Benim yumurtlamadan 4 gün sonra beyaz kıvamlı bir akıntım oldu birde sağ kasığım çok şiddetli ağırdı ve sağ bacağıma kadar vuruyordu sonra o belirtiler yavaş yavaş kayboldu adete 4-5 gün kala normalde benim adet belirtilerim başlardı başlamadı hafif bir ağrı vardı sadece birde göğüslerim baya ağrıyordu damarlarım çok belirgin ve her iki göğsümün kenarında sayısız küçük sivilceler var normalde göğüs ağrım adete 4-5 gün kala azalırdı ama azalmadı daha çok arttı yanlardan falan ve idrarımı yaparken çok kötü kokuyordu oturduğum yerden o keskin kokuyu hissedebiliyordum
Yumurtlamadan bir altı yedi gün sonra adet olacakmışım gibi ağrım başladı dün akşam da vardı sürekli ama ara ara giren bir ağrı ve beyaz akıntı birde afedersiniz dünki ilişkiden sonra pembe kan damla geldi normalde gelmez böyle biişey bu belirti mi bilmiyorum ama . Göğsümün kahverengi kısmı büyüdü etrafında yap bezesi gibi küçğk şeyler çıktı ama özellikle adet olacakmışım gibi ağrı beni düşündürüyor birde çenemde küçük küçük sivilceler çı