beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Benim carsamba gunu hasta olmam gerekiyordu fakat olmadim ertesi gun kan tahlili yaptirdim 1558.54 cikti sizce normal mi yoksa çift gebelik olabilirmi

HCG seviyesi hakkında bilgili olan anneler lutfen bana bisey soleyin. Ben bugun doktora gittim normalde 4+6olmam lazımdı doktor 4+2dedi ama hcg seviyesi 13578cıktı cok yuksek gbi geldi ikiz olma olasılığı varmıdır.. Kesemde 12mm mis

kızlar bende 5+2 yım bugun kan testıne 2700 olmustu 4 gun once yaptırdıgımda 400 du cogul mu degıl mı bılemıyorum ama acaba artıs ıyı mı

Merhaba, daha önce ikiz gebelik geçmişim var, fakat sonuçlanmadı. Şimdi yine hamileyim ve baya erken öğrendim. Şuan 3+4 günlük hamileyim degerim 240 çıktı, normal midir? Lütfen bilgi?

Merhaba, daha önce ikiz gebelik geçmişim var, fakat sonuçlanmadı. Şimdi yine hamileyim ve baya erken öğrendim. Şuan 3+4 günlük hamileyim degerim 240 çıktı, normal midir? Lütfen bilgi?
4+0 da tekrar yapılan sonucuma göre değerim 860 çıktı? İkiz olabilir mi tekrar?

Malesef zor kanamam çok oldu düşük riskim var ama ikiz demek bile çok güzel ... rabbim nasip etmek istedikten sonra hiç bşy engel olmaz .. hakkımızda hayırlısı olsjn inş
Merhabalar, dr kontrolüm dündü ve keseyi gördük. Tek gebelik,dr um sevindi resmen. İkiz gebelikler cok zorlu oluyor dedi. İnş sonumuz iyi olur.

Bende merak ettim simdii kızlar ilk oğlumda kan degeri ne cıktı hatırlamıyorum ama günüm 7 gün gectikten sonra hcg 13839 cıktı herkes ikizmiki kan degerin yüksek dio gecen cuma dr gitmiştim tek kese vardı 4 haftslık dedi dr başkads bişi demedi ikiz anneleri bilgi verebilirmi Rabbimiz isteyenlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…