Beşinci Mevsim

Sevgi kelebeğim benim.
Beslenmene dikkat ediyor musun kuzum
Ginseng içerikli bir şeyler tüket...maddi olarak enerji verir. Ruhen de bir şeyler olur inşallah
Bu değerler neler tatlım... iyi olması için mutlaka çözümü de vardır. Şok olma düzelir....
Bal0ncuk ummm
Takma kafaya cnm benimm, zamanını bekliyor bebişbirazcık nazlanıyo, kızmıki acaba

Benim değil eşimin değerleri
Morfolojimiz hızımız 0
Sayımız 5 milyon, en az 15 milyon olmalı
Morfoloji aşırı zor hattta hiç düzelneyebilirmiş
Eşimde başından beri lökosit varmş yani sperm enfeksiyonu, 7 aydır o doktor nasıl görmez bunu dedi sinirlendi
7 ayımız heba oldu
Ama rabbim büyük, bundada vardır bir hayır diyorum
Şuan 22ne kdar enfeksiyon tedavisi görecek eşim
Enfeksiyonu temizlemek ilk işimiz dedi doktor, sonra ros testi yaptıracak, yüksek çıkarsa ki yüksek çıkacak dedi bu değerkerle, antidoksan tedavisi başlayacak
Yani uzun ve maddi manevi zor bir süreç bizi bekliyor
Umarm değişir birşeyler değer beklediğimize
Doktor ısrarla önceliğimiz doğal gebelik, tüp bebeği unut dedi olacak dedi
Bana bırak dedi
Umarm bu sefer vicdanlı doktora denk gelmişizdir

Son cümlelerin umut verici bitanem...Ne güzel anlatmış aşama aşama...
Bitanem eşinde çok ciddi başka şeyler cikmadigina şükrediyorum. Önce ikinizin sağlığı....sonrasında doktor bana bırak demiş. Sen netten arastir ilaç yanında antioksidan içerikli besinleri pişir hazırla eşinle beraber afiyetle ye... Bir de reishe mantarını araştır. Erkeklerde üreme ile ilgili çok sorunu giderdiğini duymuştum. Ama önce enfeksiyon hallolsun bu önemli...Tatlım yedi ayına hiç acıma ....Allah'ın vardır bir bildiği...

Hayırlısı olsun ablacım

İnşallah cnm inşallah

Elhan ay ablaaaa hayırlı olsun proluğun yarışmadan mı yoksa kendin mi yaptın ablişkooom

Bu arada ben de YENA ablanın numarası silinmiş kızım sağolsun eline alınca karıştırmadığı yer kalmıyor, koltuğu duvarı durum yapıyodu da neyse ki whatsappa kilit koyma geldi de kurtuldum hergün birilerinden özür dilemekten bi haber yok mu neden hiç gelmiyor

Tatlım proluk yarışmadan geldi. Teşekkür ederim bebeğim.
Yenanin numarasını yazarım tekrar. Ben de bir arayım onu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…