Evet canım doğru heyecandan sabredemedim doktora gidene kadarDeğer yüksek baya. 5 binlerde olduğunda kese karından usg ile görülüyor.
Kiminde de böyle yüksek oluyor ki genelde erkek bebeklerde yüksek çıkıyormuş :)
Doktora gidince belli olur zaten haftası
Evet canım doğru heyecandan sabredemedim doktora gidene kadarikiz olma ihtimali varmı sizce
Merhabalar canim durumun benimkine com benziyor oyuzden yazmak istedim. Bende 5 yillik evliyim 4 yildir beben istiyoruz fakat olmuyor, pkos var benimde adetlerim cok duzensiz mesela en son 13 aralikta adet olmustum oda cok az gelmisti once 3 gun kadar kahverengi lekelwnme sonra 3 gun hafif kanamam oldu. Dun ve bugun yine kahverebgi lekelenmem oldu ben adet olayim die beklerken. Acaba benimde hamile olma ihtimalim varmi, test yaptim ama negatif. Sende ne gibi belirtiler varsiAslında senelerdir üzüldüm ağladım dualar ettim çok şükür elhamdülillah Rabbim sonunda nasip etti..Hastanenin acilinde yaptırdım ama sonuç 5 saat sonra çıkacak dediler beklemedim. E-nabızdan baktım sonuç bu fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi
Canım bende aralığın sonlarında adet sonu hemen yumurtlama olduğunu farkettim. Sonra adetten bir hafta önce leke geldi akıntıyla beraber göğüs ağrısı oldu biraz göğüs ucu etrafı renk değişikliği oldu şimdi de mide bulantısı başladı adet günü bi kaç gün geçtikten sonra. Bende pkoluyum düzensizdir o yüzden soğan kürü yaptım düzenli 2 ay üst üste adet sonu.Sürekli dua ettim her namaz sonrası tövbe estafirullah çektim.nurun mübüvvet duasını okudum hep bilmiyorum rabbim nasip etti şükür vakti zamanı gelmişti belkide Allah ol diyince oluyorMerhabalar canim durumun benimkine com benziyor oyuzden yazmak istedim. Bende 5 yillik evliyim 4 yildir beben istiyoruz fakat olmuyor, pkos var benimde adetlerim cok duzensiz mesela en son 13 aralikta adet olmustum oda cok az gelmisti once 3 gun kadar kahverengi lekelwnme sonra 3 gun hafif kanamam oldu. Dun ve bugun yine kahverebgi lekelenmem oldu ben adet olayim die beklerken. Acaba benimde hamile olma ihtimalim varmi, test yaptim ama negatif. Sende ne gibi belirtiler varsi
Maşallah evetHayirli ugurlu olsun hamileliginiz insallaheşinizin ailesinde ikiz durumu varmı masallah degeriniz yuksek, ikiz hamileliktede yuksek cıkabiliyo
Çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısını versinAy nekadar güzel çift kese görme ihtimaliniz cok yuksek ozaman hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun çok sağolun. İnanın Zamanı gelince oluyormuş ben hiç ümidimi kaybetmedim herşeye rağmen hep dua ettim hep Rabbime inandım.Çevremde nispet yapan o kadar çok kişi oldu ki sende yap ne duruyorsun şu hamile bu hamile özellikle arayıp müjdelerini verenler bile oldu için için üzülsemde kimseyi kıskanmadım Rabbime sığındım hep. Elhamdülillah inşallah sağlıkla ilerler hamileliğim.....Allah sağlıkla büyümeyi de nasip etsin inşallah. Hayirli evlar olsun. Birileri gebe olunca boyle muylu haberler verince ben de cok seviniyorummm
Tek kesemiydi canım. Birde kaç haftalık sendeHayirli ugurlu olsun bende bdun ogrendim hamileligimi 190760 cikti sonuc keseyi ve bebegi gorduk kalp atisi cok az duyuluyordu haftaya netlesir dedi doktorumuz cok sabirli olmaliyiz
Cok saol canim oyle Allah ol derse olur, insallah banada nasip eder yakin zamandaCanım bende aralığın sonlarında adet sonu hemen yumurtlama olduğunu farkettim. Sonra adetten bir hafta önce leke geldi akıntıyla beraber göğüs ağrısı oldu biraz göğüs ucu etrafı renk değişikliği oldu şimdi de mide bulantısı başladı adet günü bi kaç gün geçtikten sonra. Bende pkoluyum düzensizdir o yüzden soğan kürü yaptım düzenli 2 ay üst üste adet sonu.Sürekli dua ettim her namaz sonrası tövbe estafirullah çektim.nurun mübüvvet duasını okudum hep bilmiyorum rabbim nasip etti şükür vakti zamanı gelmişti belkide Allah ol diyince oluyor
İnşallah canım kalbinize göre versin rabbimCok saol canim oyle Allah ol derse olur, insallah banada nasip eder yakin zamanda
Benim icinde dugalarini esirgeme, sende o hasreti cekmissin bikirsin nasil his oldugunu simdiden tesekur ederimCanım bende aralığın sonlarında adet sonu hemen yumurtlama olduğunu farkettim. Sonra adetten bir hafta önce leke geldi akıntıyla beraber göğüs ağrısı oldu biraz göğüs ucu etrafı renk değişikliği oldu şimdi de mide bulantısı başladı adet günü bi kaç gün geçtikten sonra. Bende pkoluyum düzensizdir o yüzden soğan kürü yaptım düzenli 2 ay üst üste adet sonu.Sürekli dua ettim her namaz sonrası tövbe estafirullah çektim.nurun mübüvvet duasını okudum hep bilmiyorum rabbim nasip etti şükür vakti zamanı gelmişti belkide Allah ol diyince oluyor
Çok zor süreç beklemek hastanelere gidip gelmek sürekli çatala yatıp muayene olmak her ay hayal kırıklığı ama bunları da yaşamak ta gerekiyormuş demekki diyorum şuan kimisi istemediği halde oluyor rabbim onları öyle bizi de böyle sınıyor demekki sabretmek gerekiyor en kısa zamanda benim gibi isteyenlere çok şükür rabbim oldu sevincini yaşatsın...Benim icinde dugalarini esirgeme, sende o hasreti cekmissin bikirsin nasil his oldugunu simdiden tesekur ederim
Oyle gercekten insallah saglikla gelsinler Allah kimsenin kucagini bos birakip bu duygudan mahrum etmesi. Sen irdar testi yapmismiydin hic ben dun yaptim ama negatiftiÇok zor süreç beklemek hastanelere gidip gelmek sürekli çatala yatıp muayene olmak her ay hayal kırıklığı ama bunları da yaşamak ta gerekiyormuş demekki diyorum şuan kimisi istemediği halde oluyor rabbim onları öyle bizi de böyle sınıyor demekki sabretmek gerekiyor en kısa zamanda benim gibi isteyenlere çok şükür rabbim oldu sevincini yaşatsın...
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün :)Amiinnnn Allah razı olsun canım cümlemizin isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Yok adetten günüm geçince hatta düşünüyorumda geçmeden başlamış mide bulantılarım vardı direkt gidip hastanede acilde kan verdimOyle gercekten insallah saglikla gelsinler Allah kimsenin kucagini bos birakip bu duygudan mahrum etmesi. Sen irdar testi yapmismiydin hic ben dun yaptim ama negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?