beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Merhaba.2 ekimde ilişki oldu önce hep korundyk.bugün hcg değerim 1326 çıktı.çok fazla değil mi.klomen kullandım acaba ikiz olabilir mi

Merhabalar bana 3. Tane iyi emriyo transfer yapıldı. Bugün 11. Günüm ve hcg : 386.47 etraftakilar çok yüksek çogul gebelik olabilir diyorlar.. ama ben.islere. sormak istedim malum sizler daha tecrubelisiniz acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan.var mi ?

Merhabalar bana 3. Tane iyi emriyo transfer yapıldı. Bugün 11. Günüm ve hcg : 386.47 etraftakilar çok yüksek çogul gebelik olabilir diyorlar.. ama ben.islere. sormak istedim malum sizler daha tecrubelisiniz acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan.var mi ?
merhaba, ilk öncelikle allahım gönlüne göre versin inşallah, benim transferin 11.günü 755,6 çıkmıştı şuan ikiz bekliyoruz ,
şu da var hcg değeri yanıltabiliyormuş

Şimdi 3.haftada bu kadar yüksek çıkanları görünce şaşırdım. Benim 4.haftada olduğunu söylediler ve değer 291. Umarım bi aksilik yoktur

Merhabalar, bende bugün 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim:anneadayı:
İlk gebeilgimde 4+4 te hcg değeri 280 di.
Bu gebeligimde kan tahlilini dün yaptirdim. yani 4+6 hcg değeri 2598 çıktı. İkiz olabilme ihtimali nedir acaba???

Merhaba hanımlar .. bana da yardımcı olun lütfen ..İkiz anneleri ve yeni ikiz bebis beklediklerini ogrenenler. Ben de hamisim. Bhcg değerlerim biraz yüksek çıktı .. değerlerimi yazayım bana fikir verir misin açaba ikiz hamis olabilir miyim ??? Teşekkürler :anneadayı::KK49:
Değerlerim söyle hanımlar : 16 ekim son adet tarihim:eek:

Kasım8: 49.1(adet 4 gün kala )
Kasım14: 2007.4 (6 gün sonra )
Kasım 16:>1000 (2 gün sonra )
Kasım 18 : 11792.3 (2 gün sonra ) 4+5 haftalgim.

Değerlerim böyle hanımlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum :halay::halay::halay::halay:

Merhaba hanımlar .. bana da yardımcı olun lütfen ..İkiz anneleri ve yeni ikiz bebis beklediklerini ogrenenler. Ben de hamisim. Bhcg değerlerim biraz yüksek çıktı .. değerlerimi yazayım bana fikir verir misin açaba ikiz hamis olabilir miyim ??? Teşekkürler :anneadayı::KK49:
Değerlerim söyle hanımlar : 16 ekim son adet tarihim:eek:

Kasım8: 49.1(adet 4 gün kala )
Kasım14: 2007.4 (6 gün sonra )
Kasım 16:>1000 (2 gün sonra )
Kasım 18 : 11792.3 (2 gün sonra ) 4+5 haftalgim.

Değerlerim böyle hanımlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum :halay::halay::halay::halay:
Bhcg yüksekliği her zaman ikiz gebelik belirtisi olmayabilir canım bende de şüphe var 23 ekim son adet tarihim ve asilama yaptırdım
14.11.2016 ........... 47
16.11.2016.............. 160.1
18.11.2016............. 502 çıktı yani 2 günde bir 4 kata yakın arttı benim de içimde soru işareti ikiz olabilir mi diye hafta ici belli olur nasılsa

Bhcg yüksekliği her zaman ikiz gebelik belirtisi olmayabilir canım bende de şüphe var 23 ekim son adet tarihim ve asilama yaptırdım
18.11.2016............. 502 çıktı yani 2 günde bir 4 kata yakın arttı benim de içimde soru işareti ikiz olabilir mi diye hafta ici belli olur nasılsa
Aynen canım ya bende heyecan yaptım ben n normal yolla gebe kaldım bu ikinci bebis olacak kızım da bu derce hiç yüksek çıkmadı 7 ay önce de dusuk olmuştu o bhc takibimde ortalama seviyede artmışti. Bu şaşırttı beni
Benim de cuma kontrol var hayırlısı olsun insallh

Aynen canım ya bende heyecan yaptım ben n normal yolla gebe kaldım bu ikinci bebis olacak kızım da bu derce hiç yüksek çıkmadı 7 ay önce de dusuk olmuştu o bhc takibimde ortalama seviyede artmışti. Bu şaşırttı beni

Benim de değerler yüksekti. İkiz mi acaba diye suphelenmistim. Hep doktora gittiğimde de sormuştum. Ultrasonda bakarken tek mi ikiz mi,bir yere saklanmış olabilir mi acaba diye.:KK48: Değilmiş.:110:Erkek bebeklerinde de bu değerler yüksek çıkarmış. Allah gonlunuzdekini hayalinizdekinden de güzel sağlıklı şekilde nasip etsin. Sağlıklı hamilelik ile bir avazda dogurup kucaginiza alin inşaAllah.:dua:

Hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsun bizim olsun ben ilk gebeligimde ikizdj ama tedavi görmemiştim kalbi durdu aldılar herseyin hayırlısı

Benim de değerler yüksekti. İkiz mi acaba diye suphelenmistim. Hep doktora gittiğimde de sormuştum. Ultrasonda bakarken tek mi ikiz mi,bir yere saklanmış olabilir mi acaba diye.:KK48: Değilmiş.:110:Erkek bebeklerinde de bu değerler yüksek çıkarmış. Allah gonlunuzdekini hayalinizdekinden de güzel sağlıklı şekilde nasip etsin. Sağlıklı hamilelik ile bir avazda dogurup kucaginiza alin inşaAllah.:dua:
Canimmm Allah razı olsun . Herşeyin hayırlısı sağlıklı büyüyüp dogsunlar da sorun değil sende bi avaz da sağlıkla doğurur bebeğini sağlıkla buyutursun inşallah canim

Hmm benim kızım da ilk öğrendiğimde 128di.bunda 1326 çıktı acaba erkek mi

Herkese merhaba forumda daha yeniyim 3 haftalikken betahcg oranim 341 cikti 4 gun sonra yapilan beta hcg oranim 2610 cikti yani 4 gunde 8 kat artmis gorunuyor klemon kullandim ikiz olma olasiligi nedir bilgisi olan varsa cevap verebilir mi doktoruma sordugumda cevap alamadim simdiden cok tesekkurler

Canım acaba doktora görundun mu bebisleri ikiz mi tek mi merk ettim

Hmm benim kızım da ilk öğrendiğimde 128di.bunda 1326 çıktı acaba erkek mi
Olabilir canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah. Ne olursa olsun sağlıklı hamilelik dönemimizle beraber bir avazda ağrısız acısız doğumla kucağımıza alalım inşaAllah.

Canım acaba doktora görundun mu bebisleri ikiz mi tek mi merk ettim
Üstte de yazmıştım canım ikiz değilmiş diye. Erkekmiş.

Hamileligimi 4.haftasında öğrendim ve Beta HCG degerim 5000 çıkmıştı. Doktor cok yuksek cikmis coklu gebelik olabilir demisti ve 8.haftada zaten ikiz oldukları ortaya cikti
CANIM PEKİ SENİN KESE GÖZÜKMÜŞMÜYDÜ 4. HAFTADA ? BENDE AYNI DURUMDAYIM3 BUÇUK HAFTALIK GEBEYİM BETA HCG 5041 AMA KESE YOK

CANIM PEKİ SENİN KESE GÖZÜKMÜŞMÜYDÜ 4. HAFTADA ? BENDE AYNI DURUMDAYIM3 BUÇUK HAFTALIK GEBEYİM BETA HCG 5041 AMA KESE YOK
Evet gozukmustu ama mesela 6.haftada karindan ultrasonda gözükmedi kese. alt taraftan ultrasonla bakinca gozukmustu. olabiliyormus bu tarz seyler

X