-
- Konu Sahibi Gamzeli 11
İnşallah kimyasal değildir cnm bende 11 çıktı korkuyorum kaybederim diye inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebislerimizBenimde adet günüm dündü ama 23 Ekim'de kan verdim ve 9.8 çıktı iki gün sonra yani bugün tekrar kan verdiğimde 12.5 çıktı doktorum sağlıklı değil ama pazartesiye kadar bekleyelim yükselebilir dedi sizce yükselir mi kızlar yoksa kimyasal mıdır
Bende hamileliğimi 11le öğrenmiştim sonra gayet güzel arttı. Önemli olan artış oranı kalça öğrendiğiniz değilİnşallah kimyasal değildir cnm bende 11 çıktı korkuyorum kaybederim diye inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebislerimiz
İçimi ferahlatiniz inşallah artar güzel bir şekildeBende hamileliğimi 11le öğrenmiştim sonra gayet güzel arttı. Önemli olan artış oranı kalça öğrendiğiniz değil
İnşallah canım yaCnm benimkide böyleydi tam tamına 6 test yaptım böyleydi ilk gün yoktu testlerde sadece 1 tanesinde hafif vardı diğerlerini de aynı gün yaptım yoktu sabah hepsinde çizgi vardı bence hamilesin cnm
Bugün yaptım bı bakarmisin sanki biraz daha koyulasmisİnşallah canım ya
Nerde canim resim bakayimBugün yaptım bı bakarmisin sanki biraz daha koyulasmis
Böyle çıkmıştı 11.41 yeni e nabiza düşmüşNerde canim resim bakayim
11.41 görünüyor inşallah güzel artar yarın kısmet olursa kan tahlili vermeyi düşünüyorumBenim 11 değil 23 çıkmıştı gayette güzel arttı. İçinizi ferah tutun.
Ayy inşallah sağlıklı olurPozitif görünüyor ama önemli olan beta da düzenli artış olması umarım düzenli bı şekilde artar
Her şey gönlünce olsun inşallahAyy inşallah sağlıklı olur
Allah uzun ömürler versin cnmBenim 10çıkmıstı şimdi bebeğim 1 aylık
Benimde adet günü 11.41 çıktı hala kan tahlili vermedim bakalım kısmetAdet günümde 10du kimyasaldır diye düşündüm ama düzenli arttı çok şükür
Bende yarın tekrardan bi yapicamBöyle çıkmıştı 11.41 yeni e nabiza düşmüş
Evde mi kan tahlili mi cnmBende yarın tekrardan bi yapicam