Beşinci Mevsim

Kızlar sesini çıksın neşelenin, grup durgunlaşmasın
Baloncukum neşe küpümüz
Slm canlarr, bugun cok yorgunum, neden derseniz. Evin gider borusu tıkanmıs, 2gundur onla ugrastık. Öldüm vallaaa
Geçmiş olsun umudum gar gış giyamet giderin yaptığına bak hele...çok şükür düzelmiş..
Eki Görüntüle 2564661
kimin ne derdi, ne sıkıntısı varsa, Rabbim feraha çıkarsın inşallah
iyi geceler
Amin kuzum hayırlı cumalar dilerim.
Yavrum güzel haberlerin daim olsun. Şafaaaaaak ikiiiiiii bugünü saymıyorum

Say ablacım say :) eşim yarın sabah memlekette inşallah 2 gün erken izin aldı çünkü ben çatlatma iğnesi vurulacam, rabbim hayırlısını versin

Selam kızlar nasılsınızzzz

Vallahi bana 24 saat yetmiyor

Kızlar benim de diyete girmem lazım bi arkadaşım var 6 çocuğu var
50 kilo bile yok boy 1.75

Benimde acil diyet yapmam lazım kilo aldı başını gidiyor hadi birbirimizi motive edelim yaaaaaaaa

İyiyiz canım sen nasılsın?
Diyet işlerinden @Elhan abla sorumlu vallahi :) fıstık gibi olmasına rağmen kilo veriyor ve çokta azimli, o seni motive eder tatlı diliyle

İyiyiz canım sen nasılsın?
Diyet işlerinden @Elhan abla sorumlu vallahi :) fıstık gibi olmasına rağmen kilo veriyor ve çokta azimli, o seni motive eder tatlı diliyle
Yaaa geçen sene bende diyet yaptım 3.5 ayda 14 kilo filan verdim ama verdiğim kilonun 11 ini geri aldım çok yiyorum artık dur demem lazım Elhan tabini önerilerin olursa uygularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…