-
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Hayir canim hamilelerin duasi kabul olur derler ya. Tüp bebege baslicam bu ay nasipseHamilemisin cnm
1.30da almaya gideceğim aşırı heyecan bastıSonucun aldın mı
Aldim negatif dedi ama bir hafta sonra gene gel dediSonucun aldın mı
Ovulasyon testi kulandin mi cnm sen Allah kimsenin kucağını boşHayir canim hamilelerin duasi kabul olur derler ya. Tüp bebege baslicam bu ay nasipse
Ya inşallah geç döllenme olmuşturAldim negatif dedi ama bir hafta sonra gene gel dedi
Sonuç negatif regl olmazsan eğer bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi .bakalim nolacakYa inşallah geç döllenme olmuştur
Kafam karıştı benim anlayamadim ki testte silik çıktı kandanegatif a bir sürü hamilelik belirtim var dediğin gibi olabilirAldim negatif dedi ama bir hafta sonra gene gel dedi
İnşallah olur rabbim gönlüne göre versinHayir canim hamilelerin duasi kabul olur derler ya. Tüp bebege baslicam bu ay nasipse
Bende pcos var canim.Ovulasyon testi kulandin mi cnm sen Allah kimsenin kucağını boş
Ovulasyon testini tavsiye ederim yumurtlama gününü buluyorBende pcos var canim.
İnşallah bebiş senledirKafam karıştı benim anlayamadim ki testte silik çıktı kandanegatif a bir sürü hamilelik belirtim var dediğin gibi olabilir
Onlarla ilgili sorun yok. Tedavi altindayim zayen ama olmuyor.Ovulasyon testini tavsiye ederim yumurtlama gününü buluyor
Var miydi onu da bilmiyorum ki canımBekle bakalım
İnşallah bebiş senledir
Var miydi onu da bilmiyorum ki canım
Canim kanda negatif çıktı dedim yaE nabiza bak orda belli oluyor
İnşallah gelmez kanaman bende yarın gidecem 4.4 haftalık görünüyor inşallah sağlıkli olurCanim kanda negatif çıktı dedim ya
Ya çok sevindim canim senin adına her şey gönlünce olur vallahaİnşallah gelmez kanaman bende yarın gidecem 4.4 haftalık görünüyor inşallah sağlıkli olur
Ya çok sevindim canim senin adına her şey gönlünce olurvalla
Eğer olmazsan regl gel birbhafta sonra dedi internetten baktım dediğin gibi geç döllenme muhabbeti olabilirİnşallah gelmez kanaman bende yarın gidecem 4.4 haftalık görünüyor inşallah sağlıkli olur
Biz daha evleneli bir ay oldu canım ,belki denk gelmemistir diyecem de bu kadar belirti imkansızİnşallah gelmez kanaman bende yarın gidecem 4.4 haftalık görünüyor inşallah sağlıkli olur
Ben evlendigim gün hamile kalmıştım düşükle sonuçlandıBiz daha evleneli bir ay oldu canım ,belki denk gelmemistir diyecem de bu kadar belirti imkansız