Beşinci Mevsim

Moralin bozuk olduğunda elim ayağım birbirine dolaşıyor.
Sırf bu yüzden sürekli dua ediyorum.
Hehehehhehe iyiym abla
Zaten ben istesemde çok bozuk kalamıyorum yapıma ters
Toparlanıyorum hemen
Diyorum ki Allah nefes almamızı sağladıkça umudum var, güzel günler yakında

Hayırlı geceler canlar. RABBİM kazasız belasız günler nasip etsin inşallah. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Zor günler geçiriyoruz ülkece.. Allahım feraha çıkarsın. Cumanız mübarek olsun
Hayırlı huzurlu cumalar dilerim tatlım... İnşallah feraha çıkarız. Zorda olanlara Allah yardım etsin. Bize de dayanma gücü versin.

Güzel görüşün için cok teşekkür datlım benim. Sizin kadar olmasada idare ediyoz napalım
Geçersin seennnn
Ohh maşşallah güle güle kazasız belasız kullan aracınıda inslh.

cnm benim çok saol. amin amin..
Iyiki dogdun nice mutlu yillara ♥ Ben biraz gec kalmisim kusura bakma
@YENA senin de dogum günün kutlu olsun oh ne güzel ikinizin ki birarada. Yakin olsaydik da hep beraber kutlasaydik

ay ne güzel olurdu.. çok saol

ne güzel dualar bunlar çok amin ablacım. aynılarından fazlası seni de bulsun inş..
herkes şaşırıyor benim heyecanlı panik olmama. çünkü duruşum çok sakin yani dünya yansa sallamazmışım gibiymiş öyle diyollaaaa..
amaaa içimde çok pis heyecan ve panik atak var bazen de sinir geliyyyy..
ay inş almayı başarırım cnm..
yarışmada da başarılar.. iyice yarışmacı hatun oldun bakıyorum da link atta beğenelim..
Günaydın
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar baloncuk.
inş muhteşem bir tedavi süreci yaşarsın tez zamanda istediklerine sağlıkla kavuşursun. bak ler lar dedim sonra bana kızma

Hayırlı cumalar tatlım. Valla bana da öyle geldi sakinliğin huzur veriyor yine de...İç dünyan da inşallah sükunet bulur bitanemm.
Yemek yarışmalarında iddialı olamasam da heyecanı yaşamak çok güzel tatlım. Begenmen değil de dualarını beklerim ama...bu da yeter bana canım. Çok teşekkür ederim. Güzel iyilik haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…