- 25 Temmuz 2016
- 1.063
- 3.722
Evet nası soguk, nası soguk❄❄❄Hemen not aldım canım.. aynen ben de öyle yapıyorum nerede uygunsa oradan alışveriş :)) naapak yani
Bu arada kilo koruma çek zevkli her gün muhakak spor yapıyorum .. ve kendine 3-5 kg. Opsiyon bırak o aralikta git gel yapabilirsin.. bi üst sınırın olsun oraya yaklaştığın an yeniden hareketi çoğaltıp yemeyi azaltirsin.. ve sen çok iyi becerirsin bundan sonra eminim....
Ayy kız bebek.. bıcır bıcır nasıl tatlı olacaktır büyüdükçe
İyi günlerde kullan canım.. ben de düşünüyorum Brezilya fön. Saç modelim küt dümdüz olsun istiyorum bir de bakım olsun.. kuaför sana da tuzsuz şampuan onerdimi ?
Sen her halinle fistiksin beybisi
Offf nasıl soğuk olur
İyiyiz canım sen nasılsın?
Yazık olmus. Banucum idare ediyodu. Baş gidince dayanamadılar demekki8.takimı kapatmış bahar.. çok üzüldümmezun olduğum takım ...
Merhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.Demek ki doğruymuş. Kendi ürünlerini mi satmaya calisiyo acaba diye düşündüm o yüzden sordum..
Nasilsjn canım iyimisin ?
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...8.takimı kapatmış bahar.. çok üzüldümmezun olduğum takım ...
Ben burdayım bebem...sen napiyorsunHerkes nerelerde
Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?Nasılsın nasıl geçiyor zaman
Bende YeşilçayıYeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?
Bu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasinizzukkum
Lilimam
sonundaoldu
Zarpy
S Seraayms
Aijoo
Bonus
umutluanne83
mavimli
Su perisi86
E ebideryal
oynakbasi34
Birbardakcay
D Deliidivane
YENA
milkk
Kmsl Hnd
Bi de kendimElhan
Kizlaaaaaaar yaşıyorsanız ses verin.❤
Bu da yeter mavişim...Bu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasiniz
Mışıl mışıl uyusun prenses.Bende Yeşilçayı
bi türlü sevmemiyordum ama Yasemin Kokulu olanı gerçekten çok güzel zevkle içiyorsun bi dene istersen
Bende ortalığı topladım kızı uyutup kahve içmeyi bekliyorum dört gözle
Elhan ablacım özledik nerelerdesin diyet seni yoruyor sanırımMerhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...
Ben burdayım bebem...sen napiyorsun
Selam canım nasılsınSelam kızlarrrrr
Mavimli özledikBu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasiniz