Sizce bu rakamlar iyi mi cunku doktora pazartesi gunu gidecegim?Artmış 2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor inşallah sağlıklı gebeliktir dış gebelik yada kimyasal değildir umarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce bu rakamlar iyi mi cunku doktora pazartesi gunu gidecegim?Artmış 2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor inşallah sağlıklı gebeliktir dış gebelik yada kimyasal değildir umarım![]()
Gecikmeden sonra normalde yüksek çıkıyor sizinki düşğk çıkmış ama geç döllenme olanlar var burda hep görüyorum doktora gittiğinizde o size net söyleyecektir tekrar kan testi yapar zatenSizce bu rakamlar iyi mi cunku doktora pazartesi gunu gidecegim?
Hayirlisi insAllah ama bu bekleme daha kotu oluyorGecikmeden sonra normalde yüksek çıkıyor sizinki düşğk çıkmış ama geç döllenme olanlar var burda hep görüyorum doktora gittiğinizde o size net söyleyecektir tekrar kan testi yapar zaten
Evet sizi çok iyi anlıyorum ama hayırlısını dileyin inşallah iyi sonuçlar alırsınızHayirlisi insAllah ama bu bekleme daha kotu oluyor
Geç döllenme olabilir. Ben iki gebeliğimi de adet gecikmesinden 8 gün sonra öğrendim. Birinde beta 600 dü. İkinci de 120 ile öğrendim. Siz 2 günde bir kan verin yükselmeye bakın.25 yada 26 gecen ay. Ovoluasyon testleri yapiyordum bir de hissediyordum. Benim adetim asla gec gelmiyor. Simdi doktor beta dusuk deyince ben hemen anladim kimyasal oldu maalesef
Evet, insAllah hayirlisi olur. Cok tesekkurlerEvet sizi çok iyi anlıyorum ama hayırlısını dileyin inşallah iyi sonuçlar alırsınız
Geç döllenme olabilir. Ben iki gebeliğimi de adet gecikmesinden 8 gün sonra öğrendim. Birinde beta 600 dü. İkinci de 120 ile öğrendim. Siz 2 günde bir kan verin yükselmeye bakın.
Belirti de beklemeyin herkesin belirtisi olacak diye bir durum yok
14 çıkan sonucunuz hangi gündüSonuclarim cikti, beta 42.9 oldu. Hala dusuk mu?
Kimyasal gebelik olduğunu şuan anlayamazsınız. Beta düzenli yükselmek yerine bir yerden sonra düşmeye başlarsa anca anlarsınız. Bence bu geç döllenme. Bugün çıkan beta eğer 42 ise 90-100 arası olabilir pazartesi günü. Tam iki kayı olmazsa da üzülmeyin. Kan verdiğiniz saat ve farklı lab. Sonuçları çook etkiliyor.Tüm makaleleri okudum ama hala bunun kimyasal gebelik olup olamayacağıyla ilgili bir şey bulamadım, çünkü dollenme belki geç gerçekleşti. Sizce Pazartesi günü beta ne kadar olmalı?
İki gün önce benim beta HCG değerim 14,2 idi.14 çıkan sonucunuz hangi gündü
Üç yıldır evliyim ama son bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama bir türlü verimli günleri yakalayamadım. Bu sefer gerçekten başarılı olduğumu umuyorum. Evet, pazartesi günü son testimi okumaya gideceğim ve kan testi yaptırmam için yönlendirecekler.Kimyasal gebelik olduğunu şuan anlayamazsınız. Beta düzenli yükselmek yerine bir yerden sonra düşmeye başlarsa anca anlarsınız. Bence bu geç döllenme. Bugün çıkan beta eğer 42 ise 90-100 arası olabilir pazartesi günü. Tam iki kayı olmazsa da üzülmeyin. Kan verdiğiniz saat ve farklı lab. Sonuçları çook etkiliyor.
Doktora kan vermek için mi gideceksiniz sadece ?
Bana sorarsan doktora gitmen için erken. Eğer doktoruna telefon ile ulaşabilirsen öyle görüş. Gebelik olması durumunda bile doktor şuan kese vs göremez asla. Kan ı nerede verdiysen orada ve aynı saatte vermeye devam et. Ama tabiki telefonla vs ulaş doktoruna.Üç yıldır evliyim ama son bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama bir türlü verimli günleri yakalayamadım. Bu sefer gerçekten başarılı olduğumu umuyorum. Evet, pazartesi günü son testimi okumaya gideceğim ve kan testi yaptırmam için yönlendirecekler.
Bana sorarsan doktora gitmen için erken. Eğer doktoruna telefon ile ulaşabilirsen öyle görüş. Gebelik olması durumunda bile doktor şuan kese vs göremez asla. Kan ı nerede verdiysen orada ve aynı saatte vermeye devam et. Ama tabiki telefonla vs ulaş doktoruna.
Ama şuan için artış çok güzel inşallah böyle devam etsin![]()
Evet, bahsettiğim doktor, beta kan testi için yönlendiren jinekolog.Bana sorarsan doktora gitmen için erken. Eğer doktoruna telefon ile ulaşabilirsen öyle görüş. Gebelik olması durumunda bile doktor şuan kese vs göremez asla. Kan ı nerede verdiysen orada ve aynı saatte vermeye devam et. Ama tabiki telefonla vs ulaş doktoruna.
Ama şuan için artış çok güzel inşallah böyle devam etsin![]()
Hıı anladım. Ozaman inşallah güzel haberlerini alırızEvet, bahsettiğim doktor, beta kan testi için yönlendiren jinekolog.
Onun olmadan kan veremem, bana yönlendirme o veriyo
Size çok teşekkür ederim, bu içten ve sıcak sözleriniz için minnettarım. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, bu yüzden fazla sevinmek istemiyorum. Hatta eşime bile henüz söylemedim.Hıı anladım. Ozaman inşallah güzel haberlerini alırızama beta değerine çook takılma. 4 gün gecikme ile çooook yüksek değerlerlee öğrenen de oluyor. Benim gibi düşük öğrenen de. Hayırlısı olsun
![]()
Hiçbirşey tabiki garanti değil. Betaniz yüksek olsa bile garanti değil unutmayın. Ama kendinizi bu sevinçten de mahrum bırakmayın. İyi düşünün iyi olsunSize çok teşekkür ederim, bu içten ve sıcak sözleriniz için minnettarım. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, bu yüzden fazla sevinmek istemiyorum. Hatta eşime bile henüz söylemedim.
Evet, elbette. Her şey Allah’ın takdiriyle olur. Tekrar teşekkür ederim.Hiçbirşey tabiki garanti değil. Betaniz yüksek olsa bile garanti değil unutmayın. Ama kendinizi bu sevinçten de mahrum bırakmayın. İyi düşünün iyi olsun![]()
İki günde iki katından fazla artmış bu çok güzel şu anlık korktuğunuz gibi bişey yok. İki günde bir en az iki katı artması lazım bu da pazar 84 yapar. Pazartesi 120 civarlarında olur. İnanın bu 42 olarak artması çok güzel dediğim gibi kaç ile öğrendiğiniz değil ne kadar artış olduğu önemli şu an bir hafta sonra vajinal ultrason ile görünecek hale gelirİki gün önce benim beta HCG değerim 14,2 idi.
Bugun, yani iki gun sonra 42,9