Hoşgeldingünaydın bende uzun süredir kk'da üyeyim yeni dostlar edinmek için geldim :)
Sevgiler karşılıklı çok şükür.Günaydın
Ne güzel oldu , ne hoş oldu böyle.. çok ama çok sevindim elhanım...
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum ♥
Tatlım hoş geldin. Seni bir yerde gördüm ama bir hatirlayabilsem.günaydın bende uzun süredir kk'da üyeyim yeni dostlar edinmek için geldim :)
Sevgiler karşılıklı çok şükür.
Tatlım hoş geldin. Seni bir yerde gördüm ama bir hatirlayabilsem.Lilim olsaydı hatirlatirdi bana. Canım ismim Meryem. Bursa'da oturuyorum. Çalışıyorum. İki oğlum var ama yetişkinler. 50 yaşındayım. Umarım sık sık görüşürüz.
Olabilir meleğim.Antalya' ya selamlar.yemek yarışmasında olabilir canım :) bende melike antalyada ooturuyorum 24 yaşındayım :)
Olabilir meleğim.Antalya' ya selamlar.Konyaalti/ Akkuyu ve Etiler Mahallesinde oturdum ben de... Küçük bir evimiz var Yükselişte onu satıp daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz bu yaz. Eşim emekli oluyor bu yıl tayin isteyeceğiz biz de.
Burhanettin Onat' in orda diş doktorum vardı.inşallah dilediğiniz fiyata satılır canım :) ben larada oturuyorum
Düşüncelim benimBurhanettin Onat' in orda diş doktorum vardı.Lara' ya yürümeye giderdim arada bir. Orada uzun bir yürüyüş yolu vardı büyük bir parkın içinde. Kız seni görünce Antalya hasretim depreşti habire oraları konusasim geliyor. Çenem düştü İnsallah tatlım çabuk satılır, satılığa çıkarmadık henüz kiracimiz var. Şubatta söyleyeceğiz onlara...Çok da tatlı insanlar nasıl söylenir bilmem ki. Keske onlar alsa imkanları olsa.
Burhanettin Onat' in orda diş doktorum vardı.Lara' ya yürümeye giderdim arada bir. Orada uzun bir yürüyüş yolu vardı büyük bir parkın içinde. Kız seni görünce Antalya hasretim depreşti habire oraları konusasim geliyor. Çenem düştü İnsallah tatlım çabuk satılır, satılığa çıkarmadık henüz kiracimiz var. Şubatta söyleyeceğiz onlara...Çok da tatlı insanlar nasıl söylenir bilmem ki. Keske onlar alsa imkanları olsa.
Slmlar canlar..
Benide etiketleyip araniza dahil ettiginiz icin cok ama cok tesekkur ederim. Yüzyüze görüsmesekte, kalbimiz yüreğimiz bir canlarim. Gününüz gününüzden güzel geçsin inşallah
Burhanettin Onat' in orda diş doktorum vardı.Lara' ya yürümeye giderdim arada bir. Orada uzun bir yürüyüş yolu vardı büyük bir parkın içinde. Kız seni görünce Antalya hasretim depreşti habire oraları konusasim geliyor. Çenem düştü İnsallah tatlım çabuk satılır, satılığa çıkarmadık henüz kiracimiz var. Şubatta söyleyeceğiz onlara...Çok da tatlı insanlar nasıl söylenir bilmem ki. Keske onlar alsa imkanları olsa.
selam dostlar. başlık ne güzel olmuş. şiir zaten yakıyor..
elinize sağlık çok güzel olmuş. artık özlem giderebiliriz. herkes gelsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?