@zukkum
Lilimam
sonundaoldu
@Zarpy
@Themarginal
@aijoo
@Bonus
umutluanne83
mavimli
@Su perisi86
@ebideryal
@oynakbasi34
@Birbardakcay
@Deliidivane
YENA
@selinn-34
@Kmsl Hnd
Bi de kendimElhan
Kizlaaaaaaar yaşıyorsanız ses verin.❤
Sen ne tatli dilli bir kadinsin Meryemcim.Bu da yeter mavişim...
Hayirli olsun güle güle oturun bu arada kendi dertlerimden ne haberler kacirmisim.yaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla
Elhan ablacım özledik nerelerdesin diyet seni yoruyor sanırım
Selam canım nasılsın
Mavimli özledik
Allah gönlüne göre versin insallah canimKeratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsün
Ben de severim kendisiniAllahım nasıl güzel sabah sabah nasıl güzellllllllllben cem adrian fanıyımda sesini çok beğeniyorum, bana huzur veriyor
Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?
Bende sevemiyorum ya garip bir tadı var ama çok faydalıymışBende Yeşilçayı
bi türlü sevmemiyordum ama Yasemin Kokulu olanı gerçekten çok güzel zevkle içiyorsun bi dene istersen
Bende ortalığı topladım kızı uyutup kahve içmeyi bekliyorum dört gözle
6 aydır komşular hoşgeldinemi geliyorz maşallah ya gelib tebriği gibi :) çok sevmişler demek kiyaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla
Allah gönlüne göre versin insallah canim
Amin teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşımBen de severim kendisinicocuklarin pesinde kosturmaktan müzik bile dinlemeyi unutmusum
Günaydınnnnnnn umutlu annemizGünaydınn tatlışlarr. Bugünkü ikl GÜNAYDIN benden olsun
Mucuk mucuk herkesleree
Nördünüz bakalı mm
selam cnm..@zukkum
Lilimam
sonundaoldu
@Zarpy
@Themarginal
@aijoo
@Bonus
umutluanne83
mavimli
@Su perisi86
@ebideryal
@oynakbasi34
@Birbardakcay
@Deliidivane
YENA
@selinn-34
@Kmsl Hnd
Bi de kendimElhan
Kizlaaaaaaar yaşıyorsanız ses verin.❤
Tatlım iyiyim. Dediğin gibi iki gün sıkı diyetteydim bugün normale döndüm. Mide bulantısı yaptı sürekli hurma yemek. Dayanamadım tatlım. Sende ne var yok..eşin ne zaman izne ayriliyordu?Elhan ablacım özledik nerelerdesin diyet seni yoruyor sanırım
Selam canım nasılsın
Mavimli özledik
Kısmetse en geç pazartesi burda olacak abla hayırlısı ileTatlım iyiyim. Dediğin gibi iki gün sıkı diyetteydim bugün normale döndüm. Mide bulantısı yaptı sürekli hurma yemek. Dayanamadım tatlım. Sende ne var yok..eşin ne zaman izne ayriliyordu?
Bayilmislardiryaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla
Lilim çok nadir geliyor fazla bir şey kaciirmadin mavişim.Hayirli olsun güle güle oturun bu arada kendi dertlerimden ne haberler kacirmisim.
Sana da günaydın umudum. İyilik güzellik olsun hep. Yeni bir bebegimiz oldu biliyorsun sanırsam. Ondan sonra bi tane de olma yolunda bekliyoruz. Baloncuk icabına bakacak...haberler bu şekerim.Günaydınn tatlışlarr. Bugünkü ikl GÜNAYDIN benden olsun
Mucuk mucuk herkesleree
Nördünüz bakalı mm
Yeşil çay içmeden diyet tam olmuyor gibi bir his var içimde tatlım mecburen içiyorum.Bende sevemiyorum ya garip bir tadı var ama çok faydalıymış
6 aydır komşular hoşgeldinemi geliyorz maşallah ya gelib tebriği gibi :) çok sevmişler demek ki
Amin teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşımcem adrian sevilmezmi sesi efsane ya :) koştururken kulaklık tak koştur, hem belki stresi alır
Günaydınnnnnnn umutlu annemizyine her sabah olduğu gibi işe geldik şöyle mis gibi uykuyu alıp yayıla yayıla kahvaltı yapmak varken
Senin de çok güzel geçsin tatlım... Üşütme dikkat et kendine sicak tut ayaklarını .Günaydın güzel yürekli arkadaşlar
Çok çok çok mutlu umutlu neşeli bir gün olsun inşallah
Kolay gelsin canım. Seni pencerenin önünde masanda hayal ediyorum. Telefonla özel misafirim var sade iki kahve desen, çekmeceden Antep fıstıklı lokumunu çıkarsan ah....hayali bile tatlı di miselam cnm..
ben çok yoğunum tekim bu hafta o yüzden çok bakamıyorum balım
Günaydın bebem...o elindeki evraktaki rakam ne öyle...Günaydın gençler..
ay ne kadar güzel anlattın. hepsini istiyorumBayilmislardirşimdi bunlar senin peşini bırakmazlar kötü oldu...
Lilim çok nadir geliyor fazla bir şey kaciirmadin mavişim.
Sana da günaydın umudum. İyilik güzellik olsun hep. Yeni bir bebegimiz oldu biliyorsun sanırsam. Ondan sonra bi tane de olma yolunda bekliyoruz. Baloncuk icabına bakacak...haberler bu şekerim.
Yeşil çay içmeden diyet tam olmuyor gibi bir his var içimde tatlım mecburen içiyorum.
Senin de çok güzel geçsin tatlım... Üşütme dikkat et kendine sicak tut ayaklarını .
Kolay gelsin canım. Seni pencerenin önünde masanda hayal ediyorum. Telefonla özel misafirim var sade iki kahve desen, çekmeceden Antep fıstıklı lokumunu çıkarsan ah....hayali bile tatlı di mi
Günaydın bebem...o elindeki evraktaki rakam ne öyle...Bı de acele diye telefon açıyor bak adama...imzalama tatlım sürünsün pis adam
Yavrum hep bana rabbena olmaz ki Bursa' nin güzellikleri dostları çağırıyor gel de yaşayakay ne kadar güzel anlattın. hepsini istiyorum
inş yolun düşerse yine yaparız canım..
Yavrum hep bana rabbena olmaz ki Bursa' nin güzellikleri dostları çağırıyor gel de yaşayakCanım kardeşim memleketlim, torpağımmmm
Hep kendini iyi hissetmeni diliyorum. Narinliğin hiç incinmesin.Her yaz inşallah önceliğim arasindasin bundan sonra.
Merhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...
Ben burdayım bebem...sen napiyorsun
Selam kızlarrrrr❤❤❤❤❤❤
Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?
Bu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasiniz
İyiyim ablam sizler nasilsiniz @Elhan
yaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla
Günaydın güzel yürekli arkadaşlar
Çok çok çok mutlu umutlu neşeli bir gün olsun inşallah
selam cnm..
ben çok yoğunum tekim bu hafta o yüzden çok bakamıyorum balım