Beşinci Mevsim

Keratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsün
Tatlım güle güle kullan. Kıvırcık mi saçın? Yoksa bakım için mi yaptırdın . Kim bilir ne şeker bir şey olmuşsundur canım benim. Er kişisini iyi kolla bu ay...aslında bir izin falan alsa muhtemel günler için daha garanti olurdu.

Belli yere kadar kıvırcık, belli yerden sonra dalgalı ve kabarık cok kötü bir saçım var malesef abla, o yüzden keratin yaptırdım ama çok rahat oluyor keratin tabi ablacım eşim izin aldı geliyor ay sonuna kadar o yüzden böyle içim içime sığmıyor

Saç tipin benimkinin aynısı. Kısa olduğunda tam bonus oluyorum.Omuzlarima inince ancak rahat ediyorum. Düşünüyorum ben de keratini...Ooo süpermiş hadi gözün aydın tatlım. Ön hazırlıklar da tamamlanmak üzere... Güzel zamanlar geçir tatlım...

Çok Yakışır sana ablacım teşekkür ederim

Hemen not aldım canım.. aynen ben de öyle yapıyorum nerede uygunsa oradan alışveriş :)) naapak yani
Bu arada kilo koruma çek zevkli her gün muhakak spor yapıyorum .. ve kendine 3-5 kg. Opsiyon bırak o aralikta git gel yapabilirsin.. bi üst sınırın olsun oraya yaklaştığın an yeniden hareketi çoğaltıp yemeyi azaltirsin.. ve sen çok iyi becerirsin bundan sonra eminim....
Allah razı olsunn

Çok sağoll. Aminnn inşaallahhh..

Aminn

Aminn. Darısı başına inşaallahhh

Kızşükür evet iyiyiz

Çokk sağol gülümsemen içinn

Ayy kız bebek.. bıcır bıcır nasıl tatlı olacaktır büyüdükçe
Keratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsün

İyi günlerde kullan canım.. ben de düşünüyorum Brezilya fön. Saç modelim küt dümdüz olsun istiyorum bir de bakım olsun.. kuaför sana da tuzsuz şampuan onerdimi ?

Sen her halinle fistiksin beybisi
Yok canım. O gün yagdi, biraz catılarda var. Ama soğugu, ayazı var❄

Offf nasıl soğuk olur
Bugün herkes nasıl nasıl gidiyor

İyiyiz canım sen nasılsın?

Yk cnm önermedi, maske yapıyorum ben belkide ondan önermedi ama genellikle tuzsuz şampuan öneriliyormuş duymuştum

Teveccühün efendim. O senin fistikligin hem.

Hepimizin yeni haftasi hayirli olsun kizlar

Insallah goruruz abla o gunleri yaa

8.takimı kapatmış bahar.. çok üzüldüm mezun olduğum takım ...
Boyle olacagi belliydi zaten. Bir tek ben kalmistim takimda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…