tek di sonradan olabilir mi artk
8. Haftaya kdr çıkabilirmiş ikinci kese ondan sonra kesinleşirmiş:) hayırlısı olsun ikiz olup zor geçecekse tek olup rahat hamilelik geçir kucağına al .. benim hep riskli geçiyor zor valla böyle

Selam herkese benimde 7. Haftamda 68228.0 çıktı değerim sizce çoğul gebelik ihtimali varmıdır?

4+2de beta hcg değerim 8155 çıktı. Normal mi? İlk hamileliğim stres yaptım. Yorumlara bakınca benimki çok yüksek geldi
Benim de 4+5..ve 14000 ..senin de muhtamelen 2 gun sonra aynı olacak canım. .Ben bakıyorum okuyorum 3 seçeneğe Eledim. .1.kese gorunmediyse dış gebelik..2.erken dollenme..3.cogul gebelik..benim kese gorundu neyseki..ben benimkini erken dollenme olduğunu düşünüyorum çünkü adetimin 18.günü öğrendim beta hcg 112 idi..sonra iki günde bir düzenli olarak 2.6 kat arttı. .

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üyeyim ve size bir şey danışmak istedim.
23 haziran 2017 ilk regl günü
Reglime 3 gün kala yani 17 temmuz 2017 beta hcg 165 çıktı.
Ultrasonda kese görülmedi ama bunun için erkenmiş zaten. 165 değeri yüksek mi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce.

Merhaba, nevşehirlimisin, evet se, hemşeriyiz. Bebişin hayırlı olsun, cinsiyetini öğrendinmi

Bende bugün kan sonucunu aldım
Seninki gibi çok yüksek çıktı
5+3 hamileyim
Evet nevşehirliyim bebeğimin cinsiyetini ögrendim Allah'ın izniyle bi oğlum olacak rabbim evlatlarımızı sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin

Kizlar benim embriyo transferimin 9. Gunu verdigm kanda degerm 242 cikti sizce nasl 9. Gun icin yuksek degl mi dedim hemsirede cogul gebelk olablr dedi .. ins oyledr bi sorun olmasnda

Slm bayanlar ben adetime 5 gün kala beta hcg verdim 17 çıktı 48 saat sonra 50 çıktı 36 saat sonra ise 118 çıktı klomen. Kullandım bu ay çoğul gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…