Beşinci Mevsim

Bebeğim Kayseri' de şiddetli fırtına varmış. Allah esirgesin hepinizi. Napiyorsun çocukları güvenle okula gonderebildin mi?
Evet ablam Allah razı olsun. Nasıl esti nasılRabbim esirgedi hamdolsun. Ama catılar bacalar uçtu.
Evelki gündü rüzgar, ogün göndermedim ablam okula gidilecek gibi degildi, her tarafta bişeyler ucuyordu. Ayakta durulmuyordu. Sagol düşündüğün için. Rabbim gönlüne göre versin. Yavrularının gününü göresin. Senin başka tanıdık varmı Kayseridehavadisi kimden aldın

Canım haberlerde alt yazı geçti hemen aklıma sen geldin. Çok şükür iyisiniz. Senin de her zaman gönlüne göre yavrularinla sağlıklı yaşamanı dilerim.

Bebeğim Gunaydiiiin orası kadar çok karimiz yok ama buna da şükür. Karsız değiliz. Şimdi senin bağ evinde olmak vardı. Hani senin çok sevmediğin
Gidilmezki yolları kapalıdır ablam. Ama kar ne güzel tertemizsizin adınıza da sevindim, karı görmek umut veriyor hayatımıza

Hasretinden Prangalar Eskittim
Seni, anlatabilmek seni.
İyi çocuklara, kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza, halden bilmeze,
Kahpe yalana.

Ard-arda kaç zemheri,
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu.
Dışarda gürül-gürül akan bir dünya...
Bir ben uyumadım,
Kaç leylim bahar,
Hasretinden prangalar eskittim.
Saçlarına kan gülleri takayım,
Bir o yana
Bir bu yana...

Seni bağırabilsem seni,
Dipsiz kuyulara,
Akan yıldıza,
Bir kibrit çöpüne varana,
Okyanusun en ıssız dalgasına
Düşmüş bir kibrit çöpüne.

Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
Yitirmiş öpücükleri,
Payı yok, apansız inen akşamdan,
Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene,
Seni anlatabilsem seni...
Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır
Üşüyorum, kapama gözlerini...

Ahmet ARİF

YENA bebeğim senin şahsında bütün arkadaşlara hediyem....kulağın çınlasın belki gelir içimizi isitirsin pazar pazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…