5 gun gec kaliyor beta 14,2

• Konu Sahibi Konu Sahibi tidza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki günde iki katından fazla artmış bu çok güzel şu anlık korktuğunuz gibi bişey yok. İki günde bir en az iki katı artması lazım bu da pazar 84 yapar. Pazartesi 120 civarlarında olur. İnanın bu 42 olarak artması çok güzel dediğim gibi kaç ile öğrendiğiniz değil ne kadar artış olduğu önemli şu an bir hafta sonra vajinal ultrason ile görünecek hale gelir
Umarım her şey yolunda gider, çok mutlu olacağım. Moral verdiginiz icin tesekkurler. Siz Son kimyasal gebeliğinizden sonra hamile kaldınız mı?

Umarım her şey yolunda gider, çok mutlu olacağım. Moral verdiginiz icin tesekkurler. Siz Son kimyasal gebeliğinizden sonra hamile kaldınız mı?
Rica ederim uzman değilim ama değer çok güzel artmış. Kötüyü söyleyip çağırmaya gerek yok ben inanırım çünkü o duruma ferah olsun düşünmeyin sakin kalın.Yok kalmadım ama bu ay umutluyum inşallah güzel sonuç alırım.

Rica ederim uzman değilim ama değer çok güzel artmış. Kötüyü söyleyip çağırmaya gerek yok ben inanırım çünkü o duruma ferah olsun düşünmeyin sakin kalın.Yok kalmadım ama bu ay umutluyum inşallah güzel sonuç alırım.
Açıkçası size söyleyeyim, ovülasyon testini kullanarak hamile kaldım, Hz. Zekeriyya’nın duasını okudum ve iki gün boyunca Meryem Ana otu çayı içtik. Bu, bu şekilde başarılı olduğum ilk kez. Önceden ovülasyonu çok fazla takip etmiyordum.

Umarım en kısa sürede olumlu haberi alırsınız.

Açıkçası size söyleyeyim, ovülasyon testini kullanarak hamile kaldım, Hz. Zekeriyya’nın duasını okudum ve iki gün boyunca Meryem Ana otu çayı içtik. Bu, bu şekilde başarılı olduğum ilk kez. Önceden ovülasyonu çok fazla takip etmiyordum.

Umarım en kısa sürede olumlu haberi alırsınız.
Ben hiç takip etmiyorum bu ay olmazsa bende edeceğim diğer dediklerinizi de denerim mutlaka. Teşekkür ederim sizde inşallah sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız

Ben hiç takip etmiyorum bu ay olmazsa bende edeceğim diğer dediklerinizi de denerim mutlaka. Teşekkür ederim sizde inşallah sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız
Ay Amin….Size çok teşekkür ederim, umarım bu ay sizin için de başarılı olur.

Size bir şey daha sormak istiyorum, eğer bu konuda deneyiminiz varsa. Regl beklediğim gün hafif, açık renkli bir kanamam oldu, daha çok akıntıya benziyordu; açık ya da açık kahverengimsi renkteydi ve sadece o gün sürdü. Bugün ise tekrar tuvaletten sonra silerken çok az, açık pembe bir kanama gördüm. Sonrasında hiçbir şey olmadı. Bu ne olabilir sizce?

Size bir şey daha sormak istiyorum, eğer bu konuda deneyiminiz varsa. Regl beklediğim gün hafif, açık renkli bir kanamam oldu, daha çok akıntıya benziyordu; açık ya da açık kahverengimsi renkteydi ve sadece o gün sürdü. Bugün ise tekrar tuvaletten sonra silerken çok az, açık pembe bir kanama gördüm. Sonrasında hiçbir şey olmadı. Bu ne olabilir sizce?
Regl günü yerleşme olanlar oluyor belki o öyle diyelim ama bugün olanı tam bilemiyorum işte şimdi ne desem doğru olmaz aktif bir kanama olabilir belki ama genelde problem çıkarmaz geçer böyle bir durum varsa kontrol amaçlı siz bir doktora gidin bir haftayı beklemeyin ne olur ne olmaz bazi kadınlarda olabiliyor doktor ilaç veriyor ihmal etmeyin

Regl günü yerleşme olanlar oluyor belki o öyle diyelim ama bugün olanı tam bilemiyorum işte şimdi ne desem doğru olmaz aktif bir kanama olabilir belki ama genelde problem çıkarmaz geçer böyle bir durum varsa kontrol amaçlı siz bir doktora gidin bir haftayı beklemeyin ne olur ne olmaz bazi kadınlarda olabiliyor doktor ilaç
Bugün iki üç kez günlük pedimde bu lekelerden oldu ve silindiğimde kan artık daha koyu renkteydi. Biraz araştırdım ve bunun normal olduğunu, eski ve oksitlenmiş kan olabileceğini okudum. Yoğun bir kanama veya parlak kırmızı renk olmadığı sürece sadece dinlenmek gerektiği

Bugün iki üç kez günlük pedimde bu lekelerden oldu ve silindiğimde kan artık daha koyu renkteydi. Biraz araştırdım ve bunun normal olduğunu, eski ve oksitlenmiş kan olabileceğini okudum. Yoğun bir kanama veya parlak kırmızı renk olmadığı sürece sadece dinlenmek gerektiği
Eğer gebelik var ise kahverengi kan eski kan oluyor. Yani içerde kanana olmuş ama dıia vurmamış kendini. Parlak kırmızı kan tehlikeli oluyor. Ama çok az pembe kanamalara yerleşme kanaması olma ihtimali diyorlar genelde. Siz yinede olabildiğince dinlenerek geçirin bu süreci

Benim durumumda kahverengi kan var ve içinde biraz küçük pıhtılar gibi şeyler var, ama rengi kahverengi. Ama cok az sadece pedte ve selpakta.

Benim durumumda kahverengi kan var ve içinde biraz küçük pıhtılar gibi şeyler var, ama rengi kahverengi. Ama cok az sadece pedte ve selpakta.
Yani yerleşme de olabilir başka birşey de olabilir bu kimse bilemez ki 🤷‍♀️ pazartesi günü çıkacak betayı bekleyelim bence stres yapma sende bu süreçte yorma kendini

Yani bu ara çok duymaya başladım yerleşmenin regl dönemine denk geliyor olayını belki de öyledir ama uzman olmadığımız için haliyle pek bişey diyemiyoruz. Siz kendinizi çok yormayın o arada doktora mutlaka anlatın

Senin bu mesajını attığında ben regl oldum sanıyordum ama şu an aynı tarzda durumun içindeyim. Sen hamilesin ya acaba ihtimal var mıdır bende ya. Regl gelmeden 5 gün önce kan verdim 0.89 çıktı doktor yükselme ihtimali var erken demişti hatta dün yaptım burada attım silikti kanı görünce bugün yok demiştim ama şu an aşırı şüphelendim

Senin bu mesajını attığında ben regl oldum sanıyordum ama şu an aynı tarzda durumun içindeyim. Sen hamilesin ya acaba ihtimal var mıdır bende ya. Regl gelmeden 5 gün önce kan verdim 0.89 çıktı doktor yükselme ihtimali var erken demişti hatta dün yaptım burada attım silikti kanı görünce bugün yok demiştim ama şu an aşırı şüphelendim
En iyisi beta testi yaptırmak, çünkü bana tüm testlerde ikinci çizgi çok silikti, ancak aslında hamileydim.Hatta ben her gun ovoluasyon testleri yapiyordum onlar cok kotu cizgi gosteriyorlardi. Bu yüzden pazartesi hemen gidip beta testi yaptırın. Ben henüz hiçbir belirti ya da ağrı hissetmiyorum.

En iyisi beta testi yaptırmak, çünkü bana tüm testlerde ikinci çizgi çok silikti, ancak aslında hamileydim.Hatta ben her gun ovoluasyon testleri yapiyordum onlar cok kotu cizgi gosteriyorlardi. Bu yüzden pazartesi hemen gidip beta testi yaptırın. Ben henüz hiçbir belirti ya da ağrı hissetmiyorum.
Bende regl belirtisine gibi belirtiler var daha önce başımdan bir hamilelik geçti o zaman yaşadığım belirtileride yaşıyorum ama 3 aydır deneme yapıyoruz kaç kere yalancı pozitif aldım bilmiyorum tek yalancı çıkarmayan awoxdu onu da dün silik gördüm eğer yoksa o da çıkarmış olacak o yüzden aynen kandan baktırmak en sağlıklısı kanama bitti ama başlar mi ne olur bilmiyorum ona göre salı günü vereceğim inşallah

Umarim siz de hamilesiniz insAllah.
Ben karar verdim, eğer bu sefer kimyasal gebelik olursa, bir sonraki her seferde evde yapılan testleri kesinlikle yapmayacağım ve adetimin beklenen tarihinden önce test yapmayacağım. Bu büyük bir psikolojik baskı. Adet gecikmesinden en az üç gün sonra ve sadece beta testi yapacağım.

Umarim siz de hamilesiniz insAllah.
Ben karar verdim, eğer bu sefer kimyasal gebelik olursa, bir sonraki her seferde evde yapılan testleri kesinlikle yapmayacağım ve adetimin beklenen tarihinden önce test yapmayacağım. Bu büyük bir psikolojik baskı. Adet gecikmesinden en az üç gün sonra ve sadece beta testi yapacağım.
İnşallah sağolun.
En doğrusu en sağlıklısı. Bende bu ay olmaz ise bir süre ara vermeyi düşünüyorum kafam çok doldu kendimi mental olarak rahatlatmam lazım

Lütfen benzer bir durum yaşamış olanlar cevap verebilir mi? Üç yıl sonra ilk kez hamile kaldım ama beta HCG sonucum 14,2 çıktı. Bu da biyokimyasal gebelik olabileceğini düşündürüyor. Aranızda böyle düşük bir beta değeriyle başlayıp, sonraki günlerde değeri artan ve sağlıklı bir gebelik geçiren var mı? Gebelik tamamen doğal yolla oldu; sadece ovülasyonu takip ettim, bir bitki çayı içtim ve bir dua okudum. Adetim 5 gündür gecikiyor.
Beta hcg’nin kaç çıktığı önemli değil. Önemli olan 48 saat sonra tekrar verdiğinizde değerin sağlıklı artması(bir önceki sonucun 2 katı). Ben 17 günlük gecikme sonucunda 44 ile hamile olduğumu öğrenmiştim. Sat’a göre 9+0 hamile gözüküyordum keseye göre 5+0 çıktı ve sat’ı doktor değiştirip 5+0 olarak takibe devam edildi. Sonuç düşük diye kimyasal gebelik veya sağlıksız gebelik olacak diye birşey yok. Gebelik söz konusu olunca keskin konuşulmamalı çünkü herşey olabilir. Kan testini nerde verdiyseniz yine aynı merkezde ve 48 saat geçince tekrar baktırın. Sonuca göre birşeyler netleşir en azından. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X