Az kalmış...Şafak dööörtKısmetse en geç pazartesi burda olacak abla hayırlısı ile
Güzel dileklerimiz müşterek olsun tatlım. Gönül isterse bir şekilde nasip olur inşallah.ahh ben de ne çok isterim. attığın fotoğraflar hala aklımda. ne güzel manzaralar var öyle.
inş olurda gelirsem muhakkak bir kahve keyfimiz olur
amin cnm. bu güzel dileklerin kat kat fazlası da senin hayaını şenlendirsin inş cnm.
bir günün hep öncekinden daha tatlı olsun.
seviyorum seni (kalp kalp öpücük öpücük) emoji şeysi çalışmadı da
Beş gün yapacaktım güya iki günle bitirdim canım. Yeşil çay sevilecek bir tat değil ki...sevmemekte haklısın canim...Kaç gün yapacaksın hurma yoğurdu canim ?
Kaç kaldı hedefine,stres yaptigin için olabilirmi?
Selam canım , nasılsın ?
Meryemim hiç sevemedjm yeşil çayı hiç.. bayat balık gibi kokuuo bana
Hoşgeldin canım fırsat buldukça uğra lütfen
Nasıl oldunuz analı kızlı canım ?
Kolay gelsin.. çok yoğun günler geçiriyorsun.. umarım bir an önce geçerde daha sık gelirsin
Amin canım
Kolay gelsin .. neden yalnızsın izin dönemi de değil ama ..
Kız ne güzel nostalji bunlar...Bugünde böyle olsun
Ellerine sağlık kuzuuuuuu
İnşallah ablacım Allah razı olsunAz kalmış...Şafak dööörtSağ salim kavuşun baloncuk.
Güzel dileklerimiz müşterek olsun tatlım. Gönül isterse bir şekilde nasip olur inşallah.
Beş gün yapacaktım güya iki günle bitirdim canım. Yeşil çay sevilecek bir tat değil ki...sevmemekte haklısın canim...Beş kilo vermeyi düşünüyorum çok zayıf görünürsem dört kilo da yetebilir. Geçen sene 56 istiyordum 60.2 ile mezun oldum içimde kaldı o hedef...bir ineyim istiyorum...sanırım 36 beden olurum çıtır bir nene
Kız ne güzel nostalji bunlar...
Ellerine sağlık kuzuuuuuu
Tatlı anı olarak kalacak bugünlerİyi akşamlar kızlar
Resmen wcye zor gidiyorumama şükür şikayet etmem asla. İşte ne oluyabiliyorum ne yazabiliyorum, o anlamda
İyi akşamlar kızlar
Resmen wcye zor gidiyorumama şükür şikayet etmem asla. İşte ne oluyabiliyorum ne yazabiliyorum, o anlamda
günaydınnnn
Günaydın tatlım.
Çok teşekkür ederim bitanemm. Daha ince günlerde buluşak azciik da...İnşallah ablacım Allah razı olsunsen zaten çıtır gibisin ablacım ama için rahat edecekse zayıfla
GünaydınVarmı yanında birileri ?
Günaydın
Ne iyi geldi paylaştıkların
Grupça diyete girelimÇok teşekkür ederim bitanemm. Daha ince günlerde buluşak azciik da...
Allah'tan burada olanlar ince ...Günaydıneskilere gitmek insanı neşelendiriyor, biraz farklı moda girelim dedim
Grupça diyete girelim
Yiyebilirsin valla ablacım canın sağolsunAllah'tan burada olanlar ince ...Yoksa başınızın etini yerdim valla
Günaydın tatlım.
Görüntüm fena değil. Çok teşekkür ederim bitanem. Sen de bana maddi manevi çok zarif görünüyorsun. Mutlu hissetmekten öte o kkiloda kendimi nasıl hissederim çok merak ediyorum.