BerlinmiAh ah karsiz olan bizidaha cocuklarima kari görmek nasip olmadi. Güya Berlinde yasiyoruz.
Öyle deme istanbul gözümde tütüyorBerlinmi
Abla beni alsana yanına, evlatlk olurum evi temizlerim
Abla bence hayatındaki en doğru kararı vermişsinÖyle deme istanbul gözümde tütüyorcoook özledim Berlin güzel sehir yalan degil ama ben bu yastan sonra macera aramamaliydim sanirim sabit isimi, kendi evimi, tüm sevdiklerimi birakip geldim cekirdek ailemle. Zor inan. Insan basina gelmeyince bilemiyor
Abla bence hayatındaki en doğru kararı vermişsin
Keşke senin kadar cesaretim olsa
Bende green card başvurdum en azındann o çıkarsa 5 dk durmam buralarda
Arkama bakmam
Bal0ncuk esinin degerleri düzelecek umut olmasa doktor öyle konusmaz. Iyi bir doktora benziyor. Hep güzel düsün emi? Olacak bu is o bebis gelecek
Kacasin var anladik genel olarak mi mutlu degilsin yasadigin yerden? Hangi sehirdesin kuzum?
Pahaliymis gercekten. Allah ödeme kolayligi versin sonucuna degsin insallah.İnşallah abla, maddi manevi tüketti bu süreç gerçekten zor, takviyeleri devlet destekli değil kutusu 300tlden başlıyor ve ayda 2 kutju tek bir ilaca, diğerlerini söylemiyorm bile zor
Ben genel olarak bu ülkeden memnun değilim şehirden değil
Ama cocuklar olmasa dönerdim inan. Diaspora baska bir sey. Anlatilmaz yasanirPahaliymis gercekten. Allah ödeme kolayligi versin sonucuna degsin insallah.
Biz de ulkenin durumundan böyle bir karar aldik cocuklar icin. Burda egitim herkese esit ve bedava. Parklar, yesillikler, oyun ve spor alanlari dolu. Cocuklar icin düsünülmüs hersey.
Hayalimdeki gibi... Evet zorlukları var benmde kuzenlerm var yurtdışında anlatıyorlarPahaliymis gercekten. Allah ödeme kolayligi versin sonucuna degsin insallah.
Biz de ulkenin durumundan böyle bir karar aldik cocuklar icin. Burda egitim herkese esit ve bedava. Parklar, yesillikler, oyun ve spor alanlari dolu. Cocuklar icin düsünülmüs hersey.
Bütün değerler çok kötüteşekkür ederim sorduğunuz için, malesef sonuçlar bende şok etkisi yarattı
Benim değil eşimin değerleri
Morfolojimiz hızımız 0
Sayımız 5 milyon, en az 15 milyon olmalı
Morfoloji aşırı zor hattta hiç düzelneyebilirmiş
Eşimde başından beri lökosit varmş yani sperm enfeksiyonu, 7 aydır o doktor nasıl görmez bunu dedi sinirlendi
7 ayımız heba oldu
Ama rabbim büyük, bundada vardır bir hayır diyorum
Şuan 22ne kdar enfeksiyon tedavisi görecek eşim
Enfeksiyonu temizlemek ilk işimiz dedi doktor, sonra ros testi yaptıracak, yüksek çıkarsa ki yüksek çıkacak dedi bu değerkerle, antidoksan tedavisi başlayacak
Yani uzun ve maddi manevi zor bir süreç bizi bekliyor
Umarm değişir birşeylerdeğer beklediğimize
Doktor ısrarla önceliğimiz doğal gebelik, tüp bebeği unut dedi olacak dedi
Bana bırak dedi
Umarm bu sefer vicdanlı doktora denk gelmişizdir
Yaaaaa tebessüm ettim vallalütfen üzme kendini. işi bilen işin ehli ne kadar emin kendinden baksana. o doktoru bırakma sen teslim et kendini.
sadece cep düşünse direkt tüp bebek deyip çıkardı işin içinden.
umutlu ol evrene pozitifi enerji yolla.
bir de benim hayatımda olan bir şey bu, olmayan şeylere çok üzülüyorum sonrasında iyi ki olmamış diyorum.
emin ol sonrasında iyi ki bu yollardan geçmişiz diyeceksin. artık biri emmede biri ayağında biri beşikte sallarken mi olur onu bilemem
Amin amin.. gül tabi.. her derde deva gülmekYaaaaa tebessüm ettim valla
İnşallah, Rabbim o günleri nasip etsin
Takip etmiyormsn bizi ne ayıpGünaydın canlar❤❤❤
Niye bana bildirim gelmiyor yaaa
kızzzz etmez olur muyummmmmTakip etmiyormsn bizi ne ayıp
kızzzz etmez olur muyummmmm