- 9 Şubat 2022
- 462
- 124
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Ovulasyon testi kulan ben onlarla hamile kaldım hepBiz daha evleneli bir ay oldu canım ,belki denk gelmemistir diyecem de bu kadar belirti imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi kulan ben onlarla hamile kaldım hepBiz daha evleneli bir ay oldu canım ,belki denk gelmemistir diyecem de bu kadar belirti imkansız
Ya düzenli mi oluyordun sen regl mi canımBen evlendigim gün hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı
Düzensiz olduğum için bilmiyorum canım da tam regl im bitti benim ertwsi gün düğünm oldu olduysa balayinda olmuşturOvulasyon testi kulan ben onlarla hamile kaldım hep
Ya düzenli mi oluyordun sen regl mi canım
Düzenli oluyordum takı düğünden sonra düşükten sonra düzensiz olduDüzensiz olduğum için bilmiyorum canım da tam regl im bitti benim ertwsi gün düğünm oldu olduysa balayinda olmuştur
Ama ona rağmen hamile kaldın yaniDüzenli oluyordum takı düğünden sonra düşükten sonra düzensiz oldu
Evet cnm ovulasyon testi kulandimAma ona rağmen hamile kaldın yani
Bende baktığım da benimde ovulasyon zamanına denk gelmiştiEvet cnm ovulasyon testi kulandim
11 hcg ile öğrenmiştim bende 2 gün sonra tekrarladım 52 olmuştu iki gün sonra tekrardan baktırdım 1500 olmuştu canımAdete göre Sabah 4 haftalık oluyor ama HCG görede ulasmismidir sence cnm 11 hcg 3 haftalık oluyor internete göre kafam çok karışık
Bende 11.41 den öğrendim 4 gün sonra 290.3 öğrendim bugün baştan gidecem inşallah ultrasanda görülür11 hcg ile öğrenmiştim bende 2 gün sonra tekrarladım 52 olmuştu iki gün sonra tekrardan baktırdım 1500 olmuştu canım
Merhaba canım son durumun nedir acaba benim de Perşembe sabah 10.83 çıktı cuma akşam 32.04 çıktı korkuyorum açıkçasıBende 11.41 den öğrendim 4 gün sonra 290.3 öğrendim bugün baştan gidecem inşallah ultrasanda görülür
Ben 5.2 ile öğrendim. Şu an 5 aylık uyutmaya çalışıyorum önemli olan düzenli artması. 2 günde bir 2 kat civarı artması lazım. Umarım sağlıklı olurAdet günü kan tahlili verdim 11 çıktı laboratuvardaki adam hamilesin dedi doktor yükselir yükselmez falan dedi beli olmaz başına gelen varmı 11 HCG çıkan sonra yukselen
Keseyi gördük ama doktor biraz korkutu küçük olabilir dedi açıkçası oladabilir ollmayadabilir dedi baştan HCG verdim cumaya randevu aldım bakalımMerhaba canım son durumun nedir acaba benim de Perşembe sabah 10.83 çıktı cuma akşam 32.04 çıktı korkuyorum açıkçası
İnşallah bende öyle olurum düşürmekten korkuyorum 4 düşüğüm var 11.41 den 290 yükseldi dün verdim onun sonucunu daha görmedimBen 5.2 ile öğrendim. Şu an 5 aylık uyutmaya çalışıyorum önemli olan düzenli artması. 2 günde bir 2 kat civarı artması lazım. Umarım sağlıklı olur
İnşallah sağlıklı devam eder Allahım korusunİnşallah bende öyle olurum düşürmekten korkuyorum 4 düşüğüm var 11.41 den 290 yükseldi dün verdim onun sonucunu daha görmedim
4gun sonra 1421 çıktı keseyi gördüm inşallah seninde bebisin sana tutunurİnşallah sağlıklı devam eder Allahım korusun
Ben de 2 günde bir kan verdim uzun bi süre insanın psikolojisi bozuluyor resmen, biraz sabırlı olup beklemek en iyisi aslında
Ben de 3.gün embriyosu dün 10.gündü acık kahve leke gelince doktorum kan ver dedi.Normalde 4 gün sonra vermem lazımdı.dün kan verdim 5,96 çıktı..Gebelik yok ilaçları kes dedi..Başka birkaç doktora daha sordum onlar bekle 4 gün sonra tekrar yaptır dedi..Umut oldunuz..Artar inşallah benimki de..bu testi de şimdi yaptım.Görünüyor gibi değil mi4gun sonra 1421 çıktı keseyi gördüm inşallah seninde bebisin sana tutunur
Evet var gibi bekle adet gününü inşallah vardırBen de 3.gün embriyosu dün 10.gündü acık kahve leke gelince doktorum kan ver dedi.Normalde 4 gün sonra vermem lazımdı.dün kan verdim 5,96 çıktı..Gebelik yok ilaçları kes dedi..Başka birkaç doktora daha sordum onlar bekle 4 gün sonra tekrar yaptır dedi..Umut oldunuz..Artar inşallah benimki de..bu testi de şimdi yaptım.Görünüyor gibi değil mi
Bugün tekrar kan verdim.26,2 olmuş..ama lekelenme yaşıyorumEvet var gibi bekle adet gününü inşallah vardır
Nasıl yaptınız hala kanamanix var mıBugün tekrar kan verdim.26,2 olmuş..ama lekelenme yaşıyorum
Bugün tekrar kan verdim.Doktora da göründüm.Şu an iyi görünüyor lekelenme olabilir dedi.65 olmuş betaArtışı takip edicem dedi.Tüp bebekte dış gebelik ihtimali normale göre daha fazla oluyormuş.Keseyi görene kadar takipteyiz dedi.Bakalım hayırlısı .Sizde durumlar nasıl ,nasıl gidiyorNasıl yaptınız hala kanamanix var mı