Beşinci Mevsim

Kısmetse en geç pazartesi burda olacak abla hayırlısı ile 🌹
Az kalmış...Şafak dööört :halay: Sağ salim kavuşun baloncuk.:rolleyes:
ahh ben de ne çok isterim. attığın fotoğraflar hala aklımda. ne güzel manzaralar var öyle.
inş olurda gelirsem muhakkak bir kahve keyfimiz olur :KK66:
amin cnm. bu güzel dileklerin kat kat fazlası da senin hayaını şenlendirsin inş cnm.
bir günün hep öncekinden daha tatlı olsun.
seviyorum seni (kalp kalp öpücük öpücük) emoji şeysi çalışmadı da
Güzel dileklerimiz müşterek olsun tatlım. Gönül isterse bir şekilde nasip olur inşallah. :KK200::KK200::KK60::KK60:
Kaç gün yapacaksın hurma yoğurdu canim ?
Kaç kaldı hedefine,stres yaptigin için olabilirmi?

Selam canım , nasılsın ?

Meryemim hiç sevemedjm yeşil çayı hiç.. bayat balık gibi kokuuo bana😁

Hoşgeldin canım fırsat buldukça uğra lütfen

Nasıl oldunuz analı kızlı canım ?

Kolay gelsin.. çok yoğun günler geçiriyorsun.. umarım bir an önce geçerde daha sık gelirsin 🥰

Amin canım 😘🙏

Kolay gelsin .. neden yalnızsın izin dönemi de değil ama ..
Beş gün yapacaktım güya iki günle bitirdim canım. Yeşil çay sevilecek bir tat değil ki...sevmemekte haklısın canim...:KK43:Beş kilo vermeyi düşünüyorum çok zayıf görünürsem dört kilo da yetebilir. Geçen sene 56 istiyordum 60.2 ile mezun oldum içimde kaldı o hedef...bir ineyim istiyorum...sanırım 36 beden olurum :KK76:çıtır bir nene :halay:

Bugünde böyle olsun :KK36:
Kız ne güzel nostalji bunlar...:super:

Ellerine sağlık kuzuuuuuu :KK54::KK68:

Az kalmış...Şafak dööört :halay: Sağ salim kavuşun baloncuk.:rolleyes:
Güzel dileklerimiz müşterek olsun tatlım. Gönül isterse bir şekilde nasip olur inşallah. :KK200::KK200::KK60::KK60:
Beş gün yapacaktım güya iki günle bitirdim canım. Yeşil çay sevilecek bir tat değil ki...sevmemekte haklısın canim...:KK43:Beş kilo vermeyi düşünüyorum çok zayıf görünürsem dört kilo da yetebilir. Geçen sene 56 istiyordum 60.2 ile mezun oldum içimde kaldı o hedef...bir ineyim istiyorum...sanırım 36 beden olurum :KK76:çıtır bir nene :halay:
Kız ne güzel nostalji bunlar...:super:

Ellerine sağlık kuzuuuuuu :KK54::KK68:
İnşallah ablacım Allah razı olsun 🌹 sen zaten çıtır gibisin ablacım ama için rahat edecekse zayıfla 🎈😘

Elhan Elhan bana görüntün çok iyi geliyor ama sen bilirsin tabii.nasil mutlu olacaksan o kiloya in 🥰🥰
Günaydın tatlım. :KK60:
Görüntüm fena değil. Çok teşekkür ederim bitanem. Sen de bana maddi manevi çok zarif görünüyorsun. Mutlu hissetmekten öte o kkiloda kendimi nasıl hissederim çok merak ediyorum.

Günaydın tatlım. :KK60:
Görüntüm fena değil. Çok teşekkür ederim bitanem. Sen de bana maddi manevi çok zarif görünüyorsun. Mutlu hissetmekten öte o kkiloda kendimi nasıl hissederim çok merak ediyorum.

Teşekkür ederim zarif arkadaşım, ne güzel insansın 🥰🥰🥰

X