- 9 Şubat 2022
- 423
- 115
- 24
-
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Benim çıkmıştı ama kimyasal ile sonuçlandı umarım seninki sağlıklı artış gosterir canım 2 gün de bir kan ver belli olur adetin geçti miBaşına gelen varmı kizlar
Bence artıyor git gideAdet günümde verdim 11 çıktı sabah kan tahlili vermeden önce yapmıştım böyle cikti
İnşallah artar ilk kez başıma geliyor yarın baştan test yapacam bakalım kırmızı olacak mıBence artıyor git gide
5 üstü çıkınca hamilesiniz evet, tebrikler. Yükselip yukselemeyecegini kimse bilemez şu anda. Sizin iki günde bir kan vermeniz gerekir. 2 kere yapın bunu. Her seferinde ortalama 1.5-2 kat bir artış olması gerekir ki baslangic için sağlıklı bir gebelik denilebilsin..ben de ilk 30'lu beta ile öğrenmiştimAdet günü kan tahlili verdim 11 çıktı laboratuvardaki adam hamilesin dedi doktor yükselir yükselmez falan dedi beli olmaz başına gelen varmı 11 HCG çıkan sonra yukselen
5 üstü çıkınca hamilesiniz evet, tebrikler. Yükselip yukselemeyecegini kimse bilemez şu anda. Sizin iki günde bir kan vermeniz gerekir. 2 kere yapın bunu. Her seferinde ortalama 1.5-2 kat bir artış olması gerekir ki baslangic için sağlıklı bir gebelik denilebilsin..ben de ilk 30'lu beta ile öğrenmiştim
Var cnm hayırlı olsunMerhabalar regl gecikti .Sabah test yaptim ve ikinci çizgi böyle gözüküyor negatif mi yoksa pozitif mi anlayamadım ...Kokulara karşı hassiyetim ve uykuya meğilim arttı ve sağ kasığım da ara ara ağrı oluyor ...
Ben çok hafif ya o yüzden emin olamadim da iki gün sonra sabah ilk idrarimla yeniden mi yapayim o zaman,ara ara kasık da bi ağrı bi saplanma oluyor o normal miVar cnm hayırlı olsun
Tekrarla kırmızı olmuş mu diye bende birazdan yapacamBen çok hafif ya o yüzden emin olamadim da iki gün sonra sabah ilk idrarimla yeniden mi yapayim o zaman,ara ara kasık da bi ağrı bi saplanma oluyor o normal mi
Evet artmış kırmızılk kandaki beta bugün çok düşük olduğu zaman silik şekilde oluyor yani 100ün altındaki değerler de böyle çıkıyorAz önce yaptım böyle cikti HCG yükseliyor değil mi
Yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorumEvet artmış kırmızılk kandaki beta bugün çok düşük olduğu zaman silik şekilde oluyor yani 100ün altındaki değerler de böyle çıkıyor
Ver ver ben ebelik okudum bildiğim kadarıyla öyle oluyorYarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum
Bekleyeyim mi acaba bende kararsızım cumartesi günü mu daha iyi olur pazar günü mu senceVer ver ben ebelik okudum bildiğim kadarıyla öyle oluyor
Pazar gitBekleyeyim mi acaba bende kararsızım cumartesi günü mu daha iyi olur pazar günü mu sence
Ben ne yapsam bilmiyorum arkadaşım da testte hamilelik var gibi dedi de ben bilmiyorum yaPazar git
Cnm benimkide böyleydi tam tamına 6 test yaptım böyleydi ilk gün yoktu testlerde sadece 1 tanesinde hafif vardı diğerlerini de aynı gün yaptım yoktu sabah hepsinde çizgi vardı bence hamilesin cnmBen ne yapsam bilmiyorum arkadaşım da testte hamilelik var gibi dedi de ben bilmiyorum ya