Maşallah canım çok şükür yeni öğrendim aslında adetimden 6 gün geçti nasılım bir bilseniz yere göğe sığamıyorum 5 senedir istiyorduk19 bin civarı mı yanlıs mı gördüm canımeger öyleyse masallah baya baya ilerlemiş yaaa
Yaa hiç anlamıyorum sonuçlardan internetten baktım aslında ama 5 gözüyor gibi emin olamadım yinede sabah doktora gidicem inşallah6 haftalık kuzum.
Bende hamile olsam karnıma sarılacağım sabah akşam derdim ağlarken seni çok iyi anlıyorumYaa hiç anlamıyorum sonuçlardan internetten baktım aslında ama 5 gözüyor gibi emin olamadım yinede sabah doktora gidicem inşallah
Amiinnnn Allah razı olsun canım cümlemizin isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bende hamile olsam karnıma sarılacağım sabah akşam derdim ağlarken seni çok iyi anlıyorumtahmini 5 bucuk 6 haftalık haftası net çok ilerleyen zamanlarda belli olur. Senin şimdi yeni telaşların başlar keseyi göreyim kalbi duyayım aman birde kendini göreyim Rabbim hayırla ilerletsin
Aslında senelerdir üzüldüm ağladım dualar ettim çok şükür elhamdülillah Rabbim sonunda nasip etti..Hastanenin acilinde yaptırdım ama sonuç 5 saat sonra çıkacak dediler beklemedim. E-nabızdan baktım sonuç bu fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi
HarikaMaşallah canım çok şükür yeni öğrendim aslında adetimden 6 gün geçti nasılım bir bilseniz yere göğe sığamıyorum 5 senedir istiyorduk
Harikakese gördün müü hatta belki kalpte duyarsın rabbim in izniyle hemen yarın hastaneye git canım. Folik asit kullanmıyosan baslaman lazım
[/QUOTEyok canım kese görme folik asit bişey yok henüz sürpriz odu adetlerim düzensiz olurdu hep zaten bi ara tedaviye başlamıştım kullandığım ilaçlar diğer hormonları da bozunca bırakmıştım 4 5 aydır kendi haline bırakmıştım bu ay o kadar çok belirti yaşadım ki olabilir mi acaba dedim bi tahlil vereyim varsa da yoksa da ona göre davranırım dedim elhamdülillah çıktı
Ama geçen ay adet gördüm 6 gün hemde normal adet bildiğin kırmızı şuan normal adet günümle hesaplayınca adetimin üstünxen 6 gün geçti henüz6 7 haftalık falan canım :)
Hayırlı olsun kuzun
Ama geçen ay adet gördüm 6 gün hemde normal adet bildiğin kırmızı şuan normal adet günümle hesaplayınca adetimin üstünxen 6 gün geçti henüz
Bnde doktora gittim çok yeni olabilir 4.8 dedi 0.2 olsa 5 olcakti cuma yeniden gel.dedi sizce var mı umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?