Beşinci Mevsim

Berlinmi
Abla beni alsana yanına, evlatlk olurum evi temizlerim
Öyle deme istanbul gözümde tütüyor coook özledim Berlin güzel sehir yalan degil ama ben bu yastan sonra macera aramamaliydim sanirim sabit isimi, kendi evimi, tüm sevdiklerimi birakip geldim cekirdek ailemle. Zor inan. Insan basina gelmeyince bilemiyor

Abla bence hayatındaki en doğru kararı vermişsin
Keşke senin kadar cesaretim olsa
Bende green card başvurdum en azındann o çıkarsa 5 dk durmam buralarda
Arkama bakmam

Bal0ncuk esinin degerleri düzelecek umut olmasa doktor öyle konusmaz. Iyi bir doktora benziyor. Hep güzel düsün emi? Olacak bu is o bebis gelecek
Kacasin var anladik genel olarak mi mutlu degilsin yasadigin yerden? Hangi sehirdesin kuzum?

İnşallah abla, maddi manevi tüketti bu süreç gerçekten zor, takviyeleri devlet destekli değil kutusu 300tlden başlıyor ve ayda 2 kutju tek bir ilaca, diğerlerini söylemiyorm bile zor
Ben genel olarak bu ülkeden memnun değilim şehirden değil

Pahaliymis gercekten. Allah ödeme kolayligi versin sonucuna degsin insallah.
Biz de ulkenin durumundan böyle bir karar aldik cocuklar icin. Burda egitim herkese esit ve bedava. Parklar, yesillikler, oyun ve spor alanlari dolu. Cocuklar icin düsünülmüs hersey.

Ama cocuklar olmasa dönerdim inan. Diaspora baska bir sey. Anlatilmaz yasanir Bal0ncuk

Hayalimdeki gibi... Evet zorlukları var benmde kuzenlerm var yurtdışında anlatıyorlar
Birde kültürlerimiz farklı doğal olarak
Ama insan olduğumuzu hissetik diyorlr
Bazen birşeyler anlatıyorm böyle böyle diye birde onlar ordakini anlatıyor
Offf diyorm ya offff içim gidiyor
Bence çok şanslısnz abla
Özellikle çocklar

Bütün değerler çok kötü teşekkür ederim sorduğunuz için, malesef sonuçlar bende şok etkisi yarattı

lütfen üzme kendini. işi bilen işin ehli ne kadar emin kendinden baksana. o doktoru bırakma sen teslim et kendini.
sadece cep düşünse direkt tüp bebek deyip çıkardı işin içinden.
umutlu ol evrene pozitifi enerji yolla.
bir de benim hayatımda olan bir şey bu, olmayan şeylere çok üzülüyorum sonrasında iyi ki olmamış diyorum.
emin ol sonrasında iyi ki bu yollardan geçmişiz diyeceksin. artık biri emmede biri ayağında biri beşikte sallarken mi olur onu bilemem

Yaaaaa tebessüm ettim valla
İnşallah, Rabbim o günleri nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…