- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Ben size hiç küsermiyim ya, sizsiz olmazBal0ncuk nerelerdesin kızz küstünmü bize
Nasılsınız
Benim enerjim düşük biraz ondan snırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size hiç küsermiyim ya, sizsiz olmazBal0ncuk nerelerdesin kızz küstünmü bize
Ben size hiç küsermiyim ya, sizsiz olmaz
Nasılsınız
Bütün değerler çok kötü teşekkür ederim sorduğunuz için, malesef sonuçlar bende şok etkisi yarattımrb baloncuk..
sanırım cumartesi bir doktor işin vardı. nasıl geçti var mı gelişme??
Sevgi kelebeğim benim.Ben size hiç küsermiyim ya, sizsiz olmaz
Nasılsınız
Bu değerler neler tatlım... iyi olması için mutlaka çözümü de vardır. Şok olma düzelir....Bütün değerler çok kötü teşekkür ederim sorduğunuz için, malesef sonuçlar bende şok etkisi yarattı
Sevgi kelebeğim benim.
Beslenmene dikkat ediyor musun kuzum
Ginseng içerikli bir şeyler tüket...maddi olarak enerji verir. Ruhen de bir şeyler olur inşallah
Bu değerler neler tatlım... iyi olması için mutlaka çözümü de vardır. Şok olma düzelir....
Son cümlelerin umut verici bitanem...Ne güzel anlatmış aşama aşama...Benim değil eşimin değerleri
Morfolojimiz hızımız 0
Sayımız 5 milyon, en az 15 milyon olmalı
Morfoloji aşırı zor hattta hiç düzelneyebilirmiş
Eşimde başından beri lökosit varmş yani sperm enfeksiyonu, 7 aydır o doktor nasıl görmez bunu dedi sinirlendi
7 ayımız heba oldu
Ama rabbim büyük, bundada vardır bir hayır diyorum
Şuan 22ne kdar enfeksiyon tedavisi görecek eşim
Enfeksiyonu temizlemek ilk işimiz dedi doktor, sonra ros testi yaptıracak, yüksek çıkarsa ki yüksek çıkacak dedi bu değerkerle, antidoksan tedavisi başlayacak
Yani uzun ve maddi manevi zor bir süreç bizi bekliyor
Umarm değişir birşeyler değer beklediğimize
Doktor ısrarla önceliğimiz doğal gebelik, tüp bebeği unut dedi olacak dedi
Bana bırak dedi
Umarm bu sefer vicdanlı doktora denk gelmişizdir
Hayırlısı olsun ablacımSon cümlelerin umut verici bitanem...Ne güzel anlatmış aşama aşama...
Bitanem eşinde çok ciddi başka şeyler cikmadigina şükrediyorum. Önce ikinizin sağlığı....sonrasında doktor bana bırak demiş. Sen netten arastir ilaç yanında antioksidan içerikli besinleri pişir hazırla eşinle beraber afiyetle ye... Bir de reishe mantarını araştır. Erkeklerde üreme ile ilgili çok sorunu giderdiğini duymuştum. Ama önce enfeksiyon hallolsun bu önemli...Tatlım yedi ayına hiç acıma ....Allah'ın vardır bir bildiği...
Minik minik baloncuklar bizi bekliyor
Çok tatlısın elhan abla ya
İnşallah cnm inşallahBenim değil eşimin değerleri
Morfolojimiz hızımız 0
Sayımız 5 milyon, en az 15 milyon olmalı
Morfoloji aşırı zor hattta hiç düzelneyebilirmiş
Eşimde başından beri lökosit varmş yani sperm enfeksiyonu, 7 aydır o doktor nasıl görmez bunu dedi sinirlendi
7 ayımız heba oldu
Ama rabbim büyük, bundada vardır bir hayır diyorum
Şuan 22ne kdar enfeksiyon tedavisi görecek eşim
Enfeksiyonu temizlemek ilk işimiz dedi doktor, sonra ros testi yaptıracak, yüksek çıkarsa ki yüksek çıkacak dedi bu değerkerle, antidoksan tedavisi başlayacak
Yani uzun ve maddi manevi zor bir süreç bizi bekliyor
Umarm değişir birşeyler değer beklediğimize
Doktor ısrarla önceliğimiz doğal gebelik, tüp bebeği unut dedi olacak dedi
Bana bırak dedi
Umarm bu sefer vicdanlı doktora denk gelmişizdir
Tatlım pro üye olunca takımi ziyaret edenleri görüyoruz baktım altta minnoş minnoş bakıyor. Çağırdım da gelmedi. Ürküttüm sanırımÇok tatlısın elhan abla ya
Günlerdir gülmüyordm güldürdün beni
Oooooo pro hayırlı olsın ablacımTatlım pro üye olunca takımi ziyaret edenleri görüyoruz baktım altta minnoş minnoş bakıyor. Çağırdım da gelmedi. Ürküttüm sanırım
Lilimam cnm benim doğum günün kutlu olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı huzurlu musmutlu yıllar versin inş..
Bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzÇok tatlısınız kızlaaaaaar çok mutlu oldum mesajlarınıza ❤❤❤❤ Sizi seviyorum
Tatlım proluk yarışmadan geldi. Teşekkür ederim bebeğim.Elhan ay ablaaaa hayırlı olsun proluğun yarışmadan mı yoksa kendin mi yaptın ablişkooom
Bu arada ben de YENA ablanın numarası silinmiş kızım sağolsun eline alınca karıştırmadığı yer kalmıyor, koltuğu duvarı durum yapıyodu da neyse ki whatsappa kilit koyma geldi de kurtuldum hergün birilerinden özür dilemekten bi haber yok mu neden hiç gelmiyor
Ah ah karsiz olan bizi daha cocuklarima kari görmek nasip olmadi. Güya Berlinde yasiyoruz.Bebeğim Gunaydiiiin orası kadar çok karimiz yok ama buna da şükür. Karsız değiliz. Şimdi senin bağ evinde olmak vardı. Hani senin çok sevmediğin