-
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Verdin mi kanVar cnm olmasa hayata çıkmaz
Kısmet bakalım artık bugün kan tahlili verecem
Yok cnm eşim biraz daha bekle dedi olmazsa yarın gidecem perşembeye randevu aldım bakalım artıkVerdin mi kan
Çok iyi olmuş zaman geçsin biraz dahaYok cnm eşim biraz daha bekle dedi olmazsa yarın gidecem perşembeye randevu aldım bakalım artık
Bende sabah yapcm gerginimÇok iyi olmuş zaman geçsin biraz daha
Haber bekliyorumBende sabah yapcm gerginim
First test diye bir test aldim da görümcem erken gebelik al dedi ondan alacam da direk hastaneye gidicem çarşamba günüHaber bekliyorum
Ayy inşallah hamilesindir cnmFirst test diye bir test aldim da görümcem erken gebelik al dedi ondan alacam da direk hastaneye gidicem çarşamba günü
Nasip canımAyy inşallah hamilesindir cnm
Gece baya ağrı ile kramp girdi kasığıma anlayamadimAyy inşallah hamilesindir cnm
Belki yerlesmedirGece baya ağrı ile kramp girdi kasığıma anlayamadim
Bilmiyorum. Ara ara oluyordu bu gece çok oldu da çok da umutlanmak istemiyorumBelki yerlesmedir
Bilmiyorum. Ara ara oluyordu bu gece çok oldu da çok da umutlanmak istemiyorum
Yarın gideceğim randevu aldım ankara kazan da geçen terör saldırısı olan yerde canımNe zaman gideceksin hastaneye nerede oturuyorsun cnm sen
Anladım cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah haber edersinYarın gideceğim randevu aldım ankara kazan da geçen terör saldırısı olan yerde canım
İnşallah canim sen nptin perşembe gidicektin sanırım yanlış hatırlamiyorsamAnladım cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah haber edersin
Pazartesi günü verdim kan 290.3 çıktı yarın gidecem baştanİnşallah canim sen nptin perşembe gidicektin sanırım yanlış hatırlamiyorsam
Bana da dua edin lutfen. Cok sevindim.Pazartesi günü verdim kan 290.3 çıktı yarın gidecem baştan
Hamilemisin cnmBana da dua edin lutfen. Cok sevindim.
Çok iyi yükselmiş canım bende şimdi geldim kan verip dePazartesi günü verdim kan 290.3 çıktı yarın gidecem baştan
Sonucun aldın mıÇok iyi yükselmiş canım bende şimdi geldim kan verip de