- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
İnşallah ablacım, cumartesi doktor muaynemiz var, Rabbim sağlık nasip etsinBal0ncuk bebeğim bugün daha iyicesin inşallah. Önümüzdeki süreçte moralman daha iyi ol ki stres uzak olsun senden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ablacım, cumartesi doktor muaynemiz var, Rabbim sağlık nasip etsinBal0ncuk bebeğim bugün daha iyicesin inşallah. Önümüzdeki süreçte moralman daha iyi ol ki stres uzak olsun senden.
Cumartesi çok güzel haberlerle gel inşallah. Gulumsemekten yanaklarına kramp girsin.İnşallah ablacım, cumartesi doktor muaynemiz var, Rabbim sağlık nasip etsin
Benim yüreği pamuk ablacımCumartesi çok güzel haberlerle gel inşallah. Gulumsemekten yanaklarına kramp girsin.
Moralin bozuk olduğunda elim ayağım birbirine dolaşıyor.Benim yüreği pamuk ablacım
Amin inşallah
Hehehehhehe iyiym ablaMoralin bozuk olduğunda elim ayağım birbirine dolaşıyor.
Sırf bu yüzden sürekli dua ediyorum.
Öyle tabi...Hehehehhehe iyiym abla
Zaten ben istesemde çok bozuk kalamıyorum yapıma ters
Toparlanıyorum hemen
Diyorum ki Allah nefes almamızı sağladıkça umudum var, güzel günler yakında
Öyle tabi...
Toparlanmana sevindim.
Günaydınnnnnn
Aminnn amin aminn cnmBenim yüreği pamuk ablacım
Amin inşallah
Hayırlı huzurlu cumalar dilerim tatlım... İnşallah feraha çıkarız. Zorda olanlara Allah yardım etsin. Bize de dayanma gücü versin.Hayırlı geceler canlar. RABBİM kazasız belasız günler nasip etsin inşallah. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Zor günler geçiriyoruz ülkece.. Allahım feraha çıkarsın. Cumanız mübarek olsun

Güzel görüşün için cok teşekkür datlım benim. Sizin kadar olmasada idare ediyoz napalım
Geçersin seennnn
Ohh maşşallah güle güle kazasız belasız kullan aracınıda inslh.
Iyiki dogdun nice mutlu yillara ♥ Ben biraz gec kalmisim kusura bakma ☺
@YENA senin de dogum günün kutlu olsun oh ne güzel ikinizin ki birarada. Yakin olsaydik da hep beraber kutlasaydik
Yeni yaşın sana hep huzur getirsin canım. Allah kalbindeki dilekleri hakikate dönüştürsün hayırlı etsin. Ben iyiyim okula gidip geliyorum bu hafta okul çıkışı sorumluluk sınavları da olduğundan biraz yoğun ve stresli. Onun dışında her şey yolunda. Yemek yarışması heyecanım vardı dün de. Bizim Ali Nazik'i nazik nazik yapmaya çalıştım. Duyanlaraaaaaa duymayanlaraaaaa...hala katılma şansınız var belki canınız çeker...
Mavişim asil hatundur. Kız maviş brunçlarini okumayı özledim.
Bu çok güzel bir haber. Yazılmak bile büyük cesaret. O kadar sakin bir halin var ki....panik atak oluşuna hala inanamıyorum. Her zaman dualarimizdasin bebeğim buna emin ol...Geçip ehliyetini alacaksın...
hayırlı cumalar baloncuk.Günaydın
Hayırlı cumalar
İkiz doğuracam istikrarlıym hatta üçüz :zd
Hayırlı cumalar tatlım. Valla bana da öyle geldi sakinliğin huzur veriyor yine de...İç dünyan da inşallah sükunet bulur bitanemm.cnm benim çok saol. amin amin..
ay ne güzel olurdu.. çok saol
ne güzel dualar bunlar çok amin ablacım. aynılarından fazlası seni de bulsun inş..
herkes şaşırıyor benim heyecanlı panik olmama. çünkü duruşum çok sakin yani dünya yansa sallamazmışım gibiymiş öyle diyollaaaa..
amaaa içimde çok pis heyecan ve panik atak var bazen de sinir geliyyyy..
ay inş almayı başarırım cnm..
yarışmada da başarılar.. iyice yarışmacı hatun oldun bakıyorum da link atta beğenelim..
hayırlı cumalar baloncuk.
inş muhteşem bir tedavi süreci yaşarsın tez zamanda istediklerine sağlıkla kavuşursun. bak ler lar dedim sonra bana kızma