Beta HCG 11 çıkan var mı

Adet günü kan tahlili verdim 11 çıktı laboratuvardaki adam hamilesin dedi doktor yükselir yükselmez falan dedi beli olmaz başına gelen varmı 11 HCG çıkan sonra yukselen
Ben 5.2 ile öğrendim. Şu an 5 aylık uyutmaya çalışıyorum önemli olan düzenli artması. 2 günde bir 2 kat civarı artması lazım. Umarım sağlıklı olur

Merhaba canım son durumun nedir acaba benim de Perşembe sabah 10.83 çıktı cuma akşam 32.04 çıktı korkuyorum açıkçası
Keseyi gördük ama doktor biraz korkutu küçük olabilir dedi açıkçası oladabilir ollmayadabilir dedi baştan HCG verdim cumaya randevu aldım bakalım

Ben 5.2 ile öğrendim. Şu an 5 aylık uyutmaya çalışıyorum önemli olan düzenli artması. 2 günde bir 2 kat civarı artması lazım. Umarım sağlıklı olur
İnşallah bende öyle olurum düşürmekten korkuyorum 4 düşüğüm var 11.41 den 290 yükseldi dün verdim onun sonucunu daha görmedim

İnşallah bende öyle olurum düşürmekten korkuyorum 4 düşüğüm var 11.41 den 290 yükseldi dün verdim onun sonucunu daha görmedim
İnşallah sağlıklı devam eder Allahım korusun
Ben de 2 günde bir kan verdim uzun bi süre insanın psikolojisi bozuluyor resmen, biraz sabırlı olup beklemek en iyisi aslında

4gun sonra 1421 çıktı keseyi gördüm inşallah seninde bebisin sana tutunur
Ben de 3.gün embriyosu dün 10.gündü acık kahve leke gelince doktorum kan ver dedi.Normalde 4 gün sonra vermem lazımdı.dün kan verdim 5,96 çıktı..Gebelik yok ilaçları kes dedi..Başka birkaç doktora daha sordum onlar bekle 4 gün sonra tekrar yaptır dedi..Umut oldunuz..Artar inşallah benimki de..bu testi de şimdi yaptım.Görünüyor gibi değil mi

Eklentiler

• image.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 16
Evet var gibi bekle adet gününü inşallah vardır

Nasıl yaptınız hala kanamanix var mı
Bugün tekrar kan verdim.Doktora da göründüm.Şu an iyi görünüyor lekelenme olabilir dedi.65 olmuş betaArtışı takip edicem dedi.Tüp bebekte dış gebelik ihtimali normale göre daha fazla oluyormuş.Keseyi görene kadar takipteyiz dedi.Bakalım hayırlısı .Sizde durumlar nasıl ,nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…