Beta 19077,5 çıktı kaç haftalık sizce

Hayirli ugurlu olsun bende bdun ogrendim hamileligimi 190760 cikti sonuc keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi cok az duyuluyordu haftaya netlesir dedi doktorumuz cok sabirli olmaliyiz
Hayırlıs olsun canım benim :) darısı başıma çarşamba günü dr randevum var kan tahlili yaptırcam bakalım bide bişi sorabilirmiyim belirtilerde akıntı oluyor mu beyaz? 23ü adet günüm 22sinde kan testi yaptırcam ama adet olcam gibi hissediyorum

Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün :) bişi sorabilirmiyim belirtilerin var mıydı varsa nelerdi?
Şöyle ilk zamanlardan beri anlatayım.Adetten hemen sonra yumurtladım geçen ay döllenmeden 12 gün sonra göğüs uçlarım acımaya başladı 14. Gün (döllenmemin yanin adetten bir hafta önce oluyor)gece açık kırmızı leke geldi akıntıyla beraber sonra aşırı bir kabızlık hala da devam ediyor uyku hali halsizlik ara ara ateş basması akıntı başladı. Ara ara adet olacak gibi kasık bel ağrısı birde adetin 3 haftası kıpırtılar oldu. Birde bu ay tüylerim çok geç uzadı bir ay olmadan alırdım normalde hala kısalar şuan. Sonra ilk başlar yüksek olan iştahım düşmeye başladı mide bulantıları mesela şuan çay seven ben çaydan şekerden tatlı türünden ve baldan tiksinti oluştu.şimdilik bu kadar maşallah demeyi unutmayın kızlar baya yoğun belirtiler olmuş

Evet adet oldum sandım hep tuvalete gidip bakıyordum adet günüm geçince oldu ama bulantı iştah kesilmesi ve akıntı

Maşallah kuzum benim :) bende klomen kullandım adedim perşembe günü çarşamba günü de dr randevum var bi kaç belirtim var ama korkutorum ya değisem diye dünden beri sanki adet olcak hissi beyaz akıntım var göğüslerim aşırı hassas ucları acıyor sızlıyor karnıma ağrılar kasıklarım da ağrıyor tatsızlık var

Evet ama korkma bende bugün çok tedirgin gittim ama beni bi anda karar verip gitmeme sebep mide bulantısı herşeyden tiksinme hissi oldu ama sonucu öğrenmek en güzeli varsa dikkat edersin kontrollerini yaptırırsın yoksa da söktürücü vs bitkisel kürler yaparsın korkma varsa sevin tabiki yoksa da pes etme hep dua et soğan kürüne başla eğer yapmadıysan

İnşallah cardır kuzum teşekkür ederim olmazsa soğan kürünü yapcam 1 buçuk yıldır istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…