- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
Hayırlıs olsun canım benim :) darısı başıma çarşamba günü dr randevum var kan tahlili yaptırcam bakalım bide bişi sorabilirmiyim belirtilerde akıntı oluyor mu beyaz? 23ü adet günüm 22sinde kan testi yaptırcam ama adet olcam gibi hissediyorumHayirli ugurlu olsun bende bdun ogrendim hamileligimi 190760 cikti sonuc keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi cok az duyuluyordu haftaya netlesir dedi doktorumuz cok sabirli olmaliyiz
Şöyle ilk zamanlardan beri anlatayım.Adetten hemen sonra yumurtladım geçen ay döllenmeden 12 gün sonra göğüs uçlarım acımaya başladı 14. Gün (döllenmemin yanin adetten bir hafta önce oluyor)gece açık kırmızı leke geldi akıntıyla beraber sonra aşırı bir kabızlık hala da devam ediyor uyku hali halsizlik ara ara ateş basması akıntı başladı. Ara ara adet olacak gibi kasık bel ağrısı birde adetin 3 haftası kıpırtılar oldu. Birde bu ay tüylerim çok geç uzadı bir ay olmadan alırdım normalde hala kısalar şuan. Sonra ilk başlar yüksek olan iştahım düşmeye başladı mide bulantıları mesela şuan çay seven ben çaydan şekerden tatlı türünden ve baldan tiksinti oluştu.şimdilik bu kadarTebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün :)bişi sorabilirmiyim belirtilerin var mıydı varsa nelerdi?
Evet adet oldum sandım hep tuvalete gidip bakıyordum adet günüm geçince oldu ama bulantı iştah kesilmesi ve akıntıHayırlıs olsun canım benim :) darısı başıma çarşamba günü dr randevum var kan tahlili yaptırcam bakalım bide bişi sorabilirmiyim belirtilerde akıntı oluyor mu beyaz? 23ü adet günüm 22sinde kan testi yaptırcam ama adet olcam gibi hissediyorum
Maşallah kuzum benim :) bende klomen kullandım adedim perşembe günü çarşamba günü de dr randevum var bi kaç belirtim var ama korkutorum ya değisem diye dünden beri sanki adet olcak hissi beyaz akıntım varŞöyle ilk zamanlardan beri anlatayım.Adetten hemen sonra yumurtladım geçen ay döllenmeden 12 gün sonra göğüs uçlarım acımaya başladı 14. Gün (döllenmemin yanin adetten bir hafta önce oluyor)gece açık kırmızı leke geldi akıntıyla beraber sonra aşırı bir kabızlık hala da devam ediyor uyku hali halsizlik ara ara ateş basması akıntı başladı. Ara ara adet olacak gibi kasık bel ağrısı birde adetin 3 haftası kıpırtılar oldu. Birde bu ay tüylerim çok geç uzadı bir ay olmadan alırdım normalde hala kısalar şuan. Sonra ilk başlar yüksek olan iştahım düşmeye başladı mide bulantıları mesela şuan çay seven ben çaydan şekerden tatlı türünden ve baldan tiksinti oluştu.şimdilik bu kadarmaşallah demeyi unutmayın kızlar baya yoğun belirtiler olmuş
Akıntın nasıldı beyaz mı şeffaf mıEvet adet oldum sandım hep tuvalete gidip bakıyordum adet günüm geçince oldu ama bulantı iştah kesilmesi ve akıntı
İlk başlarda şeffaf tı şuan beyazAkıntın nasıldı beyaz mı şeffaf mı
Evet ama korkma bende bugün çok tedirgin gittim ama beni bi anda karar verip gitmeme sebep mide bulantısı herşeyden tiksinme hissi oldu ama sonucu öğrenmek en güzeli varsa dikkat edersin kontrollerini yaptırırsın yoksa da söktürücü vs bitkisel kürler yaparsın korkma varsa sevin tabiki yoksa da pes etme hep dua et soğan kürüne başla eğer yapmadıysanMaşallah kuzum benim :) bende klomen kullandım adedim perşembe günü çarşamba günü de dr randevum var bi kaç belirtim var ama korkutorum ya değisem diye dünden beri sanki adet olcak hissi beyaz akıntım vargöğüslerim aşırı hassas ucları acıyor sızlıyor karnıma ağrılar kasıklarım da ağrıyor tatsızlık var
Benimde bi beyaz bi şeffaf anlamadım bi türlüİlk başlarda şeffaf tı şuan beyaz
İnşallah cardır kuzum teşekkür ederim olmazsa soğan kürünü yapcam 1 buçuk yıldır istiyoruzEvet ama korkma bende bugün çok tedirgin gittim ama beni bi anda karar verip gitmeme sebep mide bulantısı herşeyden tiksinme hissi oldu ama sonucu öğrenmek en güzeli varsa dikkat edersin kontrollerini yaptırırsın yoksa da söktürücü vs bitkisel kürler yaparsın korkma varsa sevin tabiki yoksa da pes etme hep dua et soğan kürüne başla eğer yapmadıysan
Bebeğini gördün mü canımKızlar varmı gebeliğini öğrenenler
Maşallah canım keseyi gördük ama biraz kanama varmış kesenin arkasında ilaç verdi doktor dinleniyorum bol bolBebeğini gördün mü canım
Geçmiş olsun kuzum dinlen tabi inşAllah sağlıkla kucağına alırsınMaşallah canım keseyi gördük ama biraz kanama varmış kesenin arkasında ilaç verdi doktor dinleniyorum bol bol
Aminnn canım inşallahGeçmiş olsun kuzum dinlen tabi inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
'^^ ıkız genını anne tasır baba katkı saglamaz ^^ hayırlı olsun kuzucugunuzMaşallah evetEşimin babaannesi ikizmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?