- Konu Sahibi Gamzeli 11
Evde canim çok net degil silik ya benim artarsa giderim kan tahlili içinEvde mi kan tahlili mi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde canim çok net degil silik ya benim artarsa giderim kan tahlili içinEvde mi kan tahlili mi cnm
Benim ama aşırı arttı bulantim iki gündürEvde canim çok net degil silik ya benim artarsa giderim kan tahlili için
Çıkar inşallahEvde canim çok net degil silik ya benim artarsa giderim kan tahlili için
İnsallah canimÇıkar inşallah
Yok bende sadece bel ağrısı var aserme oldu başkada birşey yokBenim ama aşırı arttı bulantim iki gündür
Bende de bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor bir anda kalkip bir şey ler yeme isteği oldu da iki gündür bi bulantı oluyorYok bende sadece bel ağrısı var aserme oldu başkada birşey yok
Adete göre Sabah 4 haftalık oluyor ama HCG görede ulasmismidir sence cnm 11 hcg 3 haftalık oluyor internete göre kafam çok karışıkBenim ama aşırı arttı bulantim iki gündür
Hamilesin bence bende öyle öğrendimBende de bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor bir anda kalkip bir şey ler yeme isteği oldu da iki gündür bi bulantı oluyor
Ulaşmıştır canim internete bakma senAdete göre Sabah 4 haftalık oluyor ama HCG görede ulasmismidir sence cnm 11 hcg 3 haftalık oluyor internete göre kafam çok karışık
İnşallah yaqHamilesin bence bende öyle öğrendim
3 gün olacak bugün kan tahlili vereli günde 2 kat artıyor olması kafamı karıştıran olan şeyUlaşmıştır canim internete bakma sen
Sabah ki testten beli olur koyulasmistirİnşallah yaq
Canim bu kadar takma sıkıntı fazla kafaya takmak3 gün olacak bugün kan tahlili vereli günde 2 kat artıyor olması kafamı karıştıran olan şey
Bilmiyorum ki çok gerginim yaniliyorsamSabah ki testten beli olur koyulasmistir
Bir çizgi zaten mutlaka çıkması lazım yanında bir de silik bir çizgi çıktığı zaman, çok yeni başlamış bir hamilelik var demek. Yazıyor internettee3 gün olacak bugün kan tahlili vereli günde 2 kat artıyor olması kafamı karıştıran olan şey
Yok bende sadece bel ağrısı var aserme oldu başkada birşey yok
Var cnm olmasa hayata çıkmazBilmiyorum ki çok gerginim yaniliyorsam
Kısmet bakalım artık bugün kan tahlili verecemBir çizgi zaten mutlaka çıkması lazım yanında bir de silik bir çizgi çıktığı zaman, çok yeni başlamış bir hamilelik var demek. Yazıyor internettee
Silik yaa ondan emin degilim de senin güzel haberlerini bekliyorumVar cnm olmasa hayata çıkmaz
Kısmet bakalım artık bugün kan tahlili verecem
İnşallah canım inşallah sende hamilesindirSilik yaa ondan emin degilim de senin güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım inşallah sende hamilesindirİnşallah cmm
İnşallah canımİnşallah canım inşallah sende hamilesindir