Benimde o günlerde 4300 civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.ama tekil gebelik.önemli olan 2 gün içinde 3-4kat artması sanırımArkadaşlar ben 4+3 g hamileyim değerim 3536 çıktı çoğul gebelik olabilir mi
Merhaba 10 haziran test günümdü sonucum 4438 çıktı 2 gün sonra tekrarladım bu seferde 12152 çıktı sizce ikiz olabilir mi bu arada 5. Gün 2 embriyo transfer edilmişti ikisi de tutunmuş olabilir mi bu sonuçlara göre ? Bu arada haftaya cumartesi doktor randevum var çok heyecanlıyım Hakkı'mda hayırlısı olsun inş
Benim değerim yüksek olmasına rağmen tek gebelik görünüyor o yüzden değere çok takılı kalmayın hayırlısı olsunMerhaba cumartesi doktora gittiniz mi sonucunuz nedir bende tüp bebek yaptırdım 9. Gün değerim 236 11. Gün 485 17. Gün yani bugün 3435 çıktı. Benimde 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
Benim değerim yüksek olmasına rağmen tek gebelik görünüyor o yüzden değere çok takılı kalmayın hayırlısı olsun
Benim 4 cu haftada 58 cikmisdi. 5 ci haftada 2500 cikti. Ikiz olaBeta değeriyle alakası yok yada şöyle söyliyim her zaman alakası yok. Ben tüp Bebek'le hamile kaldım transferden 9. Gün 236. 11. Gün 485 ve 17. Gün 3435 çıktı ikiz olma ihtimali sıfır derken kese görmeye gittiğimizde büyük şok iki kesemizide gördük değerlere takılmayın ben çok okudum olurmu olmaz mı falan kafayı yiyodum artık
Benim 4 cu haftada 58 cikmisdi. 5 ci haftada 2500 cikti. Ikiz ola
Bilir mi? Annemde de ikiz gebelik olmus
Bugun 5+5 hafta oldum ve ultrasonda tek kese gorundu :) ama hala ikiz gibi hissediyorumCanm istiyorsan olur inşallah kan değerlerine göre belli olmuyo yani kese görmeye kadar sabır
Canım meraba önceden açtığın bi konu ve merak ettim bu değerlerin sonucu ne oldu bende şuan 4 haftalığım 2456 hcgselam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar