Beşinci Mevsim

İnş inş..
ben panik ataklıyım en çok heyecandan korkuyorum. eşim dalga geçiyor en son lisede heyecanlıydım abartma diye de elimde de değil. umarım heyecan falan yapmam.
Sakın ha heycan yok
Dünyanın sonu değil nasılsa alacaksn diye düşün
İnsan heycan yapınca arabayı söndürebiliyor
Allahın izniyle alacaksn

Sakın ha heycan yok
Dünyanın sonu değil nasılsa alacaksn diye düşün
İnsan heycan yapınca arabayı söndürebiliyor
Allahın izniyle alacaksn

ayy ağzın bal yesin baloncuk inş inş..

oldu bitti diye yazarım inş burayada.
namus davasına döndü ehliyet işi bende
şaka bir yana ciddi derecede ihtiyacım var. her sabah soğukta çocuk rezil oluyor okula bırakıyorum. ordan koşa koşa tramvaya gidiyorum. bazen kaçırıp işe geç kalmada rekor kırıyorum .
akşamda koşa koşa çıkıyorum. araba olunca en azından biraz daha rahat davranabilirim. eşime muhtaç kalıyoruz haftasonları geceleri falan. o da yoğun doğru dürüst gelemiyor eve sonra dövüşüyoruz

Bu devirde araba gerçekten ihtiyaç oldu artık

sonundaoldu canımsın minnoşum benim Ben karıştırmazdım bile ama son zamanda biraz sıkıntılar oldu kafam rahat değildi neyse ki şimdi iyiyim geçti
Ehliyetide hiç dert etme bebeğim alırsın eminim ama olmasa bile üzülme bi sonrakine geçersin yani son şansım gibi düşünme ki rahat olasın ben öyle rahatlıyorum heyecan yapcam şeylerde

Günaydın gençler..
ben ehliyete yazıldım. çok heyecanlıyım. yazılı tamamdır. direksiyondan çok tırsıyorum. bana dua edin geçeyim hayırlısıyla.
Canım alırsın inşallahhhh hiç korkma başarabilirsin bu arada bende yazılacam da korkuyorum çaktırma sen bi geç bakalım bana da söyle gaza getir beni

balım benim çok saolasın.. iyi olmana da ayrıca sevindim. MaşAllah Rabbim bir daha zor gün göstermesin inş..
dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum. aslında kurs işini kimseye söylemeden halledecektim ama iş yerimdekiler zorla yazdırdılar hatta kursu da onlar bulup konuştular falan . ben gidip bir evrakları verdi geldim
sonra da eşim duydu çünkü teorik sınava çalışmam sınava akşam gitmem sorun olunca öğrendi.
ama direksiyon sınavımı kimseye söylemeyi düşünmüyorum. kalırsam da yapacak bilşey yok havasına girmeye çalışıyorum
Canım alırsın inşallahhhh hiç korkma başarabilirsin bu arada bende yazılacam da korkuyorum çaktırma sen bi geç bakalım bana da söyle gaza getir beni

Ay inş ya...
o cesaret gelmedi bana valla. resmen zorla arkadaşlarım yazdırttı. ben de girdim bir yola bari emek vereyim dedim.
tabi çok gaza geldim araç bile aldım eşim çünkü kendi aracını çok sakınıyor beni geriyor.
umarım ben alırım ardımdan seni de çekerim

Ohh maşşallah güle güle kazasız belasız kullan aracınıda inslh.

Iyiki dogdun nice mutlu yillara Ben biraz gec kalmisim kusura bakma
YENA senin de dogum günün kutlu olsun oh ne güzel ikinizin ki birarada. Yakin olsaydik da hep beraber kutlasaydik

Yeni yaşın sana hep huzur getirsin canım. Allah kalbindeki dilekleri hakikate dönüştürsün hayırlı etsin. Ben iyiyim okula gidip geliyorum bu hafta okul çıkışı sorumluluk sınavları da olduğundan biraz yoğun ve stresli. Onun dışında her şey yolunda. Yemek yarışması heyecanım vardı dün de. Bizim Ali Nazik'i nazik nazik yapmaya çalıştım. Duyanlaraaaaaa duymayanlaraaaaa...hala katılma şansınız var belki canınız çeker...
heee bu hatunda bir güzel bir güzel.... yani bu kadar da güzel olunmaz utanılır..
Mavişim asil hatundur. Kız maviş brunçlarini okumayı özledim.
Günaydın gençler..
ben ehliyete yazıldım. çok heyecanlıyım. yazılı tamamdır. direksiyondan çok tırsıyorum. bana dua edin geçeyim hayırlısıyla.
Bu çok güzel bir haber. Yazılmak bile büyük cesaret. O kadar sakin bir halin var ki....panik atak oluşuna hala inanamıyorum. Her zaman dualarimizdasin bebeğim buna emin ol...Geçip ehliyetini alacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…